- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Benim de tüpler dahil 5. denemem bende de hiç böyle olmamıştı hatta haziran denememin testleri duruyor onlar da hala bembeyazValla ben saydım kanda pozitif çünküumarim seninkide pozitiftr bide söyle bi durum var 4. Tedavim digerlerinde hic cizgi çıkmıyodu silik de olsa saatler sonra da ciksa cikiyo sonucta ama diğerlerinde hic bisey görmedim
Tablo ile savaş verdimNe yaptın kiz buraya etiketle de bizde gorelim
Tamam canimTablo ile savaş verdimKasım ayına kadar burda devam etme kararı verdik Yadee . Baktı tablo yapamadım bekle dedi Kasım sonrası topik ismi değişecek.
Kuzum siz burda sonuç beklerken ben şunu yaptık bunu yaptık demek istemiyorum. Tamamen niyet bu.Ama ben aralikta transfer olacagim hamis olamasak topikte olma hakkimiz yok mu
inşallahh hep böyle çift çizgi görürsünn :) kandada değerlerin güzel çıkarSabah yaptığım test 3 saat sonra bu hale gelmiş. Tabi ki ciddiye almıyorum ama ne güzel gözüküyor kırmızı kırmızı
Eki Görüntüle 2556262
Canım doktorlar bir yorum yaptı mı? Yine de yükseliş var bu iyi birşey benceBenim sonuc cok yavas artarak gidiyor.
12. Gün 64
14. Gün 80
16. Gün 139
Yarın bi daha yaptiracam
Sonumuz hayrola
heyyoo bence hamilesin. ve bunu saymalısın. ayrıca profıl fotona bayılıyorum. saglıkla kucagına al ınsallahBu sayılmaz ama değil mi? 2 saat falan bembeyazdı çünkü. Neyse yarın sabah idrarıyla deniyeceğim. Bugün 7. günüm
Benim de 7. Gün bu marka testte geç çıkmıştı. Bence hamilesinSabah yaptığım test 3 saat sonra bu hale gelmiş. Tabi ki ciddiye almıyorum ama ne güzel gözüküyor kırmızı kırmızı
Eki Görüntüle 2556262
Kız demeyin öyle heyecanlanıyorumheyyoo bence hamilesin. ve bunu saymalısın. ayrıca profıl fotona bayılıyorum. saglıkla kucagına al ınsallah
Kullandığım jel de turuncu turuncu gelmeye başladı. Bakalım yarın sabahki testim nasıl çıkacakBenim de 7. Gün bu marka testte geç çıkmıştı. Bence hamilesin
İnşallah ortak. Sen artık benim ortağımsın. Mutluluğumuz da ortak olacak inşallah.inşallahh hep böyle çift çizgi görürsünn :) kandada değerlerin güzel çıkar
Bu ortaklığı sevdimİnşallah ortak. Sen artık benim ortağımsın. Mutluluğumuz da ortak olacak inşallah.
Senin profilin de " geçen yaz ben"
Ama ben aralikta transfer olacagim hamis olamasak topikte olma hakkimiz yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?