- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Üç tedavimde farklı oldu benim. İlkinde 150 vuruldum 8 yumurta 6 olgun. İkinci de 225 vuruldum 16 yumurta 14 olgun. Üçüncü de 300 vuruldum 31 yumurta 27 olgun.
Maşallah canim benimki 3.gun embriyosu iki tane 6 hucreli doktor super de değil kötü de değil dedi kalitesi icin ne olur bilmiyorumEvet 3. Gune gore iyi kalitedeler zaten çözdürmede de bi sıkıntı yasamiyoruz
Yaaa çok tesekkur ederim zaman ayirip cevap verdiginiz icin. Olumsuz deneyimler insanin moral ve motivasyonunu dusuruyor. Halbuki bu surecte en cok ihtiyac duyulan sey de o.3. gün ebriyosundan dha iyi 5. gün ve kaliteye takılmayın lütfen çok şükür 3 tane embriyonuz varmış benm ilk tedavimde 5. güne sadece bitane ve 3. kalite yani kötü kalite dedikleri embriyo kalmştı oda tutundu Rabbim ol derse olur bu gbi şeylerle sıkmayın canınızı ❤
Ben ilk 4 gün 112.5 bir gün 150 kalan 5 gün de 187.5 yaptım . 5.gunden sonra da cetrodite a başladımkızlar siz kaç kullandınız ilk baş gonalf yı
Benden gelmedi canım. Turuncu leke geldi sadece peçeteyle silince. 11 gün de toplam 4 defa geldi. Tortu ile turuncu renk. Akıntı değildi yani.Olumlu sonuc alan arkadaslar sizden yerlesme kanamasi geldi mi ? Illa gelmeli mi yoksa kisiden kisiye degisir mi
Canım ben önce 225 yapıyordum son günlerde 300 yaptm ama 4 günkızlar siz kaç kullandınız ilk baş gonalf yı
Rica ederim ne demek güzel düşünün güzel olsun :)Yaaa çok tesekkur ederim zaman ayirip cevap verdiginiz icin. Olumsuz deneyimler insanin moral ve motivasyonunu dusuruyor. Halbuki bu surecte en cok ihtiyac duyulan sey de o.
Sknti olmaz ama hemsireye soyleyin yavas yavas bosaltsin hemende kalkmaKızlar progestan iğne yaptıran var mı ben şimdi yaptırıp geldim artık kalçamda derman kalmadı bugün biraz çok kanamış iğne yapılan yer iç çamaşırıma çıkmış bir sıkıntı olur mu acaba 1 tl büyüklüğünde bir kan lekesi vardı yani
Ben hemen kalkıyordum hep o yüzden oluyor demek ki teşekkürler canımSknti olmaz ama hemsireye soyleyin yavas yavas bosaltsin hemende kalkma
bi sıkıntı olmaz bnde hem kan sulandrıcı iğne hemde progestn kullanıyorum bazn öyle çok kanamalar oluyorKızlar progestan iğne yaptıran var mı ben şimdi yaptırıp geldim artık kalçamda derman kalmadı bugün biraz çok kanamış iğne yapılan yer iç çamaşırıma çıkmış bir sıkıntı olur mu acaba 1 tl büyüklüğünde bir kan lekesi vardı yani
Bende crionel jel ile pembesi tortu geliyor ama transferi yapmadn 2 gun once basladiBenden gelmedi canım. Turuncu leke geldi sadece peçeteyle silince. 11 gün de toplam 4 defa geldi. Tortu ile turuncu renk. Akıntı değildi yani.
Oksapar mı kullanıyorsun kan sulandırıcıbi sıkıntı olmaz bnde hem kan sulandrıcı iğne hemde progestn kullanıyorum bazn öyle çok kanamalar oluyor
Evet oksaparOksapar mı kullanıyorsun kan sulandırıcı
Nerden yapıyorsun oksapar ı ben karından yapıyorumEvet oksapar
Bende karından yapıyorm doktorm çok morarma olursa kola yada bacağa geçersin dedi ama korkuyorm göbeğe alıştmNerden yapıyorsun oksapar ı ben karından yapıyorum
Bende alıştım artık göbekten olan iğnelere. Climara bant kullanıyor musun canımBende karından yapıyorm doktorm çok morarma olursa kola yada bacağa geçersin dedi ama korkuyorm göbeğe alıştm
hayr ben şuan estrofem coraspin oksapar progestan bide vitamin kullanıyorumBende alıştım artık göbekten olan iğnelere. Climara bant kullanıyor musun canım
benimde 25 kasım transfer 5. gün tek embriyo olacakbenimde 25 kasım transfer canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?