Canını skmayim CNm ben yaşadım kimse yasamasn 12 gün benimkisi 850idi düşük biraz değerin herşeye hazrla kendini güzel şeyler düşününce sonra kahroluyo insan daha sonucu almamış gibi düşün 2 gün snrqki sonucunu ilk sonucun say
canım bugün mü yapıyorsun testiHayırlı olsun cnm inşallah sağlıklı embriyo oluşur. Aslinda opu dan bir gün sonra bilgi veriyorlar. Senin taze transfer mi olacak?
canım bugün mü yapıyorsun testi
Merhaba arkadaşlar benim de pazartesi transferimi oldu.5. Gün 2 embriyo transfer edildi. Hiç bir belirti yok. Umutla bekliyorum. Erkek faktörü sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk. 2 negatifim var.
Pozitif haber alan arkadaşlar hayırlı olsun rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin. Negatif haber alan arkadaşlara da tez zamanda da nasip olur inşallah
Neden 3 gun beklednz ki 2 gun yeterli degil mi? 2 gune 2 kat katlandysa tamamdir yani zaten beklemek zorBenim de 5.gün embriyo 11. Gün 66 yarın 3 gün geçmiş olacak ne çıkacak bilmiyorum ama bugün hiç bir belirti yaşamadım çok gerginim sen neler hissediyorsun
Bir belirti olması mı lazım? Benim adetlerimde de ağrı olmazdı adetimin geleceğini anlamam bile. Acaba vücuttan vücuda durum değişmiyor mu? Ben de bir şey hissetmiyorumBenim de 5.gün embriyo 11. Gün 66 yarın 3 gün geçmiş olacak ne çıkacak bilmiyorum ama bugün hiç bir belirti yaşamadım çok gerginim sen neler hissediyorsun
5 tane var dondurulmuş CNm ama oğluma bı faydası olamıyor doku uyumlu değiller sadece sagliklilar 3 ay snra tekrrar denicz eşimden allh razı olsun çok çok büyük destekcim oldu allhm ondan bin kere razı olsn nasıl teselli edecgini şaşırdı eş desteği çok önemliAynen öyle. Ben de yarını bekliyorum 14.günümü bekliyorum. Eşime kalsa kucağımıza alana kadar.. İnsanın başına gelenler tecrübe oluyor. Benim 21 haftalık ölü doğumum oldu. Sonra oğlumu 28 haftalık erken doğum ile dünyaya getirdim 99 gün küvezde kaldı 2 ameliyat geçirdi. Bugünlere şükür ama yaşananlar unutulmuyor hiç bir zaman..
Cnm senin için dua ediyorum Rabbim bir yol göstersin bir kapı açar diye. Var mıydi dondurulmuş embriyo.?
2 ay sonra 28Amin. Yaşın kaç cnm?
ALLAH'IM gönlünüze göre versin sizlerin yanında abizlere de hayorlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ben de heyecanlıyım ilk tüp bebeğim hiç hamile kaalmadım 2 aralıkta yaş 35 olacak 7 senedir evlat hasretiyle yaşıyorum ALLAH utandırmasın inşallah cümlemizi amin..5 tane var dondurulmuş CNm ama oğluma bı faydası olamıyor doku uyumlu değiller sadece sagliklilar 3 ay snra tekrrar denicz eşimden allh razı olsun çok çok büyük destekcim oldu allhm ondan bin kere razı olsn nasıl teselli edecgini şaşırdı eş desteği çok önemli
5 tane var dondurulmuş CNm ama oğluma bı faydası olamıyor doku uyumlu değiller sadece sagliklilar 3 ay snra tekrrar denicz eşimden allh razı olsun çok çok büyük destekcim oldu allhm ondan bin kere razı olsn nasıl teselli edecgini şaşırdı eş desteği çok önemli
Bir belirti olması mı lazım? Benim adetlerimde de ağrı olmazdı adetimin geleceğini anlamam bile. Acaba vücuttan vücuda durum değişmiyor mu? Ben de bir şey hissetmiyorum
Neden 3 gun beklednz ki 2 gun yeterli degil mi? 2 gune 2 kat katlandysa tamamdir yani zaten beklemek zor
Amin CNm sarılmış kadar oluyor güzel msjlarniz Allah razı olsnAh cnm Benim keşke bende sana sımsıkı sarılabilseydim.. Allah yardımcınız olsun rabbim oğluna umulmadık yerden şifa göndersin
Neyse bitirmssnz yarna bsy kalmadi. Kolay degil evet. Insallah yarn guzel haber alirsinizTransfer günü dahil 11.gün yapmıştım benim ki 5.gün tek embriyo doktor betaHCG sonucunu düşük buldu. 3 gün sonra tekrarla dedi. Biraz garantici davrandı galiba.. Ama 3 gün nasıl geçti bide bana sor çok. Gerginim
Neyse bitirmssnz yarna bsy kalmadi. Kolay degil evet. Insallah yarn guzel haber alirsiniz
Hayirli olsun canim belirti icin cok erken henuz 4 gun olmusMerhaba arkadaşlar benim de pazartesi transferimi oldu.5. Gün 2 embriyo transfer edildi. Hiç bir belirti yok. Umutla bekliyorum. Erkek faktörü sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk. 2 negatifim var.
Pozitif haber alan arkadaşlar hayırlı olsun rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin. Negatif haber alan arkadaşlara da tez zamanda da nasip olur inşallah
benim belli değil işte. Cuma bilgi vericek gerekiyorsa taze embiryo koyulacak. Dr pek ümit vermedi.Hayırlı olsun cnm inşallah sağlıklı embriyo oluşur. Aslinda opu dan bir gün sonra bilgi veriyorlar. Senin taze transfer mi olacak?
evet 12 boş dediler. ki bütün kan testlerim çok ii dediler. nasıl oldu anlamadım. bi yalnış işlemmi yapıldı acabaOlgun derken 3 unu kaliteli diger 12 si bos muymus?
benim belli değil işte. Cuma bilgi vericek gerekiyorsa taze embiryo koyulacak. Dr pek ümit vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?