Bende gelmedi canimOlumlu sonuc alan arkadaslar sizden yerlesme kanamasi geldi mi ? Illa gelmeli mi yoksa kisiden kisiye degisir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gelmedi canimOlumlu sonuc alan arkadaslar sizden yerlesme kanamasi geldi mi ? Illa gelmeli mi yoksa kisiden kisiye degisir mi
inşallah ikimizde aynı anda güzel haberler alırız ilk transferinmibenimde 25 kasım transfer 5. gün tek embriyo olacak
Aminnn inşallah senin kaçıncı gün embriyo kaç adet koyulacakinşallah ikimizde aynı anda güzel haberler alırız ilk transferinmi
Çok üzüldüm sonucun negatif olmasına. Üzülme desem de üzüleceksin biliyorum, rabbim içine ferahlık ve bir daha denemek için güç versin sana. Allah emeklerimizin karşılığı olarak kucaklarımıza bebişler göndersinkızlar benim kan sonucum negatif
300 vurunduğunda maşallah bayağı yumurtan olmuş canım sonuçlarında olumlu sonuç aldın mı evladını hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almışsındır inşallah ya da inşallah hepimiz de alırız inşallah amin..Üç tedavimde farklı oldu benim. İlkinde 150 vuruldum 8 yumurta 6 olgun. İkinci de 225 vuruldum 16 yumurta 14 olgun. Üçüncü de 300 vuruldum 31 yumurta 27 olgun.
Canm kanama herzaman gebe kadin icin risktir ve yolnda olmayan bsyler oldugunun habercesidir, bunun adi yerlesme kanamasi olsa bile. kanaman olmasn diye dua et. Benm olmadi ve cok sukur pozitif.Olumlu sonuc alan arkadaslar sizden yerlesme kanamasi geldi mi ? Illa gelmeli mi yoksa kisiden kisiye degisir mi
endişe etme bir süre sonra hiç acıKızlar progestan iğne yaptıran var mı ben şimdi yaptırıp geldim artık kalçamda derman kalmadı bugün biraz çok kanamış iğne yapılan yer iç çamaşırıma çıkmış bir sıkıntı olur mu acaba 1 tl büyüklüğünde bir kan lekesi vardı yani
canım bır sure pamugu bastır. kan sulandırıcıda kullanıyorsan ondan hemen durmuyo kanama bır dakıka fılan bastır. o zaman olmazBen hemen kalkıyordum hep o yüzden oluyor demek ki teşekkürler canım
Üçüncü tedavim de pozitifi gördük çok şükür canım. 6 haftamız yeni bitti.300 vurunduğunda maşallah bayağı yumurtan olmuş canım sonuçlarında olumlu sonuç aldın mı evladını hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almışsındır inşallah ya da inşallah hepimiz de alırız inşallah amin..
Canim belirti arama benim diger 3 tedavimle hemen hemen ayniydi belirti farkli olan 2.ve 3. Gun gelen pembe tortu bide idrar enfeksiyonumdu he birde benim bunda göğüslerimde hassaslik olmadi ki adet gunim cok cok gectigi halde umarim guzel sonuclar alirsinya bisey sorcam bugun 6 gunum be belirtim falan yok kasigimda simdide belirti yok die agliycam ya 6 7 gunun nasildi
yaş 31 ilk denemem 3. gün embriyosu canım
benimde 25 kasım transfer canım inşallah
Merhaba. Ben de bu ay 2. Denemeyi yaptim. 3. Gun hersey cok yolundaydi.10 tane embriyom vardi. Bugun 5. Gün ve 3 tane embriyom kalmis. Bunlardan 2si 1. Kalite digeri 2. Kalite. Icim huzursuz oldu. Daha onceki denemede 3. Gun transferi yapilmisti ve 1 kaliteydi simdi yine olumsuz olmasindan korkuyorum. Rahmi dinlendirecegimiz icin ocakta transfer olacak. Ocaga kadar icim icimi yiyecek.
Kanama degil ama bendede akinti pembe tortu seklinde gelde 2. Ve 3. GunOlumlu sonuc alan arkadaslar sizden yerlesme kanamasi geldi mi ? Illa gelmeli mi yoksa kisiden kisiye degisir mi
10 taneye kadar oduyo ama bana 6 yettikaç kutu ödedi devlet canım...
8 kasim transfer ..3 gun embriyo ...15 kasim idrar negatif 20 kasim kanda negatif sonucumm.. bi dahaki bahara kaldi umutlar nazli bebek çıktık ...
Amin canim sagolasin bi dahaki sefere inşallah.. Allah size bagislasin yavrularinizi insallah bi gun pozitifleri goruruzÇok üzüldüm senin için. HAKKINDA HAYIRLISI
Amin canim sagolasin bi dahaki sefere inşallah.. Allah size bagislasin yavrularinizi insallah bi gun pozitifleri goruruz
çok sevindim sizin adınıza darısı hayırlısı ile sağlıcakla bizlere de inşallah aminÜçüncü tedavim de pozitifi gördük çok şükür canım. 6 haftamız yeni bitti.
Yadee canım bugün iğnemin ilk günü dualarını eksik etmeyesin inşallah.