Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

ALLAH RAZI OLSUN canım iki kez aşılamamda da iğneli tedavi olmuştum heyecanlıyım çok ..ALLAH utandırmasın herkese isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah amin ..
cümlemize bizlere de inşallah amin...

Maşallah darısı bizlere Allah isteyen herkese versin

siz kaç gün vurundunuz?
canımm basladın demek. hadı allah hayırlı sonuclar göstersin.bende hep gonal 300 vuruyordum. ilk denemede,9 gün vuruldum. ikincide 4 gün tek yumurt olunca knedı buyusun dedı. 3. de menopur kullandım gonal f le karısık.bence senın erken büyür. çünkü pco var sende ve daha once bu ıgnelerı kullanmadıysan ilk kullanısta vucut guzel tepkı verıyor. dualarım senınle canım

merhaba 14 kasımda transferim oldu. 25 kasım tahlil günüm benide eklermisiniz?

benimde 25 kasım transfer canım inşallah

canım son testin ne oldu ben göremedim çıktımı sonucun merak ettim

Merhaba. Ben de bu ay 2. Denemeyi yaptim. 3. Gun hersey cok yolundaydi.10 tane embriyom vardi. Bugun 5. Gün ve 3 tane embriyom kalmis. Bunlardan 2si 1. Kalite digeri 2. Kalite. Icim huzursuz oldu. Daha onceki denemede 3. Gun transferi yapilmisti ve 1 kaliteydi simdi yine olumsuz olmasindan korkuyorum. Rahmi dinlendirecegimiz icin ocakta transfer olacak. Ocaga kadar icim icimi yiyecek.

3. gün ebriyosundan dha iyi 5. gün ve kaliteye takılmayın lütfen çok şükür 3 tane embriyonuz varmış benm ilk tedavimde 5. güne sadece bitane ve 3. kalite yani kötü kalite dedikleri embriyo kalmştı oda tutundu Rabbim ol derse olur bu gbi şeylerle sıkmayın canınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…