- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
Deneyim bakım canımBalli sut ic doktorumun onerisi ve saglikli
Ballı sütü denedim inşallah geçerBenimde boğazım da kuru ağrı var gece çok az öksürük oldu. Grip olmamak için elimden geleni yapıyorum duşa bile transfer sonrası 4 defa ancak girdim. Ama işte oluyor. Balgam yok kuru ağrı ılık su içiyorum dünden beri biraz yumuşadı. Arkadaş ballı süt demiş içeyim bende. Bende ilaç içmek istemiyorum ee içmezsem ilerlerse bu sefer enfeksiyon ya geçerse diyorum. C vitamini al. İnşallah yarına kadar geçer.
Merhabalar bugün kontrolüm vardı estrofem kullanıyorum ama kanamam tam durmadı adetin 10.günü günde 3 den 4 e çıkarıldı bugün rahim kakınlığın olması gerektiği gibi dedi doktorum 8.9 du sanırım ama salı günü tekrar kontrolüm var inşallah kanamam durur. Durmazsa nolcak bilmiyorum
Hayirlisi olsun ins pozitif haberinizi verirsinizAmin. Evet dun oldum bugun transfer gunun saymazsak 1. Gunum
Geçen sefer de 5. Gün öğrenmiştim bu seferde 5. Gün idrarda çıktı ertesi gün kan verdim 12 çıktı değer test gününu bekledim düşmüş iste doktor kes dedi ilaçları. Kısmet değilmişÇok üzüldüm senin içinyazmaman dan zaten korktum, birșey mi oldu diye..
Kan verdin mi hiç nasıl kimyasal olduğunu anladın nasıldı değerlerin??
Kanama devam ederse bırakabiliriz falan dedi nolcak bilmiyorumEstrofeme rağmen kanama ilk defa duyuyorum. Sıkma canını geçecek inşallah. Ozaman transferin 10 gün içinde olur seninde
Canim hayirlisi belkide yukselir mucizeler oluyor benimde dustu degerim en fazla 35 i gordu gecen gun adetim basladi malesef uzuntunu cok iyi anliyorum ama bu isler belli olmuyor uzme kendiniEvet tekrar yaptırdım maalesef istenilen düzeyde yükselme olmadı. En azindan 130 olmasını istiyorduk 80 e yükselmiş anca. Moralim çok bozuk sabahtan beri.pazartesi tekrar test yapacam
Kuzum hayirlisi olsun kimyasallar cok yikici oluyor benim hem dogal hem tup ile 2 kimyasalim var. Bazen diyorum benim karnimda hic cocuk durmayacak miGeçen sefer de 5. Gün öğrenmiştim bu seferde 5. Gün idrarda çıktı ertesi gün kan verdim 12 çıktı değer test gününu bekledim düşmüş iste doktor kes dedi ilaçları. Kısmet değilmiş
Kanama devam ederse bırakabiliriz falan dedi nolcak bilmiyorum
Geçen sefer de 5. Gün öğrenmiştim bu seferde 5. Gün idrarda çıktı ertesi gün kan verdim 12 çıktı değer test gününu bekledim düşmüş iste doktor kes dedi ilaçları. Kısmet değilmiş
Herkese merhaba umarım hepimiz güzel sonuçlarımızı alırız. Çok zor süreçlerdeniz aynı hisleri paylaşan kişiler olunca daha rahatlıyorum. Ben bugün birinci denememde negatif sonucu aldım ikinciyi reglimle birlikte yapıcak doktorum. Listeye ekler misiniz? Bu ara ilk negatiften sonra sizlerde nelere bakıldı?
HoşbuldukHoșgeldin
Moralini sakın bozma şükür tedavi görecek imkanlarımız var. Biz elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahi..
Dondurulmuş embriyo var mı? Kasım ayı dışına başlanan tedavileri eklemiyecem listeye.
Hoşbuldukevet var 8 tane. İnşallah ya çok zormuş
30 yaşındayım. Bugün negatif sonucumu aldım ilk denemeydi. İkinci olacak regl olunca süreç başlayacak henğz belli değilTamam ozaman listeye alayım seni
Kaç yaşındasın ve kaçıncı deneme? Dondurulmuş embriyo kaçıncı gün transfer olacak kısmetse?
30 yaşındayım. Bugün negatif sonucumu aldım ilk denemeydi. İkinci olacak regl olunca süreç başlayacak henğz belli değil
Canin sen tekrarladinmi testi kan testini?Tamam ozaman listeye alayım seni
Kaç yaşındasın ve kaçıncı deneme? Dondurulmuş embriyo kaçıncı gün transfer olacak kısmetse?
Öyle mi ay inşallah ya insan üzülüyor Hayırlısı olsun çokteşekkür ederimTamam cnm hayırlısı olsun. İlk deneme de tutanların yüzdesi çok az. Genelde 2. 3.denemelerde hamilelik daha çok gerçekleşiyor. Üzme kendini.
Canin sen tekrarladinmi testi kan testini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?