- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Sizce sonuç 4 gün içinde değişir mi içinde hayırlısı olsun tabi de ama üzülmemek elde değil ki
[10m.Ben varımPozitif sonuç alan güzel anneler ... rabbim hepimizin meleklerini saglikla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Belirtiler içinde ayakların üşümesini yaşayan var mi ?
buz gibi ayaklarımı ısıtamıyorum bir türlü... ve bundan dolayı sevinmeli miyim endişelenmeli miyim bilmiyorumiki çorap içinde yinede parmak uclarının soğukluğunu hissediyordum.
Ben de aynısını yapıyorum ama ısıtamıyorum ... bu meleklerimin habercisidir insallahBende vardi canim pofidik pofidik seyler giyip bide uzerini ortiyordum iki uc gun surdu
canım yasamadım ama yumruta gelıstırme asamasında yasadım.yuumurtayı, gebelıgı etkılemeyen bır antıbıyotık vermıstı doktor . antıbıyotıksız zor canım. bol su ıcArkadaşlar transfer olup idrar yolu enfeksiyonu yasayan varmı malesef yasıyorum suan yasayan varsa nasıl gectıgını bana yazabılırmı
Tüp bebekte dimi sizinde ilaç falan almadınız mıİlk gün kanama sonra leke
Kesilir o korkma kesede sıkıntı yoksa dert etme ben 4+6 olarak gördüm o gün keseyiEvet 4 bucuk haftalık dün çok geldi şimdide hala kahverengi geliyo korkudan yerimden kalkamıyorum
Nasıl yani sizde mi oldunzKesilir o korkma kesede sıkıntı yoksa dert etme ben 4+6 olarak gördüm o gün keseyi
Trasferin 21. Günü adet kanaması gibi geldi kırmızı cnm ogün kese günümdü gördüm şükür ağrın yoksa korkmaNasıl yani sizde mi oldunz
Evet tüp bebekti benimki kesilmedi prulotun iğne prolotex igne ptogestan hic biri etki etmedi doktor düşeceği varsa düşer biz gerek ilaçları yaptryrz dedi öylede oldu zatenTüp bebekte dimi sizinde ilaç falan almadınız mı
Herkes senin gibi şanslı olamaya da biliyor ama cnmTrasferin 21. Günü adet kanaması gibi geldi kırmızı cnm ogün kese günümdü gördüm şükür ağrın yoksa korkma
Şanstan mı bilemem cnm ama keseyle ilgili bi kanama olmadığı sürece korkmasın diye rahatlatmaya çalışıyorum. Tabi herkes bir değil nasipHerkes senin gibi şanslı olamaya da biliyor ama cnm
Dün yazmıştım buraya ayrıntılı ... cumartesi transfer oldum , işlemden hmn sonra sonda taktılar zaten idrar yolum biraz kısa benim evlendiğimden beri 3-4 kez oldum , transferden sonra da bu sonda olayı yüzünden hafif de olsa yanma ve sık tuvalete gitme oldu ilk gece hiç panik olma bol su iç 1-2 güne geçer başlangıcından beri hiç azalma yoksa bugün drnu ara bence tek seferlik monodul verebilir .Dediğim gibi illa enfeksiyon değildir illaki işlem sırasındaki tahriş ve sonda yapmış olabilirArkadaşlar transfer olup idrar yolu enfeksiyonu yasayan varmı malesef yasıyorum suan yasayan varsa nasıl gectıgını bana yazabılırmı
7. Günüm 2 tane 5. Gün embriyosu gece 4.30 gibi lavabo ihtiyacına kalktigimda yaptim hayal meyal var gibiydi önemsemedim hatta yok diye hemen kenara kaldırdım . Sabah6.30 da tekrar baktim böyle çıkmış ne düşünmeliyim
Tesekkur ederim. Benimkide ıdrar yolunu doldurdukları ıcın oldu sanırım doktorumu aradım tek doz monurel şase verdiDün yazmıştım buraya ayrıntılı ... cumartesi transfer oldum , işlemden hmn sonra sonda taktılar zaten idrar yolum biraz kısa benim evlendiğimden beri 3-4 kez oldum , transferden sonra da bu sonda olayı yüzünden hafif de olsa yanma ve sık tuvalete gitme oldu ilk gece hiç panik olma bol su iç 1-2 güne geçer başlangıcından beri hiç azalma yoksa bugün drnu ara bence tek seferlik monodul verebilir .Dediğim gibi illa enfeksiyon değildir illaki işlem sırasındaki tahriş ve sonda yapmış olabilir
7. Günüm 2 tane 5. Gün embriyosu gece 4.30 gibi lavabo ihtiyacına kalktigimda yaptim hayal meyal var gibiydi önemsemedim hatta yok diye hemen kenara kaldırdım . Sabah 6.30 da tekrar baktim böyle çıkmış ne düşünmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?