Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Aynrn canım ben bi kaç arkadaşım hariç kimseye söylemedim bu sefer annem bile bilmiyo heyecan yapıyo kadın herkese söylüyo inşallah son olsun hepimizin sağlıkla kucağımoza alalım

Ah canım sakin ol durumunu şimdi okudum hep birlikte dua edelim inşallah

Aynrn canım ben bi kaç arkadaşım hariç kimseye söylemedim bu sefer annem bile bilmiyo heyecan yapıyo kadın herkese söylüyo inşallah son olsun hepimizin sağlıkla kucağımoza alalım
Biz ilk tedavide ailelerimize söylemiştik çok heyecan yaptılar onların heyecanı bize stres olarak döndü. Transfer sonucu negatif olunca da çok üzüldüler biz de 2.tedaviye başlarken eşimle kimseye söylememe kararı aldık tedavimiz İstanbul’da yapılıyor biz başka bir şehirde oturuyoruz. İstanbula gittiğimizde soruyorlar doktora mı gittiniz diye her seferinde arkadaşlarımızla görüşmeye gittik diyoruz bakalım şimdilik çakmadılar durumları

Cok dogru demissınız bende ilkinde soylemıs tim herkese ayrı ayrı acıklama yapmak zorunda kalmıstım simdi hıc kimse bilmiyor bılmeyecekte ınsallah onların stresini bende yasamak istemiyorum hatta olursa ınsallah tup bebekle oldugunu bile kimseye soylemeyı dusunmuyorum

Canım Allah yardımcın olsun, inşallah bebeğine bişey olmamıştır. Dualarım seninle

Sonuçta bu bizim özel hayatımızın en mahrem konularından biri. Normal yolla hamile kalan kadınlar sanki millete olanı biteni açıklıyor mu!!! Belki kötü niyetli değil ama konu tüp bebek olunca herkes her detayı bilmek istiyor. Birine bişey söyledikçe tedavisi, opusu, kaç embriyosu, transferi hepsini konuşmak açıklamak zorunda kalıyoruz. Bence en güzeli kimse bilmesin, kafalar rahat olsun

Bağırsak haykırsam sesimi feryadımı duyan olur mu kendimi kaybedip çıldırmak istyrm kimseyle ne grsmek istyrm ne knsmak yasamktan soğudum mücadele edecek halim kalmadı yiorndm hemde cok

Bağırsak haykırsam sesimi feryadımı duyan olur mu kendimi kaybedip çıldırmak istyrm kimseyle ne grsmek istyrm ne knsmak yasamktan soğudum mücadele edecek halim kalmadı yiorndm hemde cok
Çook çok üzgünümm ne denir bilemiyorum, Allahımm sabır versin. İnşallah bu acıların sıkıntıların sonunda hepsini unutturacak mutluluklar versin oğluna sağlık versin Allahım

Kaybettim bebeğimi umudumu herşeyimi sizlerin yavruları size sağlıkla sağ saglim tutunsun
Ahhhhh yapmayn yaa cok cokkkk uzuldm ne desem ne soylesem tesiri yok. Bir anda Tek bir pihti parcasiyla iki bebektgnde dusmesi. Rabbm sana guc kuvvet metanet versn tez zamanda tekrar saglikli evlatlar nasip etsn

Hayirlisi ile kucağınıza almayi nasip etsin Allah ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…