• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Mesela bende bağışıklık sistemim güçlü çok değil ama ikinci doktor bundan da olabilir demişti. Dedim bunun için ilaç varmış onu içmek istiyorum dedim ziya hocam önce gerek yok ama sen istersen plana eklerim dedi. İstedim transfer günü yine intrilip diye bağışıklık serumu var onu da vurduk üçüncü denemem olduğu için hiçbir şey şansa bırakılmadı. Mikroçip yapıldı, bağışıklık için önlem alındı ilk defa içim çok rahat tedavimi oldum şükür sonuç geldi 🙏🙏🙏
Bende bağışıklığı düşürmek için aldım o serumdan inş fayda eder

Mesela bende bağışıklık sistemim güçlü çok değil ama ikinci doktor bundan da olabilir demişti. Dedim bunun için ilaç varmış onu içmek istiyorum dedim ziya hocam önce gerek yok ama sen istersen plana eklerim dedi. İstedim transfer günü yine intrilip diye bağışıklık serumu var onu da vurduk üçüncü denemem olduğu için hiçbir şey şansa bırakılmadı. Mikroçip yapıldı, bağışıklık için önlem alındı ilk defa içim çok rahat tedavimi oldum şükür sonuç geldi 🙏🙏🙏
Gebelik takibini ziya hoca mı yapıyor

Ya bende simdi de bayagi bayagi camur dökülüyor o_O Sabah kan vercem ama icim içimi yiyor jelden mi oluyor ilaçlardan mi igneden mi
Kötü bisey olmasin :KK43:

Yarın gidince konuşup isteyim ben aman aman maşallah allah nazarlardan korusun inşallah sıkıntısız sağlıklı bir gebelik geçirirsin bütüm dualarımm hepinizle
Aminn canım benim 🙏 sende durumunu yaz kaç yumurtan toplandı döllendi diye Embriyologları çok iyi inşallah en sağlıklı olanı seçerler sende mutlu olursun 🙏🙏

Gebelik takibini ziya hoca mı yapıyor
Ziya hocam planımı yaptı ve İstanbul a gitti. Benim doktorum hepsi oldu desem abartmam. Işın hocayla yumurta takibim yapıldı ama Fethiye hocam da takip etti son ultrasona ikiside geldi yumurta çatlama öncesi. Yumurtamı Fethiye hoca topladı. Transferimi Timur hoca yaptı. Baran hoca ile transfer sonrası neler yapmam gerektiğini konuştuk. Herkes herkesten haberdar günlük zaten toplantıları var akşam 5 te mesela tlf dönüşleri gün içinde akşam üstü oluyor toplantı sonrası. Ben şu an gürgan klinik in bilimsel koordinatörlüğünü yaptığı merkezle takibim yapılıyor. Onları da arıyıp haber veriyorum.

Bende bağışıklığı düşürmek için aldım o serumdan inş fayda eder
Bana transfer öncesi plana yazdılar o an dalgınlık oldu transfer den 2 saat sonra aldım. Mutlaka olur canım çünkü onunla tedavi olan çok fazla kişi var. Doğal yolla hamile kalıp düşük yapanlara yumurtlama haftası o serum tedavisi uygulandığını duydum. İnşallah faydalı olacaktır canım 🙏 🙏 🙏

Ya bende simdi de bayagi bayagi camur dökülüyor o_O Sabah kan vercem ama icim içimi yiyor jelden mi oluyor ilaçlardan mi igneden mi
Kötü bisey olmasin :KK43:
Canım sende pozitifi görmüştün demi benim de bugün çık hafif kahverengi geldi dün parça ve kan gelmişti ama değerim iyiydi bilmiyorum neden oluyo çok araştırdım inşallah bizimledirler 🤲🏻 Sende yarın kan verecek misin

Canım sende pozitifi görmüştün demi benim de bugün çık hafif kahverengi geldi dün parça ve kan gelmişti ama değerim iyiydi bilmiyorum neden oluyo çok araştırdım inşallah bizimledirler 🤲🏻 Sende yarın kan verecek misin
sende e yarin kan ver canim artışa göre belli olur herşey. ins seninledirler

