Sagolun Allah razi olsun etmezmiyim hiç inanin o 49 u gördüğümde ilk aklima gelen benim gibi bu haberi bekleyenler Rabbime yalvardim herkezi sevindirsin inşaallahGözünüz aydın olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Bize de dua edin. Darısı başımıza
Yaşım 33, 2. tüp bebek denemem. Daha önce klomenle gebelik elde edildi fakat kalbi durmuştu. Bir daha da gebelik elde edemedik. Polikistik over sebebi. İnşallah bu sayfa uğurlu gelsin tüm bekleyen ve isteyen anne adaylarınaHoșgeldin
Kaçıncı denemen? Yaşın kaç cnm?
Insallah senin de pozitif haberini burda paylaşırsın
Allah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin. Gözünüz aydın.He bide kizlar benim gebelik testim negatif çıktı bende kan veriyim bosa ilac kullanmayayim dedim sonra pozitif görünce o iki cizgiye hasret kaldığım icin tekrarladim 3 kez hemde araliklarla sadece birinde cok zor görülen silik çizgi çıktı o cizgiyi hic goremiycem sanırdım
Kaçıncı gün yapmıştınız?He bide kizlar benim gebelik testim negatif çıktı bende kan veriyim bosa ilac kullanmayayim dedim sonra pozitif görünce o iki cizgiye hasret kaldığım icin tekrarladim 3 kez hemde araliklarla sadece birinde cok zor görülen silik çizgi çıktı o cizgiyi hic goremiycem sanırdım
Gördüm iki gündür kontrol ettiriyorum3 4 gün sürmüştü oğlumda cnm
Bunda aynı gün bitti
Keseyi gördün mü
Hadi gözün aydın çok sevindim.Kizlr sonuc cikmis 509 gibi bisey soyledi vallah havalara uctum rabbim isteyen her kese versin
9. Gün idrar yaptim negatifdi 10. Gun kan verdimKaçıncı gün yapmıştınız?
10 gun sonucum 5 gunluk embrio hemsirede aynisini soyledi olma ihtimali varmissssMaşallah gözün aydın cnm çok mutlu oldumbak sabrin sonu selamet ❤
Yüksek çıkmış. 12.gün sonucu bu deme? İkiz mi acaba
Gozumuz aydiiinEki Görüntüle 2555729 Eki Görüntüle 2555729 Kızlar test sonucum çıktı. Transferimin 11.günü ve değerim 244.3 olmuş. Doktorum çok iyi dediAllah herkese yaşatsın bu duyguyu. İnşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımza
Amin Allah razi olsun darısı sizin ve tum isteyenlerin başınaAllah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin. Gözünüz aydın.
Ayyy canım gözün Aydın çok güzel haber darısı bu hafta benim gibi bekleyenlereEki Görüntüle 2555729 Eki Görüntüle 2555729 Kızlar test sonucum çıktı. Transferimin 11.günü ve değerim 244.3 olmuş. Doktorum çok iyi dediAllah herkese yaşatsın bu duyguyu. İnşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımza
Ben de tam sana yazacaktım gözümüz aydın diyeGozumuz aydiiin
Carsamba gunu inşallahHayırlı sabahlar hanımlar
Ankara345 @Merabd nasıl gidiyor kontroller belli oldu mu transfer tarihi?
@Gebelikaski @aaynaa tedavin başladı mı!?
@Puzzle01 @fatmasecret19 sizde durumlar nasıl?
Red Velvet S shemsim @Dream_91 G Gozde09 @feride0180 güzel haberlerinizi bekliyoruz ❤
Gözün aydin canim cok şükür bugün pozitif geliyo hep haberlerKızlar test sonucum çıktı. Transferimin 11.günü ve değerim 244.3 olmuş. Doktorum çok iyi dediAllah herkese yaşatsın bu duyguyu. İnşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımza
Vallah 3te ola bilir ikisi kalitesi yuksek biride orta kalitedeydi saglikli olsunlarda bes tanesi e bile raziyimBen de tam sana yazacaktım gözümüz aydın diyetatlım sonucun harika. Bence senin minnoşlar içerde yer kavgası yapmaya başladı şimdiden ikiz mi yoksaaa üçüzler mi geliyoooo
Ayyy canım gözün Aydın çok güzel haber darısı bu hafta benim gibi bekleyenlere
Kızlar çok teşekkür ederim ikinize de. İnşallah güzel haberler verme sırası sizdeGözün aydin canim cok şükür bugün pozitif geliyo hep haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?