- 19 Kasım 2019
- 239
- 219
- 33
- 33
Cumaya kadar beklicem bekleyebilirsem bakalım negatifi görmek çok üzücü bir şeyÇok Erken bence. Sabır cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumaya kadar beklicem bekleyebilirsem bakalım negatifi görmek çok üzücü bir şeyÇok Erken bence. Sabır cnm
bnce cikar ver kurtul belirsizlikten5. Gün embriyosu ya çok korkuyorum
Ağzından bal damladı inşallah rabbim bekleyen herkese mutlu haberler versinCanim benimde geldi 2 gun ve 3 gun jelim pembe tortu seklindeydi ınsallah guzel haberler verirsin
225 olarak kullandim benkızlar siz kaç kullandınız ilk baş gonalf yı
büyümesi nasıl oldu yumurtalarınızı kaç gün vurundunuz?225 olarak kullandim ben
Benim yumurta sayım fazlaydı folikul demek daha doğru tabiki 225 ile başladı ilk kontrolden sonra 300 e çıktı hiç stres yapma 300 doz çok güzel bir şekilde coşturacaktır minnoşlarınıkızlar siz kaç kullandınız ilk baş gonalf yı
Ben 225 kullandım canım Daha sonra cetrodite ile birlikte kullanmaya başladımkızlar siz kaç kullandınız ilk baş gonalf yı
11 gun vuruldum 13 tane yumurta toplandibüyümesi nasıl oldu yumurtalarınızı kaç gün vurundunuz?
150 olarak vuruldum hepkızlar siz kaç kullandınız ilk baş gonalf yı
Ya siz neden bukadar yukleniyorsnz kendinize benm tam 6.Gunumdu hic unutmuyorm ve yemn ederm hicbir belirti yoktu sanki transfer yaptran ben degldm oha ya hcbsy hissetmiorm oldm sanki adetm bitms normal hayatina devam eden bendm. o gun sasrmstm ama strese girmemstm uzulmemstm cnku belirti yoksa bebekte yok diye bir kaide yok. Sonra pozitif oldgnu ogrendm. Bukadar ck takarsanz asil sknti budur. belirti olmamasndan cok. Belirtilere takilmayn valla buzamana kadar belirtilerle ne hamile olan hamile oldgnu anladi nede belirtisizlikle tutmayan tutmadgni anladisende pozitifsin sana da aynisini sorm ya bisey sorcam bugun 6 gunum be belirtim falan yok kasigimda simdide belirti yok die agliycam ya 6 7 gunun nasildi
300 le başladı bana son iki gün 150 vurdumbugün iğneler başlıyor arkadaşlar benim de gonalf 300 olarak vurunacağım sizlere kaç kaç başlatmıştı
valla elimde degl ya haklisin akisina birakmak lazim ama insan bi umut bisey duymak istio iste ne blim sanki herkesn bedeni ayni olacakmis gibi valla keske bni 12 gun uyutsalardi uyansaydim ki hamileyimYa siz neden bukadar yukleniyorsnz kendinize benm tam 6.Gunumdu hic unutmuyorm ve yemn ederm hicbir belirti yoktu sanki transfer yaptran ben degldm oha ya hcbsy hissetmiorm oldm sanki adetm bitms normal hayatina devam eden bendm. o gun sasrmstm ama strese girmemstm uzulmemstm cnku belirti yoksa bebekte yok diye bir kaide yok. Sonra pozitif oldgnu ogrendm. Bukadar ck takarsanz asil sknti budur. belirti olmamasndan cok. Belirtilere takilmayn valla buzamana kadar belirtilerle ne hamile olan hamile oldgnu anladi nede belirtisizlikle tutmayan tutmadgni anladi
Bende 300 başladım canımbugün iğneler başlıyor arkadaşlar benim de gonalf 300 olarak vurunacağım sizlere kaç kaç başlatmıştı
Can sorduğunu hiç bilemicem o aşamaya daha gelemedim de konya da tedavi görmüştün dimi Dr un kim acaba bende konyadayimHerkese pozitif haberler ınsallah. Benim transferimın 4. Gunu bugun 3 ve 4 gun bugun sıddetlı bel agrısı yasıyorum ayakta duramıyorum iki gun dur kusura bakmayın agzım kuruyor su ıcıyorum 5 dk sonra tuvaletteyım bunlar ne yasadıklarım anlayamıyorum ilk transferimde boyle olmamıştım bunlar acaba ilacın etkisimı benim gibi olan varmı ve pozitif alan
Cok sukur canim Allah bana da nasip etsin benimkilerde 3.gun donduruldu o yuzden sordum ama sonucta dondurulacak kadar da iyiymis yoksa donduramazlardiMalesef canim bizim embriyolar 3. Gun donduruluyo doktorum 5. Gune gidicek kalitede degildirlerki embriyolog 3. Gun dondurmayi uygun görmüştür ama şuna artik eminim 3. 5. Yok bu işin nasib ne zamansa o zaman olucak umudumu kaybetmisken Rabbim yeşertti çok şükür
çünkü 3. gün embriyolarında kalite abc olarak belirlenmiyor. ve umuttepede maalesef fazla bılgı de verımıyor.Ilk tedavimi soruyorsan tazeydi 1 taneydi zaten tutmayinca en bastan basladik 2. De 12 tane dollendi yine taze transfer oda negatif 3. De donmus negatif bu 4. Buda dondurulmus pozitif şükür kalitesine gelince ben Umuttepe De yaptrdm bic birinde bana a b c die siralamadilar ilkinde gelisimi geriden ama rahimdede tamamliyabilir dediler sonrakilerde 3. Gun emriyonuzun gelişimi gayet iyi dediler yani hic oyle aa bb duymadim burda duyunca bende şaşırıyorum
Hepimizin hikayeleri birbirine benziyor aslında acıyan yerlerimiz hep aynı. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım. Allah kimseyi evlat kokusuna hasret bırakmasınCanim gecmis olsun dun cok gec geldim eve yazamadm sana allah yardkmcin olsun bende faha 2 yil ama dolu dolu gecirdim bu sureci neler yasadim bir allah bir ben bilirim en son transferm iptal edildiynde kendimi oldurmehi bile disundum hic olmuycagini dusunerekden esim benden bosanmak istemiyordu bende adam benden bu sekilde kurtulsun diyofdum kafayi yemistim yani... bes tup sonuncusu donasyonla bi suru para tedavi goz yasi neler neler... kac dogum gununu goz yaslarimi yolda kurutarak gitdim yuzu e sahte gulucuk koyup arabadan indim kac mevludlere acaba bebege cok bakarsam annesi kizarmi diye dusunerek gitdim.. gitsem bi dert gitmesem baska bi dert.... kac kez oturmalarda sabahtan aksama ben esim ve olmayan cocugumuz konusuldu cok kizdim cok kustum cok sinirlendim ama kimselere caktirmamaya calistim... gun oldu metrolarda hamile bi kadn gordugumde kendimi tutamadim agladim .... simdi hamileym simdi bile icim rahat digil bizim gibi zorluklarla hamile kalaar qaliba dogurunca ici rahatlycak onu anladim ve birde asla pes etmemeyi... lutfen pes etme gercekten hicbisey son digilmis bunu anladim esine siki siki tutun belkide bu sizin sinaviniz... allah herkesn yardimcisi olsun