Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhabalar bende dün transfer oldum 5 gün emriyosu dünden beri gelen bir bel ağrım var ayrıca sırt ağrım normalmidir. Sürekli yavaş hareket halindeyim korkurkumdan. Ama onun dışında evde de sürekli yürüyorum mümkün mertebe volta atar gibi

ins dusmez boyle olup da bebegi kurtuln var mii
Canım kendini üzme Rabbime tevekkül et o koruyacaktır Bı arkadaşım tabiri caizse şakır şakır kanama gördü 1 hafta hastanede yattı bunun için kanama gene durmadı bebek iyiydi ama onunda kese aşağiya inmişti iyice ama o hâlde Rabb'im korudu hep yattı ilk 4 ay sonra geçti şükür şimdide doğuma 1 ay kalmadı o yüzden rabbim nasip edecek oldu mu hiçbisey zarar veremez rabbim inş kucağına almayı nasip etsin sağ salim dualarım seninle

et oarcasida dusuyor muydu

et oarcasida dusuyor muydu
Canım et parçası düşmedi ama Şimdi tekrar sordum arkadaşa 5 ay boyunca hiç kalkmamış ayaklar havadaymış hatta gece de ayaklar yukardan bağlı şekilde yattı bu sürede eğer kan değeri dusmediyse korkmasın dedi Dr ona öyle söylemisti o zaman . İnş herşey yolunda gider sakın üzme kendini unutma ki bişey olcak diye stres yaparsan olmaz bolca duanı et elini karnına koy Ayetel Kürsi oku rabbim koruyacak ins

Benimde dün şakır şakır kan geldi kocaman bi et parçası ama saatler öncesinin kan değerim 3 katı artmıştı doktorum iğnemi yaptırttı kan az az kesildi kahverengi geldi birazda şimdilik lekem yok acaba diyorum kızlar dış gebelik falan bu şekilde mi oluyo yarın tekrar kan vercem ama neler neler düşünüyorum

Işinizi ferah tutun inşallah herşey güzel olur dualarimdasinizbu gruptaki herkese

Canim ayni markami? Bide ilk idrarlami yaptin?

Allah korusun canım dış gebelikte çok aşırı kanama olmuyor sızma sızma oluyor. Ben ilk geçirdiğimde hiç olmadı bhcg 10000 ken gitmiştik 7 haftalıkmış. İkinci daha küçüktü bhcg 3000 ken kanama çok değildi ama kahverengi tuhaftı.. dış gebelikte bhcg artar ama ikiye katlanamaz oradan anlıyorlar doktorlar .. sizinkiler sağlıklıgebelik inanıyorum ben :)

İnşallah öyledir canm benim kandan sonra gelen kahverengilerde çok değişikti rabbim korusun inşallah kötü sonuçlar olmasın

Merhabalar ilk olarak herkesin Rabbim yüzünü güldürsün inşallah 2 düşük sonucu genetikte sıkıntı olduğunu öğrendik ve tüp bebek yaptırdık 5. Gün Donmuş embriyo transfer edildi bugün transfer gününü saymazsak 5. Gün bel ağrılarım var çok ağladım adetmi olacağım diye hep dilimde dua hayırlısyla olsun diye dua ediyorum test yapmaktan da korkuyorum çıkmazsa kafama takarım diye sizinde böyle bel ağrılarınız oldu mu sürekli kan geldimi diye bakıyorum

Canim 35 den 16 ya dusmus kimyasal gebelik yani hayirlisi ne diyelim..
BENI BILGILENDIRIN LUTFENNNNNNN BENIM DURUMUMU YASAYIP DUSUK RISKI IHTIMALINI ATLATMIS BEBEGI HALA YASAYAN VAR MIII KANAMAM HALA VAR YARDIM EDIN
canım hiç üzülme strese girme benim çok arkadaşım var o şekilde kanaması olup sonrasında sağlıkla kucağına aldılar bebişlerini sen sadece yat dinlen hiç bir şey yapma ilaçlarını kullan, mutlaka iğne verecektir doktorun .
olumlu düşün kötüyü çağırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…