• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

kızlar bu kasık agrısı hani yumurta büyürken sag yada sol kısımda hissedilen orda bı top varmısta egılınce kasılıyormus gıbı bısey mi :KK70: kendi tabirime gülüyorum. bugün 5. günüm sol kasıgım aynen anlattıgım sekılde.

kızlar bir sey daha soracagım .intralipid serum tedavısı goren var mı. doktor bana onerdi serumu bulamıyorum. bulan varsa hangı ısımle alıyorsunuz? bırde fıyatı nedır?

hadi hayırlısı inşallah canım sizin için de
Hepimiz için hayırlısı olsun, bizde erkek faktörü var tedavi öncesi tavsiyeniz varmıdır? D vitamini damla ve folik asit kullanmaya başladım eşimde doğal ürünler kullanıyor çakşır gibi , keçiboynuzu gibi

Hepimiz için hayırlısı olsun, bizde erkek faktörü var tedavi öncesi tavsiyeniz varmıdır? D vitamini damla ve folik asit kullanmaya başladım eşimde doğal ürünler kullanıyor çakşır gibi , keçiboynuzu gibi
ben de pekmez ceviz falan yiyorum canım eşim de öyle ..
eşim balık yağı içiyor ben de aslında bugün yarın b 12 me d vitamine baktırmak istiyorum..

Canim bizdede erkek faktörü belki kisiden kisiye degisir ama benim esime hic bir sey yaramadi 20 kutu hormon iğnesini yiyince anca kaliteli sperm bulundu

Kızlar transferden sonra 9.günüm idrar testi yine negatif . Kan testi vermeye korkuyorum 😭😭😭:KK43::KK43: kafayı yicem ya

Canim bizdede erkek faktörü belki kisiden kisiye degisir ama benim esime hic bir sey yaramadi 20 kutu hormon iğnesini yiyince anca kaliteli sperm bulundu
valla bnmkinede ne denediysek olmadi daha da dustu ugrastikca ama fsh sinda falanda sorun yoktuu hormon derken ne ignesi testestoron falan mi dusuktu
yani normal yada asilamaya yetecek kadar yok sperm hareketlilik olsun milyn sayisi olsn

valla bnmkinede ne denediysek olmadi daha da dustu ugrastikca ama fsh sinda falanda sorun yoktuu hormon derken ne ignesi testestoron falan mi dusuktu
yani normal yada asilamaya yetecek kadar yok sperm hareketlilik olsun milyn sayisi olsn
Ankara centrum tüp bebek merkezinde Recai pabuccu hoca erkek faktörü den dolayı çocuğu olamayan ailelere Rosi tekniği uyguluyor gebelik şansı da oldukça yüksek bi orayla görsün derim

Back