- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 34
Hayirlisi ya bu isler nasıp olduguna inaniyorum mesela bazıları 4 kere tup bebek yaptiriyor olmuyor sonra kendiliğinden hamile kaliyorAynen valla bende suan ayni durumdaym hepsi 2. Dogurdu. Bende hic korunmucam hemen olsn 2. Die yas kemale erdi zaten. Doktor sizin dogalda olur dedi ama ins olur
Amin canim.ins oluruz ben de 2 embriyo isteyecegim zateb 2 tane de hani biri tutmazsa biri tutar diye acaba bana izin verecekler mi bilmiyorumBen iki embriyo istedim her yıla bir bebek olsun dedim maalesef yasakmış anne olmak çok güzel bir duygu bende o duyguyu yaşamak istiyorum bi an önce inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir.
canımmm ne olur oyle düşünme. hayatta oldugumuz müddetçe umut hep varrr. Allahtan asla umut kesilmez. allahın mucizeleri bitmez. Sınav dünyası canım benım. sabırr versin allahım.tez vakıtte yüzünüzü güldürsünBağırsak haykırsam sesimi feryadımı duyan olur mu kendimi kaybedip çıldırmak istyrm kimseyle ne grsmek istyrm ne knsmak yasamktan soğudum mücadele edecek halim kalmadı yiorndm hemde cok
Ahh ne desek ne yapsak boş ama nolur hemen bırakma kendini evladını düşün onun sana ihtiyacı varKaybettim bebeğimi umudumu herşeyimi sizlerin yavruları size sağlıkla sağ saglim tutunsun
Rabbim oğlunu sana bağışlasın. Ona şifa versin. Çok üzüldüm canım. Rabbim imtihanını oğlunun sağlığına kavuşturarak bitirsinKaybettim bebeğimi umudumu herşeyimi sizlerin yavruları size sağlıkla sağ saglim tutunsun
Canim ne diyecegimi bilemiyorum ama o kadar cok.uzuldum ki Allahim.ins sana en kisa zaman da bir daha nasip.eder hem.abisine umut olur hem.size Allahim bu darda kalan arkadimiz icin sana yalvariyorum acisi hemen dinsin insKaybettim bebeğimi umudumu herşeyimi sizlerin yavruları size sağlıkla sağ saglim tutunsun
Canim güçlü ol diger evladin icin ins unutma kendi adima diyim en azindan burada destek icin hep varim Allah sana en kisa sürede mucize yaşatsın insElveda arkadaşlar
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum, çok üzüldüm. Rabbim sana bu zor süreci atlatman için güç versin. Bütün kalbimle diliyorum inşallah aldığımız bu ilaçlar vesile olur da bir kaç ay içinde kendiliğinden hamile kalırsın ve umut ışığın yeniden parlar içindeBağırsak haykırsam sesimi feryadımı duyan olur mu kendimi kaybedip çıldırmak istyrm kimseyle ne grsmek istyrm ne knsmak yasamktan soğudum mücadele edecek halim kalmadı yiorndm hemde cok
canım üzülme ben aşılamaya başlayıp yarıda bitti yumurtalarım kendiliginden çatladı kaç hastane gezdim yine aşılama denedigim doktorda tüp bebek koydurduk agladım her seferinde o çatalda yatarken allahım nolur yardım et diye çok umutlu bekledim tutmadı agladım sabaha kadar hıçkıra hıçkıra eşime bağırıyodum aramız açıldı ara verdim iki ay rahim düzelsin diye sonra dondurulmuştan 2 tane denedik tekrar o çatalda saçlarımı yoldum agrıdan agladım yalvardum allaha bu sefer idrarım çoktu tutamıcam sanki oda içimden çıkıcaktı bekledim ama önceki kadar heycanlı degildim yenilgiye alıştım diye rabbim nasıp etti pozitif gördük ne yaşadığını gayet iyi anlıyorum zor ama sabret ve inancını kaybetme rabbimin haznesi boldurBağırsak haykırsam sesimi feryadımı duyan olur mu kendimi kaybedip çıldırmak istyrm kimseyle ne grsmek istyrm ne knsmak yasamktan soğudum mücadele edecek halim kalmadı yiorndm hemde cok
Hayırlı sabahlar hanımlar ❤
Transfer günü /opu beli olan var mı?
@chagilessferide0180 var mı
test yapan?
@Gebelikaski @Busraaca @Merabd @Asena27 @Puzzle01 son durum nedir?
Canım üzme kendini bunda da vardır bir hayır bidaha denersin en kısa sürede belki o daha iyi olacak. Umudunu yitirme imkansız diye birşey yok Allah için. Olur dua et. Sabır canım.Elveda arkadaşlar
Merhaba ayni gun transfer oldu ikimizede bisey hissediyor musunuz sabirla beklemedeyim ben.hiç moralini bozma bence yükselecek değerin içini ferah tut nolur
Kaybettim bebeğimi umudumu herşeyimi sizlerin yavruları size sağlıkla sağ saglim tutunsun
Ya bendede öyle olmuştu ilk tüp denememde rabbim yardımcın olsun...
C
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?