- 27 Eylül 2019
- 489
- 890
- 53
- 40
Yaa aslında öyle haklısın ki! Biz eskiden test pozitif olunca tamam oldu bitti sanıyorduk ama burda paylaşılan deneyimleri okudukça heyecanımızı biraz törpülememiz gerektiğini konuşuyoruz eşimle aramızda. Önce yüksek çıkıp sonra düşen bhcgler, boş görünen keseler, 2,5-3ay arasında kalp atışlarında sıkıntı olup sonlandırılan gebelikler , düşükler falan o kadar çok şey varmış ki hatta bunları okudukça ilk 3 ay kimseye söylemeyelim özellikle torun haberi bekleyen anne babalarımızı önce sevindirip sonra üzmeyelim diyoruz. Gerçekten çok zor bir süreç inşallah hepimiz en sağlıklı en keyifli gebelikleri yaşarızah canım pozitifi görüncede bitmiyor ki geçen sefer görmüştüm çok sevinmişti ilk seferde oldu diye sonra kimyasal oldu bende bu sefer olsada hiç takmıycam modundayım
Canm kanamali iste kanli bu parca. Kese olablr bi atma bunu doktorada gostern.
hamilesiniz şuan değil mi?
Evet hamileyim 6 haftalık sancmda geçti normalin şuan düşük yapanlar su gibi kanamasi olduğunu biranda düşük yaptığını söylüyorhamilesiniz şuan değil mi?
bence korkmayın ya bu yerleşme kanaması gibi yani bıhtı kan birikmiş o akmış inşallah kötü bir şey de yoktur yani..
Eki Görüntüle 2554121
[/QUO transferden sonra hic lekelenme olmusmuydu
Evet cumartesi akşamı başladı pazartesi akşamı bitmişti bu güneşe kadroda çok çok az peceteyle silince gelen bi lekelenmem vardi
Evet annemde cok dusuk yapti ona sordm cocuk yada esi degil pihti olablr dedi oda ins oyledir canm bi dr a gorn hemen yahamilesiniz şuan değil mi?
bence korkmayın ya bu yerleşme kanaması gibi yani bıhtı kan birikmiş o akmış inşallah kötü bir şey de yoktur yani..
Esin bu hafta gececiydiEvet annemde cok dusuk yapti ona sordm cocuk yada esi degil pihti olablr dedi oda ins oyledir canm bi dr a gorn hemen ya
Ah canm benm ya bizde burda cok kotu oldk. dualarmizdasnEsin bu hafta gececiydiaradım hemen çıktı gelmek üzeredir inşallah annenin dediği gibidir cnmm bu bebeğe çok ihtiyacımız var abisine şifa olacak ona birşey olmasın inşallah
bence de kötü bir durum değil kan birikmiş içinde o da pıhtı olmuş akmış zaten geriye kan akmıyorsa sorun yok inşallahEvet annemde cok dusuk yapti ona sordm cocuk yada esi degil pihti olablr dedi oda ins oyledir canm bi dr a gorn hemen ya
ALLAH'IN izniyle bence de olumsuz bir şey yok canım hayırlısıyla bir doktora görün gel için rahatlasın..Esin bu hafta gececiydiaradım hemen çıktı gelmek üzeredir inşallah annenin dediği gibidir cnmm bu bebeğe çok ihtiyacımız var abisine şifa olacak ona birşey olmasın inşallah
evet canım ben hiç hamile kalmadım ama hep arkadaşlarımdan senelerdir bilgim var yani bu sadece kan pıhtısı gibi geldi bana düşük olduğunda bir anda oluyormuş kanama da devam ediyormuş yani bu birikmiş kan pıhtısı akmış yani gülüm..Evet hamileyim 6 haftalık sancmda geçti normalin şuan düşük yapanlar su gibi kanamasi olduğunu biranda düşük yaptığını söylüyor
İnşallah oyledirr kizlarr rabbim kimseye yasatmasn tedaviye başlıyorsun iğneler umutlar ameliyatlar opular yumurta yetersiz geliyo pgt ye gtmek için tekrar iğneler takrar opu sabırla TLF başında embryologdan gelecek haberi biliyorsun 5 gün boyunca umutlaevet canım ben hiç hamile kalmadım ama hep arkadaşlarımdan senelerdir bilgim var yani bu sadece kan pıhtısı gibi geldi bana düşük olduğunda bir anda oluyormuş kanama da devam ediyormuş yani bu birikmiş kan pıhtısı akmış yani gülüm..
Canım kan pıhtılaşmış korkma gönlünü ferah tutEvet affınıza sığınarak tam atıyorum lütfen yadirgama yapmayın sizlerinde başına gelebilir panik bı haldeyim eşimin gelmesini bekliyorum sancim vardı banyoya gittim ev girdim bişey yoktu tam pijamami çekerken avcuma düştü bu parça düşük yapanlardan bilgi almak istiyorum bu nedir bunparca geldi ama kanamam yok kanama falan olmadı bu parça geldi sadece bana yardmci olun lütfen
İnşallah dediğiniz gibidir kizlar keseyi sağ sgalim görürüzCanım ben özel yazdım da kan pihtisi bu bende de gelmişti 9 haftalık hamileyken
Allah yardımcın olsun inş canım.İnşallah oyledirr kizlarr rabbim kimseye yasatmasn tedaviye başlıyorsun iğneler umutlar ameliyatlar opular yumurta yetersiz geliyo pgt ye gtmek için tekrar iğneler takrar opu sabırla TLF başında embryologdan gelecek haberi biliyorsun 5 gün boyunca umutlagenetik tarama ya gdyo onuda bkliyosn 8 tane emryidn 5 tanesi sağlıklı geliyo ama abimize doku uyumlu olmasına lazım iclerinden 1 i doku uyumlu cikiyo bı umut bekliysn dualar hocalar transfer oluyo gözünün önünde engelli bı evladn ve karnında tutunması ve abisine şifa olması için umutla 4 elle srldigin bebeğin şimdide bu haldeyim allhim sabrımı arttr beni daima güçlü kıl nolursn
İnşallah CNm doktora gidiyorum şimdi dua edin bana umut bebek yasasnnedirki inşallah bebeğin seninledir cnm
Dualarımız sizinle cnm güzel haberler ver bize inşallahİnşallah CNm doktora gidiyorum şimdi dua edin bana umut bebek yasasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?