- 12 Ekim 2019
- 344
- 271
- 53
- 29
Amin INŞALLAH canimBol bol dua et , aşırı su içme mesane dolu olsun yeter; sakin ol ameliyathaneye girmen, çıkman 5 dk ancak sürecek Allah muradına erdirsin inşallah
Sabah yaptığım test 3 saat sonra bu hale gelmiş. Tabi ki ciddiye almıyorum ama ne güzel gözüküyor kırmızı kırmızı
Eki Görüntüle 2556262
Bugün kaç yerde gördüm 10. günden sonra değeri artanları. Ümidinizi kesmeyin çok erken yaptırdınız testi. Ayrıca cesaretinizden dolayı da tebrik ederim. Bende o cesaret yok elimde idrar testleri ile oyalanıcam son güne kadar<1.0 .....Negatif
Nolur 8. Gun erken oldugu içindir deyin , hiç mi artmaz ? Tutunamadı mi yani bana miniklerim
Bugün kaç yerde gördüm 10. günden sonra değeri artanları. Ümidinizi kesmeyin çok erken yaptırdınız testi. Ayrıca cesaretinizden dolayı da tebrik ederim. Bende o cesaret yok elimde idrar testleri ile oyalanıcam son güne kadar
Ya ben bir çuval test almıştım önceki denemelerden onları yapıyorum. Sadece öylesine bakıyorum ona bel bağlamıyorum kan testimi doktorun istediği gün yaptırıcam önceden yaptıracak enerjim yok. Önceki denememde kan verdim ofise geldim sonuç beklerken regl oldum. Sonuç bekleme heyecanı bile yaşayamadımCnm Benim ya kıyamam. Allah sağlıkla inşallah nasip etsin. Ben Miratech markasına hiç güvenmiyorum 11.gun idrarda negatif gördüm aynı gün 66 çıktı. Bence artık idrar yapma yapacaksan kan ver veya gününü bekle
Yadee yeni bir topik açar mısın? Burda pozitif alanlar orda birlikte gün sayalım. Bir sürü topik geziyorum ama bu grup çok uğurlu geldi. Dönüp dolaşıp buraya geliyorum
Ayni marka bende yaptim sabah benimde ayni oldu canim bi kac saat sonra boyle silik çıktı tebrikler kaçıncı gününSabah yaptığım test 3 saat sonra bu hale gelmiş. Tabi ki ciddiye almıyorum ama ne güzel gözüküyor kırmızı kırmızı
Eki Görüntüle 2556262
Allah razı olsun canım 2-3 saatten sonucu alcam. 4 denemede de hiç hamilelik yaşayamamak çok zor başka sorunlar olduğunu düşünüyorum artıkCanım senin için çok dua ettim etmeye de devam ediyorum. İnşallah test sonucun pozitif çıkar
Aynen canim. Burdan pozitif alan oraya gelsin. Hem burda sonuç bekleyen arkadaşlarımıza yine yazarız. Bu topik in arka bahçesi olsunAslında "Haziran& Temuz 2020 tüp bebek anneleri" başlığı altında toplanabilirz
Canim daha erken belki gec tutunmadir benim ilk gebeligimde 10.gun 9.gun mu tam hatırlayamadım da 10 cikmisti sonra artmıştıYok yapmadım canım .. 8. Günüm direk kan testi yaptırdım kimseye bir şey söylemeden
Yaaa bizide bekleyin bu gidişle ağustosa kalcaz bizAslında "Haziran& Temuz 2020 tüp bebek anneleri" başlığı altında toplanabilirz
Sanırım bir şey yaptım gören varsa gelsin seninki gibi tablo falan yapamadımYadee yeni bir topik açar mısın? Burda pozitif alanlar orda birlikte gün sayalım. Bir sürü topik geziyorum ama bu grup çok uğurlu geldi. Dönüp dolaşıp buraya geliyorum
Bu sayılmaz ama değil mi? 2 saat falan bembeyazdı çünkü. Neyse yarın sabah idrarıyla deniyeceğim. Bugün 7. günümAyni marka bende yaptim sabah benimde ayni oldu canim bi kac saat sonra boyle silik çıktı tebrikler kaçıncı günün
Nooo kimse biyere gitmiyor. Büyü bozulur. Totem yaptım. Kasım transferleri bitene kadar kalınAslında "Haziran& Temuz 2020 tüp bebek anneleri" başlığı altında toplanabilirz
Valla ben saydım kanda pozitif çünküBu sayılmaz ama değil mi? 2 saat falan bembeyazdı çünkü. Neyse yarın sabah idrarıyla deniyeceğim. Bugün 7. günüm
Nooo kimse biyere gitmiyor. Büyü bozulur. Totem yaptım. Kasım transferleri bitene kadar kalın
Ne yaptın kiz buraya etiketle de bizde gorelimSanırım bir şey yaptım gören varsa gelsin seninki gibi tablo falan yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?