- 26 Ekim 2019
- 235
- 429
- 18
5+5Kaç haftalıktı sizin
Hayırlı olsun sımdıden az kalmıs. Konya dayım doktorum Kayseri acıbadem gokalp onerSali gunu heycanla bekliyorum. Siz hangi sehirdesiniz doktorinuz kim
Evet23 yasinda 2 tane transfer ettiler mi
Umarım ilkinde de olurInsallah son tedavin olur tatlım. Benimde ilk Tedavim 23 yaşında olmuştu ah yıllar
senın benden önce olck sanırım transfer güzl haberler olsnBenimde yarın kontrolum var aksilik çıkmazsa transfer günüm belli olacak
İnşallah canım sen ne zaman gideceksin kontrolebnm 3. gün
senın benden önce olck sanırım transfer güzl haberler olsn
Benim tüm vücudum çok sıcak hatta bazen ateşim mi çıkmış diye eşime soruyorum ama ellerim ve ayaklarım buz gibiPozitif sonuç alan güzel anneler ... rabbim hepimizin meleklerini saglikla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Belirtiler içinde ayakların üşümesini yaşayan var mi ?
buz gibi ayaklarımı ısıtamıyorum bir türlü... ve bundan dolayı sevinmeli miyim endişelenmeli miyim bilmiyorum
Umarım canım... umarımBenim tüm vücudum çok sıcak hatta bazen ateşim mi çıkmış diye eşime soruyorum ama ellerim ve ayaklarım buz gibiumarım bu da bir belirtidir
hep kanama mı oldu lekede oldumu
Canm benm sonucum pozitif ve bende senin gibi ayak usumesi yasadm bende bir turlu isitamiyordm. Bu gebeligin belirtisidir zaten.Pozitif sonuç alan güzel anneler ... rabbim hepimizin meleklerini saglikla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
buz gibi ayaklarımı ısıtamıyorum bir türlü... ve bundan dolayı sevinmeli miyim endişelenmeli miyim bilmiyorum
Bende vardi canim pofidik pofidik seyler giyip bide uzerini ortiyordum iki uc gun surduPozitif sonuç alan güzel anneler ... rabbim hepimizin meleklerini saglikla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
İlk gün kanama sonra lekehep kanama mı oldu lekede oldumu
Hayırlı olsun. Allah kucaginizida almayı nasip etsin. Başka ne belirtiniz vardı? Bugün kaçıncı gün? Değeriniz kaç çıktı? Meraktan kusura bakmayın,Canm benm sonucum pozitif ve bende senin gibi ayak usumesi yasadm bende bir turlu isitamiyordm. Bu gebeligin belirtisidir zaten.
Yok est. aminnn ins Rabbm o gunleride gostersn. Benm6. Haftam kesemi gordm kalp atisi icin gidecegm. 2. Gun embriyosuydu benm. Ve 12. Gun 265.8 cikti. Ilk gunler belim karnm agridi sonra ara ara kasiklarm hatta kabizlik yasadm 6. Gun ikindmda ama dayanamadm sonra ck vicdan azabi cektm ama hayrlisi dedm kafamdan sildm. Inanin hergun belirti olck die bsy yok 6. Gunden sonra bikac hcbsy hissetmedm sanki hic transfer yaptrmams gibi. Oyle ck ader agrmda olmadi benm 2. Gun embriyosu die heralde daha tam belirti vermedi pozitif aldktan hemen sonra ck adet agrisi cektm hala ara ara yokluoda. Bana bicak saplanmasi olck ara ara yerlesme agrisi o dediler ama ben bunu pozitifi gordkten sonra yasadm. Sadece 8. Gun olmasi lazm mutfaga su icmeye kalktgmda cok siddetli bir agri sapladn belime ve kasiklarima o an sandalyeye zor attm kendimi. Onun disinda ozetle transferden sonra ilk bikac gun yasadgm karn bel agrisi disinda oyle bsy dedgm gibi bi ara hcbsy hissetmedgm bile olduHayırlı olsun. Allah kucaginizida almayı nasip etsin. Başka ne belirtiniz vardı? Bugün kaçıncı gün? Değeriniz kaç çıktı? Meraktan kusura bakmayın,
Bende 27 yaşındayım embriyoları 2li dondurmuşlar mecbur 2li yapcaklar ama geçen seferde istersen 2 tane yapabiliriz demişti23 yasinda 2 tane transfer ettiler mi
Ayyyy insallah canımCanm benm sonucum pozitif ve bende senin gibi ayak usumesi yasadm bende bir turlu isitamiyordm. Bu gebeligin belirtisidir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?