- 12 Mart 2017
- 145
- 130
- 53
- 31
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlarınızı göreceğiz ☺ bnmde test günüm 23ü sizlerden cesaret edip yarın yapmam umarm iğne etkisiyle yanlmak istemiyormdaidealcocuk cok heycanlandim benimde test gunum 23 Kasim o gune kadar hic cesaretim yok ancak adet gunum persembe acaba diyorum adet gorursem
Oyy güzel yüreğinden hislerinden öperim seni .... insallah canımİnşallah hayırlısı ile sen de güzel haberi vereceksin, öyle hissediyorum
Insallah ınsallahBel ve kasık ağrım var canım ... bunun bir de bacak eklendi , test günümle adet günüm aynı normalde 23 kasım.. bu agrilar hangisinin belirtisi bilmiyorum ama umarım miniklerim tutunmuştur bana
Evet ilk günden beri agrim hiç dinmedi ,Insallah ınsallahsizinde erken baslamıs mıydı benim gıbı
Pozitif haberinizi dort gozle bekliyorumEvet ilk günden beri agrim hiç dinmedi ,
İnsallah canım son 45 dakikaPozitif haberinizi dort gozle bekliyorum
Hadi hayırlı guzel sonuçlarla gel inşallahMuallimden cesaret aldım❤ Darısı basıma insallah
Son 1 saat sonuç icin
Kan vercem bekliyorum canım ama sabah test yaptım evde negatif. Olmadı yine
Idrara güvenmeyin ben iki kere kan verdim hala negatifKan vercem bekliyorum canım ama sabah test yaptım evde negatif. Olmadı yine
Benim 2. Transferimın 4. Gunundeyım donmus 2 embriyo transfer edildi. Tek embrıyoyla eylul de kimyasal yasamıstmİnsallah canım son 45 dakika
sende durum neydi ?
Canım hayırlı olsun sonucumuz da aynı çıktıGünaydın arkadaşlar. Bugün 8. Günüm çok şükür bugünümüze Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
Çok çok güzel. Hayırlı olsun.Rabbim bizlere de göstersin. Sağlıkla gelsin yavrularımız... benim de sonucum çıktı
11.gün 66
14.gün 258
17.gün 832
Allahım a sonsuz şükürler olsun ❤
Hadi bu sefer insallah olacak canımBenim 2. Transferimın 4. Gunundeyım donmus 2 embriyo transfer edildi. Tek embrıyoyla eylul de kimyasal yasamıstm
Canım senin her hangi bir belirtin var mı? benim hiç yok.Benim 2. Transferimın 4. Gunundeyım donmus 2 embriyo transfer edildi. Tek embrıyoyla eylul de kimyasal yasamıstm
Cikar o zaman5. Gun embriyosu .. 8. Günüm canım
Hergunum ayrı bırsey yasamakla geçıyor 2 gun dur cok su ıcıyorum agzım hep kuru cok sık tuvaletteyım bel agrısından duramıyorum ikinci gun ayaklarım usudu bugun ise sıcagım bilmiyorum bunlar ne belirtisi sadece ilkinde bunları yasamamıstm[
Canım senin her hangi bir belirtin var mı? benim hiç yok.
Erken test ile mi denemistiniz idrari?Idrara güvenmeyin ben iki kere kan verdim hala negatifsaatler sonra cok az cikiyo cizgi gozukmuyo bile kaçıncı gununuz bugün
<1.0 .....Negatif
Nolur 8. Gun erken oldugu içindir deyin , hiç mi artmaz ? Tutunamadı mi yani bana miniklerim
Cok uzuldum Vakti zamanı degılmıs demekten Baska bırsey gelmiyor elimizden zor ama yapacak bırseyımız yok<1.0 .....Negatif
Nolur 8. Gun erken oldugu içindir deyin , hiç mi artmaz ? Tutunamadı mi yani bana miniklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?