Benimde 6. gunum bugun, cok az kasik agrisi yasadim, bel agrim yok gibi.Merhabalar. Transferinin 5. Gününde olup belirti yaşayan var mı? Benim kasıklarımda ara ara sancılar oluyor olduğu zaman yerimden bile kalkamıyorum onun dışında bel ağrılarım oluyor. Belirti hisseden varsa lütfen yazabilir mi?
Sizce sonuç 4 gün içinde değişir mi içinde hayırlısı olsun tabi de ama üzülmemek elde değil kiÜzülmek yok hayirli zamanda nasip olsun insallah
Hayırlısı olur umarımBenimde 6. gunum bugun, cok az kasik agrisi yasadim, bel agrim yok gibi.
Ben çok heyecanlı ve stresliyimHayırlısı olur umarım
Gecmis olsun o zaman5 gün embriyo su 8 gün bugünprogesteron yaptırıyorum hergün hemşireye sordum çıkar az da olsa değer dedi bende heveslendim yaptırdım
Merhabalar. Transferinin 5. Gününde olup belirti yaşayan var mı? Benim kasıklarımda ara ara sancılar oluyor olduğu zaman yerimden bile kalkamıyorum onun dışında bel ağrılarım oluyor. Belirti hisseden varsa lütfen yazabilir mi?
Şuanlık bişe yok ama hala korkuyorumGecmis olsun canim umarim bebise bisi olmamistir
Görüştüm kanama olabiliyo dedi progestan igne vurdu iki tane süreci beklicez dedi ne olur ne olmaz diyeDoktorunla görüştün mü canım, ne diyor kanama için ?
Canım çok geçmiş olsun, inşallah korktuğun gibi olmaz. Allah senin içine ferahlık, bebişine de annesine sıkı sıkı tutunması için güç versinGörüştüm kanama olabiliyo dedi progestan igne vurdu iki tane süreci beklicez dedi ne olur ne olmaz diye
Hoşbuldum ilk kez tüp bebek tedavisi görüyorum. Çarşamba günü transfer oldu .2 tane Blastokist transferi olduyani 5.gün embriyosu . 23 yaşındayımHoșgeldin cnm. Kaçıncı tedavin. Yaşın kaç. Kaçıncı gün embriyo transferi olmuştu senin? Çarşamba günü mü transfer olmuştu
Hoşbuldum ilk kez tüp bebek tedavisi görüyorum. Çarşamba günü transfer oldu .2 tane Blastokist transferi olduyani 5.gün embriyosu . 23 yaşındayım
Olmaz canim onemlisi doktor kanama alaninin bebek disinda oldugunu soylemis stres yapmaŞuanlık bişe yok ama hala korkuyorum
23 yasinda 2 tane transfer ettiler miHoşbuldum ilk kez tüp bebek tedavisi görüyorum. Çarşamba günü transfer oldu .2 tane Blastokist transferi olduyani 5.gün embriyosu . 23 yaşındayım
Hayırlısı canm bende yarin kan vericem9gunum uarin kan vericem insallah
Bazı doktorlar edebiliyor benim ilk transferimde 26 yasında oldugum ıcın yasak demıslerdı tek embriyo transfer etmıslerdı arkadasım 24 yasındaydı Baska bir doktorda tedavi goruyordu 2. Sinde gebe kaldı 2 transferinde de 2 embriyo transfer etmıslerdı ben kendi doktorumu ikna edememıstım23 yasinda 2 tane transfer ettiler mi
Bende 23 yasindayim sali transferim var ama dediginiz gibi doktor kabul etmiyor.2. Tedavinde 2 kalan embryoyu ederiz dedi keyiflerine gore biri tutmasa belki biri tutucakBazı doktorlar edebiliyor benim ilk transferimde 26 yasında oldugum ıcın yasak demıslerdı tek embriyo transfer etmıslerdı arkadasım 24 yasındaydı Baska bir doktorda tedavi goruyordu 2. Sinde gebe kaldı 2 transferinde de 2 embriyo transfer etmıslerdı ben kendi doktorumu ikna edememıstım
Yadee canım senin için çok sevindim canım benim adetim bir hafta erkene geldi zorla akıyor yarın hastaneye gidiyorum rapor için inşallah ben de hayırlarla sağlıcakla sevinirim amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?