Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

bugün iğneler başlıyor arkadaşlar benim de gonalf 300 olarak vurunacağım sizlere kaç kaç başlatmıştı

kızlar siz kaç kullandınız ilk baş gonalf yı
Benim yumurta sayım fazlaydı folikul demek daha doğru tabiki 225 ile başladı ilk kontrolden sonra 300 e çıktı hiç stres yapma 300 doz çok güzel bir şekilde coşturacaktır minnoşlarını
İğnelerini saatine çok dikkat et aynı dakikada yap, bismilllah de şifa olsun de hiç acımıyor zaten , göreceksin

sende pozitifsin sana da aynisini sorm ya bisey sorcam bugun 6 gunum be belirtim falan yok kasigimda simdide belirti yok die agliycam ya 6 7 gunun nasildi
Ya siz neden bukadar yukleniyorsnz kendinize benm tam 6.Gunumdu hic unutmuyorm ve yemn ederm hicbir belirti yoktu sanki transfer yaptran ben degldm oha ya hcbsy hissetmiorm oldm sanki adetm bitms normal hayatina devam eden bendm. o gun sasrmstm ama strese girmemstm uzulmemstm cnku belirti yoksa bebekte yok diye bir kaide yok. Sonra pozitif oldgnu ogrendm. Bukadar ck takarsanz asil sknti budur. belirti olmamasndan cok. Belirtilere takilmayn valla buzamana kadar belirtilerle ne hamile olan hamile oldgnu anladi nede belirtisizlikle tutmayan tutmadgni anladi

valla elimde degl ya haklisin akisina birakmak lazim ama insan bi umut bisey duymak istio iste ne blim sanki herkesn bedeni ayni olacakmis gibi valla keske bni 12 gun uyutsalardi uyansaydim ki hamileyim

Can sorduğunu hiç bilemicem o aşamaya daha gelemedim de konya da tedavi görmüştün dimi Dr un kim acaba bende konyadayim

Cok sukur canim Allah bana da nasip etsin benimkilerde 3.gun donduruldu o yuzden sordum ama sonucta dondurulacak kadar da iyiymis yoksa donduramazlardi

çünkü 3. gün embriyolarında kalite abc olarak belirlenmiyor. ve umuttepede maalesef fazla bılgı de verımıyor.

Hepimizin hikayeleri birbirine benziyor aslında acıyan yerlerimiz hep aynı. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım. Allah kimseyi evlat kokusuna hasret bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…