- 30 Haziran 2019
- 643
- 638
- 53
Transferin 6. Günü kahverengi 7. Günü de temiz kan gibi pembe lekelenmem olmuştu çamaşırda gördüm. Ama sadece bikaç damla o oldu ve kesildi.adet ağrılarım da başlamıştı. Çok korktum adet olacağım diye sonraki günler hep korkarak geçirdim Ama transferin 11. Günü güzel haberi aldım çok şükür. Yerleşme dedikleri oydu heralde. İnşallah senin de öyledirHanımlar merhaba transferimin 8. Günundeyim. 7. Ve 8. Günlerimde leke geldi. Çok endiseliyim. Geçen ay kasımin 7 sonde adet olmuştum. Yine mi oluyorum.
Cnm dua et dinlen stres yapma inşallah bişey olmaz sen korkma sürekli kanama ile bebeklerini dünyaya getiren insanlar varBENI BILGILENDIRIN LUTFENNNNNNN BENIM DURUMUMU YASAYIP DUSUK RISKI IHTIMALINI ATLATMIS BEBEGI HALA YASAYAN VAR MIII KANAMAM HALA VAR YARDIM EDIN
Çok geçmiş olsun canim ins bebeğin sana sımsıkı tutunurgece 4 de acile gittim kese yi gorduk ama asagiya inmis dusuk riskin var dedi dinlen dedi kalcadan bir igne yapti allaha emanetiz rabbim korusun insallah bebegimi
insallah oyle olurCnm dua et dinlen stres yapma inşallah bişey olmaz sen korkma sürekli kanama ile bebeklerini dünyaya getiren insanlar var
Canim ağrın var mi adet gibiinsallah oyle olur
evet bel ve kasiktaCanim ağrın var mi adet gibi
Çok kaygılısın çok sıkıntılısın biliyorum. Acaba ne olacak endişesi insanı mahvediyo zaten. Canını sıkma desem de o can sıkılıyor onu da biliyorum ama inşallah iyi şeyler olacak. Bebeğin seni sen de onu bırakmayacaksın inşallah. Sana dua ediyoruz elimizden başka bişey gelmiyorevet bel ve kasikta
Dualarım seninle sende hep.dua et sakin ol stres daha kötüevet bel ve kasikta
Senin nasil cankm durumun ? Insallah saglikli ilerler gebeliginçok uzuldum canim Allah tekrarini aratmadan yaşatsın ins
Kafan rahat olduğu gibi bir bakmışsın sürprizEvlendim 3 ay icinde dogal gebelik olusunca tuplerde tutmayinca haliyle esim de diyor ki bosver tupu mupu bu ay dogal deneriz :))
masaâllahGünaydın hanımlar
Maşallah canm sağlıkla kucağına al inşallahGünaydın hanımlar
Günaydın hanımlar
Çokkkk sevindim canım merakla senin sonucu bekliyordum. İnşallah kan değerinde çok güzel gelir artarak devam eder iki hafta aralıkla doğum yaparızGünaydın hanımlar
canım yaş 37 sanırım 5. gün embrıyosu transfer olacak çift embrıyo konacak.Hoșgeldin
Evet biraz karışıkmiș. 3.deneme diye not edecem. Peki Kaçıncı gün embriyo transferi olacak kısmetse? Ve Yaşın kaç?
MaşallahGünaydın hanımlar
merhaba evet kocaelideyim. ilk iki deneme umuttepede. 3. eray beyde. oda okan üniversitesınde yapıyor. sizde kocaelidesiniz sanırımMerhaba, siz acaba nerde yaptırdınız denemeleri ve sonuncuyu? Kocaelilimisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?