Ben esime cok soyledim ya bugun verelim zaten tekrarlamak gerek testi test gunumde bakariz artisa falan baya inat etdi goturmedi beni umarm hayrlisiyla katlanir sonucun :)Heyecanla bekliyorum sonucunuben de yarın testi tekrarlayacağım bakalım inşallah artmıştır
Can benjm testlere bak ayni idrarla ayni marka tam farkli sekikde belirdi sondaki en son tam kirmizi oldu bende bence ikiz hatta ucuz bile oka bilr uc tane en iyi kalite kondu o yuzden sen kesinlikle benimke kiyaslayip uzulme tek olsaydi her halde cikmazdiİnşallah öyledir hep meragıma yenik düşüyorum 5 gün embriyosu erken belli olur diye yazmışlar bazı arkadaşlar ben de bi umutla yapıyorum
Ah canim testler elime sigamaz oldu artik etraf eczanelerde test kalmadi desem yeridir insanlar beni gorunce direkt teste yoneliyorlar
Benim kan testim 9. Günü yani bizim merkez o sekilde yaptiriyor ve cikiyor varsaİçimden bi ses yarın yaptır diyor perşembe günü de ters günüm zaten bilmiyorum inşallah hayırlı haber alırız hepimiz yarın 9 günüm çıkar mı acaba kanda 5 gün embriyosu
Vaouvv ne kadar belirgin bir ikinci cizgi oAh canim testler elime sigamaz oldu artik etraf eczanelerde test kalmadi desem yeridir insanlar beni gorunce direkt teste yoneliyorlarbide hic yapmam hic isim olmaz diyordum en son bubu gordukden sonra yapmayi biraktim ❤❤❤
Darısı başımızaAh canim testler elime sigamaz oldu artik etraf eczanelerde test kalmadi desem yeridir insanlar beni gorunce direkt teste yoneliyorlarbide hic yapmam hic isim olmaz diyordum en son bubu gordukden sonra yapmayi biraktim ❤❤❤
canım az önce iğne vurulmaya gittim acilde test yaptırdım sonuç negatif çıktı test günüme 4 gün var çok üzgünüm inşallah sizinkiler tutmuşturBenim kan testim 9. Günü yani bizim merkez o sekilde yaptiriyor ve cikiyor varsa
Sevinçli haber resmen bogazımda kaldıGeçmiş olsun inşallah birsey olmamıştır kötüyü çağırma. Yarın Ultrasona gir için rahat etsin
Bu yeterli netlikte canım inşallah yarın çok güzel haberle geleceksinAh canim testler elime sigamaz oldu artik etraf eczanelerde test kalmadi desem yeridir insanlar beni gorunce direkt teste yoneliyorlarbide hic yapmam hic isim olmaz diyordum en son bubu gordukden sonra yapmayi biraktim
Evet 4 bucuk haftalık dün çok geldi şimdide hala kahverengi geliyo korkudan yerimden kalkamıyorumHamile misin cnm bende de oldu geçti şükür
canım az önce iğne vurulmaya gittim acilde test yaptırdım sonuç negatif çıktı test günüme 4 gün var çok üzgünüm inşallah sizinkiler tutmuştur
10 gun fln estrofem kullandiriyorlar. Transfere 5 gun kala criomel jel progestan ampul tetradox prednol corasprin ve folik asit devam ediyoruz yani benim bu sekilde ilerliyorkızlar bgn regl oldm. donddurulmş embrıolarm var 7 tane, 7 taneden bi tanesi transfer olck. acaba hangi ilaçları kullancm
Gecmis olsun canim umarim bebise bisi olmamistirEvet 4 bucuk haftalık dün çok geldi şimdide hala kahverengi geliyo korkudan yerimden kalkamıyorum
Canim kacinci gununki senin? Kac gunluk embrion? Neden yaptinkicanım az önce iğne vurulmaya gittim acilde test yaptırdım sonuç negatif çıktı test günüme 4 gün var çok üzgünüm inşallah sizinkiler tutmuştur
Olmazsa olmaz estrofem. bende transfer öncesi estrofem, coaspirin, jel, folik asit kullandım. Transfer günü bunlara artı olarak prolux iğne ile sulandırıcı oksapar iğne kullandım.kızlar bgn regl oldm. donddurulmş embrıolarm var 7 tane, 7 taneden bi tanesi transfer olck. acaba hangi ilaçları kullancm
5 gün embriyo su 8 gün bugünCanim kacinci gununki senin? Kac gunluk embrion? Neden yaptinki
Doktorunla görüştün mü canım, ne diyor kanama için ?Evet 4 bucuk haftalık dün çok geldi şimdide hala kahverengi geliyo korkudan yerimden kalkamıyorum
Üzülmek yok hayirli zamanda nasip olsun insallah5 gün embriyo su 8 gün bugünprogesteron yaptırıyorum hergün hemşireye sordum çıkar az da olsa değer dedi bende heveslendim yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?