Ben de 29 yasindayım ve tüplerimi aldılar ve 1 tane yumurtalığmı da 12 yasinda kanserden dolayı aldılar bu yaşa bakmıyor ki herkesin hikayesi farklı canımBazi hastalıklarda erken yas daha iyi demisti doktorum örnek vereyim ben 29 yasindayim cikolata kistlerim var ve gittikce rezervim azalacak hatta doktorum dedi ki hic bekleme senden önceki çıkan hastamla aranda 10 yas var ama ondada cikolata kistleri var fakat bir yumurta bile.bulamadim dedi
Bende 27 yaşındayken başladık tüp bebeğe erkekte sorun olduğu için yaşın bi önemi kalmıyor maalesefBenm yasim 32. Benm gittigm merkezde en kucugu 28 yasndaydi hatta onu gordugumde bile sasrmstmevet genc yas gercekten avantaj bizimki sebepsiz invertilite butun doktorlar olur dedi bu yasa biraktigima bpisman oldm.
Canım sen mayıs haziran gibi transfer olmuşmuydun öyle gibi hatırladımBende 27 yaşındayken başladık tüp bebeğe erkekte sorun olduğu için yaşın bi önemi kalmıyor maalesef
Evet canım 25 mayısta olmuştum iyi hatırladınCanım sen mayıs haziran gibi transfer olmuşmuydun öyle gibi hatırladım
Yaa bende de çıktı benimde kimyasal oldu transferin oldu munne durumdasın şimdiEvet canım 25 mayısta olmuştum iyi hatırladınNegatif oldu benim kan pıhtılaşmam varmış
Canim geçmiş olsun ilk once ama doktorun bence dogru kadar vermiş benden de 10 yumurta toplandi ve ohss olursun demisti ve oldum o yumurta ile de alakali ama e2 yuksek duzeyiyle de alakali rahim de sivi birikiyor onu goruyordur o yuzden rahim dinlendirmesi en iyisi hem dondurulmuslarin tutma olasiligi daha fazlaymisArkadaşlar size sorularım olacak cuma günü opum var bugünkü kontrol de 9 yumurta var dedi en büyüğü 17 mm olmuş gonal f i vurdum saat 23.00 de de lucrin vurdum yalnız Dr dedi ki yumurtanı toplayip 1 ay rahîm dinlendirme yapicaz öbür ay transfer dedi neden böyle oldu şimdi? pcoslu olduğun için yumurta fazla gelişiyor o yüzden dedi ama benim aklım almadı 9 yumurta çok değil ki ohss olayım
Ben de 29 yasindayım ve tüplerimi aldılar ve 1 tane yumurtalığmı da 12 yasinda kanserden dolayı aldılar bu yaşa bakmıyor ki herkesin hikayesi farklı canım
[/QUOT
Cok Geçmiş olsun canim ben de aslında seninle ayni şeyi soylemek istedim arkadas kucuk yastakiler geliyor diye şaşırdım gibi bisey demisti de ben de yasa bakmadigini soyledim benle 10 yaş plan kadin 39 yaşında idi o yuzden doktorum erken yas daha iyi demisti
Henüz tedaviye başlamadım ama sordum nasıl olacak diye korkulacak bişey yok dedi coraspin transferden önce başlanacak transfer günü de kan sulandırıcı iğnelere başlanacak günde 1 defa yüksek doz vurulacaksın dedi doktorum.. 9 ay kullanmış kan sulandırıcı kullanan pıhtılaşması olan kişilere sordumYaa bende de çıktı benimde kimyasal oldu transferin oldu munne durumdasın şimdiinşallah bu son olur kan sulandırıcıyı ne zaman verecek doktorun şimdilik coraspin başladı transferden sonra başlıycam galiba
Hemozigot mu heterozigotmu çıktı seninHenüz tedaviye başlamadım ama sordum nasıl olacak diye korkulacak bişey yok dedi coraspin transferden önce başlanacak transfer günü de kan sulandırıcı iğnelere başlanacak günde 1 defa yüksek doz vurulacaksın dedi doktorum.. 9 ay kullanmış kan sulandırıcı kullanan pıhtılaşması olan kişilere sordum
merhaba canım benim transfer gününden beri kasıklarımda ağrı var ara ara karnımda da ağrı oluyor geçen sefer böyle olmuşmuydu hiç hatırlamıyorumMerhaba ayni gun transfer oldu ikimizede bisey hissediyor musunuz sabirla beklemedeyim ben.
Allah nasip ederse Cumartesi günü (16.11) transferim olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun ... dün burada çok üzücü haber alan kız kardeşlerim olmuş Sabır versin yüce Allah’ım inşallah Onların da yüzü gülsünBana da kas gevşetici fitil yapıldı transferden hemen sonra. Oğlumun zamanında da aynen öyle yapıldı. Merkezden merkeze göre değişir
çok üzgünüm gerçekten ne desek boş , ama işte hayat bizi sürekli farklı şeylerle sınıyor bazılarının çok kolay sahip olduğu şeye için biz senelerce uğraşıyoruz sahip olmak için ilaçlar hayal kırıklıkları vs ama yine de şükretmeliyiz , bak senin evladının sana ihtiyacı var Allah'ın bir bildiği vardır mutlaka senin için başka planları vardır ve en kısa zamanda gönlüne göre verecektir buna inan ve inancını hiç kaybetmeElveda arkadaşlar
1 gende homozigot 1 gende heterazigot çıktıHemozigot mu heterozigotmu çıktı senin
Yarım saat önce verdim kanı. Bir buçuk iki saate çıkar dediler. Bekliyorum.feride0180 sonuç ne zaman çıkacak
Yarım saat önce verdim kanı. Bir buçuk iki saaaye dediler. Bekliyorum.
Amin inşHayırlısı olsun bakalım..
canım sen bugün vereceksin değil miHayırlısı olsun bakalım..
Allah hepimizin yardimcisi olsun hepsi gececek insallah dualarim seninleBağırsak haykırsam sesimi feryadımı duyan olur mu kendimi kaybedip çıldırmak istyrm kimseyle ne grsmek istyrm ne knsmak yasamktan soğudum mücadele edecek halim kalmadı yiorndm hemde cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?