Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Sabah yaptığım test 3 saat sonra bu hale gelmiş. Tabi ki ciddiye almıyorum ama ne güzel gözüküyor kırmızı kırmızı
Eki Görüntüle 2556262

Cnm Benim ya kıyamam. Allah sağlıkla inşallah nasip etsin. Ben Miratech markasına hiç güvenmiyorum 11.gun idrarda negatif gördüm aynı gün 66 çıktı. Bence artık idrar yapma yapacaksan kan ver veya gününü bekle

<1.0 ..... Negatif
Nolur 8. Gun erken oldugu içindir deyin , hiç mi artmaz ? Tutunamadı mi yani bana miniklerim
Bugün kaç yerde gördüm 10. günden sonra değeri artanları. Ümidinizi kesmeyin çok erken yaptırdınız testi. Ayrıca cesaretinizden dolayı da tebrik ederim. Bende o cesaret yok elimde idrar testleri ile oyalanıcam son güne kadar

Ya ben bir çuval test almıştım önceki denemelerden onları yapıyorum. Sadece öylesine bakıyorum ona bel bağlamıyorum kan testimi doktorun istediği gün yaptırıcam önceden yaptıracak enerjim yok. Önceki denememde kan verdim ofise geldim sonuç beklerken regl oldum. Sonuç bekleme heyecanı bile yaşayamadım

Yadee yeni bir topik açar mısın? Burda pozitif alanlar orda birlikte gün sayalım. Bir sürü topik geziyorum ama bu grup çok uğurlu geldi. Dönüp dolaşıp buraya geliyorum

Allah iyiliğini versin. Sen aç veya istersen burdan devam edelim ben Kasım ayı dışında olan tedavileri listeye eklemicem artik. Başlığa uygun kalsın.

Bu sayılmaz ama değil mi? 2 saat falan bembeyazdı çünkü. Neyse yarın sabah idrarıyla deniyeceğim. Bugün 7. günüm
Valla ben saydım kanda pozitif çünkü umarim seninkide pozitiftr bide söyle bi durum var 4. Tedavim digerlerinde hic cizgi çıkmıyodu silik de olsa saatler sonra da ciksa cikiyo sonucta ama diğerlerinde hic bisey görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…