Bana transfer öncesi plana yazdılar o an dalgınlık oldu transfer den 2 saat sonra aldım. Mutlaka olur canım çünkü onunla tedavi olan çok fazla kişi var. Doğal yolla hamile kalıp düşük yapanlara yumurtlama haftası o serum tedavisi uygulandığını duydum. İnşallah faydalı olacaktır canım 🙏 🙏 🙏
İnşallah canım. Benim 3 kez negatif denemem oldu ardından doktorumuz bazı testler yapıp serumu tavsiye etti transferden 8 gün önce aldım ben. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Canım bende şimdiden merkez araştırmaya girdim bu merkez hakkında biraz daha ayrıntı verirmisin senin yumurta sayında çok benim 10 çıkıyor en fazla ve 2 si üçüncü günü görebiliyor hep böyle oldu. Nedenini açıklayamadılar. Ne yapacağımı şaşırdım

Kızlar bugün transferimin 3.günüydü. Crinone jel beyaz süt kesiği gibi geliyıordu ama az önce tuvalette peçeteye pembe turuncu arası bir renkte geldi 🙄 bunu yaşayanlar var mı?

Kanaması olan arkadaşlar durum ne devam ediyor mu😓

Kızlar bugün transferimin 3.günüydü. Crinone jel beyaz süt kesiği gibi geliyıordu ama az önce tuvalette peçeteye pembe turuncu arası bir renkte geldi 🙄 bunu yaşayanlar var mı?
Cnm bnm iki transferimde de oldu tahriş olduğu içinde oluyomuş tutunduğu içinde güzele yoralım inşallah tutunduğu içindir 🥰

Canım bende şimdiden merkez araştırmaya girdim bu merkez hakkında biraz daha ayrıntı verirmisin senin yumurta sayında çok benim 10 çıkıyor en fazla ve 2 si üçüncü günü görebiliyor hep böyle oldu. Nedenini açıklayamadılar. Ne yapacağımı şaşırdım
Canım benim durumumda senin gibi erkek faktörü eşimden kaynaklı hız problemi düşük sperm sayısı filan var bize direk tüp bebek dediler başka çare yokmuş geçen sene 10 yumurtam toplandı 2 tanesina kalite kaldı ve onları trasfer ettiler ancak dondurmaya hiç embriyom kalmadı çok üzüldüm. Öncekiler de de aynı şekilde oldu Bu sene keçiboynuzu kaynattım eşime 3 ay boyunca içirdim bu sefer iki embriyom a kalite oluştu ve ikiside transfer oldu ve bu gün kalan emriyolarımdan 3 ünün a kalite olduğunu sadece birinin orta kalite olduğunu onun bile orta kaliteden iyi olduğunu söyledi embriolog. ben yaptığım keçiboynuzu küre bağlıyorum açıkçası sanada tavsiye ederim.

Cnm bnm iki transferimde de oldu tahriş olduğu içinde oluyomuş tutunduğu içinde güzele yoralım inşallah tutunduğu içindir 🥰
Ayyyy hadi inşallah tutunuyordur akıllı bıdıklarımm 😍😍 ilk transferimde böyle olmamıştı tam gününü hatırlamıyorum ama bir kaç kez kahverengi tortu görmüştüm ve negatif olmuştu sonuç. Şimdi de böyle sanki yavruağzı gibi bi renk görünce açıkcası içim bi cız etti ama kötü düşünmeyelim güzele yoralım diyen güzel dostlar sayesinde içim rahatladı 🧡 Buarada senin kanaman durdu mu? İnşallah iyidir son durum?

Son düzenleme:
İnşallah canım. Benim 3 kez negatif denemem oldu ardından doktorumuz bazı testler yapıp serumu tavsiye etti transferden 8 gün önce aldım ben. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Serum nedenn canim benimde dogal yoldan 1 dusuk 1 negatif transfer ve bir de kimyasal ile sonlanan transfer var bu dedigin bagisiklik icin mi ?

Back