canım sen bugün vereceksin değil mi
hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruzYarın istenildi. 3 gün sonraya
çok heyecanlı güzel sonuçlarını bekliyoruz :)Yarım saat önce verdim kanı. Bir buçuk iki saate çıkar dediler. Bekliyorum.
Kacinci gun embriyosuydu ve bugun treanferden sonra kacinci gununuz?Merhaba hanımlar. Sonuç 64 cıktı. Cumartesi tekrar yapın dendi. Sevinmeli miyim
4. Gün ve bugün 12. GünümKacinci gun embriyosuydu ve bugun treanferden sonra kacinci gununuz?
Maşallah umarım sağlıkla artar geç tutunmuş sanırım sizin minik4. Gün ve bugün 12. Günüm
4. Gün ve bugün 12. Günüm
[/QUOTE bu deger gebe oldugunuzu gosterir ama 100 ve altina doktorlar temkinli yaklasiyor acikcasi hele de tup bebek tedavilernde. Umarm cumartesi 2 ye katlar ve gebeliginiz tescillenir
Değerin inşallah artarak ilerler. Lütfen kendini olumsuza odaklama sürekli artacak o benimle çünkü de. Artacak mı acaba bile deme artarak gidecek rabbim verecek de. Bu sayfada ilk günden olumsuza odaklanan arkadaşların bir çoğu gerçekten olumsuz sonucu aldı. Değere göre gebesin, sayıya takılma iki gün sonra 160 olacak sonra yine artacak inşallah. Duamız seninleMerhaba hanımlar. Sonuç 64 cıktı. Cumartesi tekrar yapın dendi. Sevinmeli miyim
Seninle tıpa tıp aynı durumumuz. Men faktör, iki başarısız tedavi, 5. Gün iki embriyo transferi. sonuç inşallah seninde pozitif olurMerhaba arkadaşlar benim de pazartesi transferimi oldu.5. Gün 2 embriyo transfer edildi. Hiç bir belirti yok. Umutla bekliyorum. Erkek faktörü sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk. 2 negatifim var.
Pozitif haber alan arkadaşlar hayırlı olsun rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin. Negatif haber alan arkadaşlara da tez zamanda da nasip olur inşallah
Canını skmayim CNm ben yaşadım kimse yasamasn 12 gün benimkisi 850idi düşük biraz değerin herşeye hazrla kendini güzel şeyler düşününce sonra kahroluyo insan daha sonucu almamış gibi düşün 2 gün snrqki sonucunu ilk sonucun sayAllah razi olsun canım
Yaaa çok sevindim aynı durumda olup pozitif duyunca umutlar yeşeriyorSeninle tıpa tıp aynı durumumuz. Men faktör, iki başarısız tedavi, 5. Gün iki embriyo transferi. sonuç inşallah seninde pozitif olursanırım meslektaşız
İnşallah canımYaaa çok sevindim aynı durumda olup pozitif duyunca umutlar yeşeriyorHayırli olsun saglıcakla kucagıniza da alırsiniz inşallah öğretmenim siz?
C
Canim ben adet oldugunda boyle oluyordu parca halinde geliyordu ama oncesinde baya sancim oluyodu ozellikle adet bitiminde boyle bi parca gelerek sonlaniyo soyledigim gibi bol sancili ve bol kanamayla birlikde geliyordu bu nasil is doktor ne dedi kese daha cok kucuk. 6 haftalikta pek bilgim yok ama 3 sm gecmez bu buyuk biseye benziyo kullandigin fitil veya jel de bu kadar parca halinde geri gelemez tortu seklinde farkli renkler de gele bilir
WOW Bence sonucun cokkkk guzel tebrik ederim bana da umut oldun ya cok cok sevindimmmMerhaba hanımlar. Sonuç 64 cıktı. Cumartesi tekrar yapın dendi. Sevinmeli miyim
4. Gün ve bugün 12. Günüm
Arkadaşlar dün öğleden sonra opu oldum. döllenme olup olmadığı 1 gün sonra bildirilmiyormu? neden bana cuma dediler. bahsetmiştim 15 yumurtanın 3 ü olgun çıktı. Dr çok ümitsiz gibiydi. Böyle olan varmı.
Olgun derken 3 unu kaliteli diger 12 si bos muymus?Arkadaşlar dün öğleden sonra opu oldum. döllenme olup olmadığı 1 gün sonra bildirilmiyormu? neden bana cuma dediler. bahsetmiştim 15 yumurtanın 3 ü olgun çıktı. Dr çok ümitsiz gibiydi. Böyle olan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?