- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
Benim kimyasal olmuştu genetik testlere daha önceden bakılmamıştı pıhtılaşma bozukluğu ve folikasit le ilgili bir gende mutasyon çıktı iğne kullanacağım. Doktorunla görüşistersenHoşbuldukevet var 8 tane. İnşallah ya çok zormuş
Nasıl bakılıyor onlara? Ya doktorum onlara yanaşmıyo işte pek benimBenim kimyasal olmuştu genetik testlere daha önceden bakılmamıştı pıhtılaşma bozukluğu ve folikasit le ilgili bir gende mutasyon çıktı iğne kullanacağım. Doktorunla görüşistersen
Genetik testi için kana bakılıyor sadece ama pıhtılaşma bozukluğum olduğu bilinmese belki hep düşük yapacaktım bakılması gerek diye düşünüyorumNasıl bakılıyor onlara? Ya doktorum onlara yanaşmıyo işte pek benim
Coraspin yeterli gelmiyo sanırım transfere kadar bende coraspin kullanıyorum transferle iğneye başlıycamRomatolog baktı sanırım pıhtılaşma yok sende dedi ama corasprin kullanıyorum ben zaten
Yaaa umutsuz olma.bende de 5. Gün ve hiç bir belirti yok. Herkesin vücudu farklı.Herkese iyi aksamlar, bugun 5. Gunum ve belirti falan yok hala inanilmaz umutsuzum
Ama benim diger pozitiflerde hep kasik agrim vs olurdu ondan endiseliyim acikcasi.Yaaa umutsuz olma.bende de 5. Gün ve hiç bir belirti yok. Herkesin vücudu farklı.
Benim de diğer iki negatifimde de ağrım yoktu bende de korku var ama sakın olmaya çalışıyorum ve bu sefer olacak Allah in izniyle demekten başka elimden birşey gelmiyorAma benim diger pozitiflerde hep kasik agrim vs olurdu ondan endiseliyim acikcasi.
Gene sorarım omzaman gerçi pıhtılaşma düşüklerde bakılıyor genelde benim bildiğimCoraspin yeterli gelmiyo sanırım transfere kadar bende coraspin kullanıyorum transferle iğneye başlıycam
Benim de ikinci dusuk oldu ilki 7. Haftada kese bozuldu bu böyle insan dusunuyo herşeyi haklısınKuzum hayirlisi olsun kimyasallar cok yikici oluyor benim hem dogal hem tup ile 2 kimyasalim var. Bazen diyorum benim karnimda hic cocuk durmayacak mi
Çok zor ya n bu çektiğimiz biz mi büyütüyoruz anlamıyorum kalbim sıkışıyor atıkBenim de ikinci dusuk oldu ilki 7. Haftada kese bozuldu bu böyle insan dusunuyo herşeyi haklısın
Kaçıncı gün emriyosu ki bence çok erken yapmışsınBugün 8 günüm erken gebelik testi yaptım yine negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?