• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Üç tedavimde farklı oldu benim. İlkinde 150 vuruldum 8 yumurta 6 olgun. İkinci de 225 vuruldum 16 yumurta 14 olgun. Üçüncü de 300 vuruldum 31 yumurta 27 olgun.
300 vurunduğunda maşallah bayağı yumurtan olmuş canım sonuçlarında olumlu sonuç aldın mı evladını hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almışsındır inşallah ya da inşallah hepimiz de alırız inşallah amin..

Olumlu sonuc alan arkadaslar sizden yerlesme kanamasi geldi mi ? Illa gelmeli mi yoksa kisiden kisiye degisir mi
Canm kanama herzaman gebe kadin icin risktir ve yolnda olmayan bsyler oldugunun habercesidir, bunun adi yerlesme kanamasi olsa bile. kanaman olmasn diye dua et. Benm olmadi ve cok sukur pozitif.

Kızlar progestan iğne yaptıran var mı ben şimdi yaptırıp geldim artık kalçamda derman kalmadı bugün biraz çok kanamış iğne yapılan yer iç çamaşırıma çıkmış bir sıkıntı olur mu acaba 1 tl büyüklüğünde bir kan lekesi vardı yani 😟😟😟
endişe etme bir süre sonra hiç acı
Ben hemen kalkıyordum hep o yüzden oluyor demek ki teşekkürler canım
canım bır sure pamugu bastır. kan sulandırıcıda kullanıyorsan ondan hemen durmuyo kanama bır dakıka fılan bastır. o zaman olmaz

300 vurunduğunda maşallah bayağı yumurtan olmuş canım sonuçlarında olumlu sonuç aldın mı evladını hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almışsındır inşallah ya da inşallah hepimiz de alırız inşallah amin..
Üçüncü tedavim de pozitifi gördük çok şükür canım. 6 haftamız yeni bitti.

ya bisey sorcam bugun 6 gunum be belirtim falan yok kasigimda simdide belirti yok die agliycam ya 6 7 gunun nasildi
Canim belirti arama benim diger 3 tedavimle hemen hemen ayniydi belirti farkli olan 2.ve 3. Gun gelen pembe tortu bide idrar enfeksiyonumdu he birde benim bunda göğüslerimde hassaslik olmadi ki adet gunim cok cok gectigi halde umarim guzel sonuclar alirsin 😘

yaş 31 ilk denemem 3. gün embriyosu canım

Insallah son denemen olur cnm sende bebeğine kavuşursun 🙂

benimde 25 kasım transfer canım inşallah :dua:

Hadi hayırlısı cnm ❤️

Merhaba. Ben de bu ay 2. Denemeyi yaptim. 3. Gun hersey cok yolundaydi.10 tane embriyom vardi. Bugun 5. Gün ve 3 tane embriyom kalmis. Bunlardan 2si 1. Kalite digeri 2. Kalite. Icim huzursuz oldu. Daha onceki denemede 3. Gun transferi yapilmisti ve 1 kaliteydi simdi yine olumsuz olmasindan korkuyorum. Rahmi dinlendirecegimiz icin ocakta transfer olacak. Ocaga kadar icim icimi yiyecek. 😣

Allah kerim dur bakalım moralini bozma pozitif ol. Transfer gününe kadar kendine iyi bak 🖤

Merhaba kızlar. 11 kasımda ilk transferimi oldum. 5.gün dondurulmuş embriyo transferi tek embriyo kondu. Yarın kan vericem bana lütfen dua edin benim de dualarım sizlerle. Transferden sonra 3.günden bu yana ara ara kasık agrılarım oluyor dinlenince geçiyor.. yarın inş pozitifi ben gibi bekleyen herkes görür 🤲

Back