Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Pozitif sonuç alan güzel anneler ... rabbim hepimizin meleklerini saglikla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Belirtiler içinde ayakların üşümesini yaşayan var mi ?
buz gibi ayaklarımı ısıtamıyorum bir türlü... ve bundan dolayı sevinmeli miyim endişelenmeli miyim bilmiyorum

Benim tüm vücudum çok sıcak hatta bazen ateşim mi çıkmış diye eşime soruyorum ama ellerim ve ayaklarım buz gibi umarım bu da bir belirtidir

Canm benm sonucum pozitif ve bende senin gibi ayak usumesi yasadm bende bir turlu isitamiyordm. Bu gebeligin belirtisidir zaten.

Bende vardi canim pofidik pofidik seyler giyip bide uzerini ortiyordum iki uc gun surdu

Arkadaşlar transfer olup idrar yolu enfeksiyonu yasayan varmı malesef yasıyorum suan yasayan varsa nasıl gectıgını bana yazabılırmı

Hayırlı olsun. Allah kucaginizida almayı nasip etsin. Başka ne belirtiniz vardı? Bugün kaçıncı gün? Değeriniz kaç çıktı? Meraktan kusura bakmayın,
Yok est. aminnn ins Rabbm o gunleride gostersn. Benm6. Haftam kesemi gordm kalp atisi icin gidecegm. 2. Gun embriyosuydu benm. Ve 12. Gun 265.8 cikti. Ilk gunler belim karnm agridi sonra ara ara kasiklarm hatta kabizlik yasadm 6. Gun ikindmda ama dayanamadm sonra ck vicdan azabi cektm ama hayrlisi dedm kafamdan sildm. Inanin hergun belirti olck die bsy yok 6. Gunden sonra bikac hcbsy hissetmedm sanki hic transfer yaptrmams gibi. Oyle ck ader agrmda olmadi benm 2. Gun embriyosu die heralde daha tam belirti vermedi pozitif aldktan hemen sonra ck adet agrisi cektm hala ara ara yokluoda. Bana bicak saplanmasi olck ara ara yerlesme agrisi o dediler ama ben bunu pozitifi gordkten sonra yasadm. Sadece 8. Gun olmasi lazm mutfaga su icmeye kalktgmda cok siddetli bir agri sapladn belime ve kasiklarima o an sandalyeye zor attm kendimi. Onun disinda ozetle transferden sonra ilk bikac gun yasadgm karn bel agrisi disinda oyle bsy dedgm gibi bi ara hcbsy hissetmedgm bile oldu

Pardon yalns yazmsm 6. Gunden sonra hatta hicbsy hissetmedm sanki hic transfer olmams gibi (8. Gun gelen agri disinda) . Adet ssanciniz varsa olmluya isaret olarak yorablrsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…