- 28 Ekim 2019
- 132
- 100
- 33
- 31
Bende sizin gibi dusunmustum ama bunu sonradan anladım ıyıkı iki transfer etmemis en azından benim ıcın cunku dondurmaya 2 embrıyom kalmıstı ilki olmayınca onları transfer etti dondurulmus embriyo ilkine gore daha kolay oluyor sızın varsa eger dondurmaya yeterince embrıyonuz bir daha konusun 2 koyması ıcın ama dondurmaya benim gibi azsa doktoru dinleyin derımBende 23 yasindayim sali transferim var ama dediginiz gibi doktor kabul etmiyor.2. Tedavinde 2 kalan embryoyu ederiz dedi keyiflerine gore biri tutmasa belki biri tutucak
Canim benim embryolar 22 ekimden beri dondurulmis bekliyor.rahim dinlendirme yaptik. 1 transfer ederse 2 tane kalicakBende sizin gibi dusunmustum ama bunu sonradan anladım ıyıkı iki transfer etmemis en azından benim ıcın cunku dondurmaya 2 embrıyom kalmıstı ilki olmayınca onları transfer etti dondurulmus embriyo ilkine gore daha kolay oluyor sızın varsa eger dondurmaya yeterince embrıyonuz bir daha konusun 2 koyması ıcın ama dondurmaya benim gibi azsa doktoru dinleyin derım
hadi inşallah canım sen özel bir şeyler yaptın mı?Hadi hayırlı olsun şimdiden tedavin cnm burada pozitif haberini paylaşmak nasip olsun
O zaman 2 transfer etmesi daha iyi olur rahim dinlendirme olasılıgı arttıryor diye duymuştumCanim benim embryolar 22 ekimden beri dondurulmis bekliyor.rahim dinlendirme yaptik. 1 transfer ederse 2 tane kalicak
Yapmiyor tek diyor. Sizin pozitifti sanirim dua edin hamislerin duasi kabul olur derlerO zaman 2 transfer etmesi daha iyi olur rahim dinlendirme olasılıgı arttıryor diye duymuştum
Allah soylettı galiba cok mutlu oldumYapmiyor tek diyor. Sizin pozitifti sanirim dua edin hamislerin duasi kabul olur derler
hadi inşallah canım sen özel bir şeyler yaptın mı?
bir tavsiyen var mı heyecanlıyım çok ..
bakalım bir raporum çıksın sonrasında kaç yumurta olacak falan heyecan çok salı günü de dişimi çektireceğim antibiyotk kullanıyordum bugün bitti çürümüş diş hamişlik olursa çok zorlar dedim pozitifi görmek nasıl tepkim olur bilemiyorum 7 senelik özlem..
hadi inşallah canım sen özel bir şeyler yaptın mı?
bir tavsiyen var mı heyecanlıyım çok ..
bakalım bir raporum çıksın sonrasında kaç yumurta olacak falan heyecan çok salı günü de dişimi çektireceğim antibiyotk kullanıyordum bugün bitti çürümüş diş hamişlik olursa çok zorlar dedim pozitifi görmek nasıl tepkim olur bilemiyorum 7 senelik özlem..
Canm uzulme, Allah buyuk seninkinin elbet vardir bir bakti bende gecen sene bu zamanlar asilama yaptrmstm aynen sonc bu cikmsti nasil bir yikim nasil bir caresizlik umutszlk ancak seni bizler anlarz. Ama toparlanacaksn tekrar deneyeceksn ve vaktn doldugu icin Rabbm sanada nasip edecekcanım az önce iğne vurulmaya gittim acilde test yaptırdım sonuç negatif çıktı test günüme 4 gün var çok üzgünüm inşallah sizinkiler tutmuştur
Amiiin inşallahhCanım çok geçmiş olsun, inşallah korktuğun gibi olmaz. Allah senin içine ferahlık, bebişine de annesine sıkı sıkı tutunması için güç versin
Kese etrafında dediOlmaz canim onemlisi doktor kanama alaninin bebek disinda oldugunu soylemis stres yapma
Üzmek istemem seni benimde aynen bu şekilde oldu ben bebeğimi kaybettim umarım senin bebeğin seni bırakmaz annesiEvet 4 bucuk haftalık dün çok geldi şimdide hala kahverengi geliyo korkudan yerimden kalkamıyorum
İnşallah bişe olmazÜzmek istemem seni benimde aynen bu şekilde oldu ben bebeğimi kaybettim umarım senin bebeğin seni bırakmaz annesi
3 gün sürdü kanama pazar günü Çarşamba günü düştü avucumun içineİnşallah bişe olmazsizin ne kadar sürdü
InsALLAH beraber yazariz buraya.inaniyorum olucakAllah soylettı galiba cok mutlu oldumtransferimın 2. Gunu deyim daha ama dua ediyorum herkes ıcın kendim ıcınde
İnşallah ınsallahInsALLAH beraber yazariz buraya.inaniyorum olucak
bol bol dua edeceğim inşallah bakalm eşime de okuturum inşallah ya..Çok İyi anlıyorum seni. Rabbim kolaylaştırsin tedavin hayırlı gelsin ❤
Sağlıklı beslenmeye başla suyunu iyi içmeye çalış. Ceviz avokado ananas kabak çekirdeği bunlar dan yedim transfer öncesi ve sonrası.
Sayılara takılma tamam mı
Bunun dışında tesbih çekiyorum hergűn 707 kere Ya Varis
Sali gunu heycanla bekliyorum. Siz hangi sehirdesiniz doktorinuz kimİnşallah ınsallahtransferinız ne zaman
Kaç haftalıktı sizin3 gün sürdü kanama pazar günü Çarşamba günü düştü avucumun içine
bol bol dua edeceğim inşallah bakalm eşime de okuturum inşallah ya..
ben de de ne yapsam nasıl hareket etsem ne düşünsem kafamı takmadan bu zamanı geçirmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?