Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canim hayirli olsun benim hamileliklerde dusukle sonuclansa da tecrubelerim hep 2 seye isaret ediyor..1.si koltuk altina uzanan dokununca acima agrima 2. Si sirt agrisi hafif ben belirti olarak carpici bunlari yasadim,hakkinda hayirlisi

merhaba evet kocaelideyim. ilk iki deneme umuttepede. 3. eray beyde. oda okan üniversitesınde yapıyor. sizde kocaelidesiniz sanırım
Evet bende ilk deneme umuttepe ikinci eray bey üçüncü istanbul tüp bebek merkezi oldu üçü de negatif. Siz nasıl buldunuz eray beyi, ben yoğunluğundan ve bana karşı ilgisizliğinden üçüncüyü tercih etmedim onunla

eray beye cok guvenıyorum. o yuzden cok sorgulamıyorum. evet pek sohbet etmıyor ama yapması gereken herseyı yapıyor. ozetle bılgısı ve tecrubesıne guvenım tam.sizin sorun neydı? simdi dondurulmus transfer mı olacaksınız?

Dondurulmuşum yok maalesef. Erkek faktörü hız deniyor . Siz transfer oldunuz dimi? İnşallah tutunur bebişler. Eray bey nerde yaptı muayeneleri ?

Dondurulmuşum yok maalesef. Erkek faktörü hız deniyor . Siz transfer oldunuz dimi? İnşallah tutunur bebişler. Eray bey nerde yaptı muayeneleri ?
Yok henüz transfer olmadım.estrıfem basladım tahminen önümüzdeki hafta içinde olur . Muayeneler kocaeli tıpta yumurta toplama ve transfer okanda

Canim hayirli olsun benim hamileliklerde dusukle sonuclansa da tecrubelerim hep 2 seye isaret ediyor..1.si koltuk altina uzanan dokununca acima agrima 2. Si sirt agrisi hafif ben belirti olarak carpici bunlari yasadim,hakkinda hayirlisi
Çok teşekkür ederim canım Benim dördüncü deneme ama böyle ağrı filan hiç başıma gelmedi en son kimyasal yaşadım maalesef onda da belirtim filan yoktu hakkımızda hayırlısı inşallah benimledirler

ben rahim dinlendirmeden sonra transfer için tedaviye başladım. arkadaşlar tranfer öncesi başlanan tedavide neopugen enj. subkutan kullanan varmı neopugen 48 tek doz yapıldı ilk tedavi günü. ilk denemem. totalde 23 dondurulmuş embriyo var. yüksek ihtimal blastokist transferi olur. 12 adet blastokist var dondurulmuş. tahmini ayın 25 inde transfer planlanıyor.

Öncelikle sıkı sıkı tutunsunlar inşallah nazarlar değmesin size
Benimde ilk denemem çarşamba günü gürgan klinikte yumurta toplamam var ama batıkent medikal park ta aylin ayrım hoca ile başladım tedaviye bizimde sperm sayısı problemi var direk tüp bebek dediler. bu arada yaşım 28 en iyi kategoridesin şansımız yüksek dediler sadece güveniyorum doktorlara inşallah nasibimde vardır. Gürgan kliniğe sordum mikroçipi ama gerek yok istiyorsanız biz yaparız dediler tamam kalsın ozaman dedim umarım pişman olmam Minnaklarimm

Tatlım bizde de hız sayıydı ben ağustos ayında gürgan klinik te tedavimi oldum. Rahim dinlendirme yaptı Fethiye hocam 23 Ekim de transferim oldu. Çok şükür toplamda 3. Gürgan klinik te 1. denemem de gebe kaldım. Biz mikro ip yaptırdık bence mutlaka yaptır şansa bırakma özel olmazsa sayınız kaç ki birde ilk denemede merkezler biraz rahat oluyor sen olmasaydın gerçi embriyoların oluşmuş. Bizde ilk iki tedavim de embriyo kalitesi çok kötüydü 3. Güne zor gitti embriyolarım umut olmadan oldu transferlerim. Onun için sperm seçimini yapamamışlar mikroçip yapacağız dediler ki bende zaten isteyecektim. Sende şükür embriyo kalite sorunu olmamış inşallah pozitif sonucu alırsın.

Aaa yok daha yumurtan toplanacak canım mutlaka iste vazgeçtim de imkanın varsa fark alıyorlar 1700 lira ama olsun canım benim pozitif olmasında en büyük etken o diye düşünüyorum embriyo kalitesi yok derken 31 yumurtam toplandı 10 tanesi 5. Güne gitti dondurduk 2 Minnakım benle inşallah salı kese göreceğiz

Bizim 200bin değer düşük olduğu için morfolojik değerlendirme yapılamadı sağda 7adet solda 6 folikül var gonal f ve cetrotide devam ediyorum yarın sabah çatlama iğnesinin saati belli olucak çarşamba da topLama işlemi gürganın koordinatörü bizim hem androloğumuz hem embriyolğumuz o dedi gerek yok diye belki ilk deneme görelim bi gelişmeyi diye böyle yapıyor olabilirler endişeliyim biz sadace gürgan kliniğin laboratuvarını kullanıcaz anladığım kadarıyla buradaki laboratuvar gelişmiş diğerlerine göre

Canım aynen öyle bir bakalım diyorlar evet lab çok gelişmiş ama hastanın istediğini dikkate çok alıyorlar ben ne istedimse yok demediler gerçi ziya hocam bir kez yok o sana olmaz dedi cokültür istemiştim birde Fethiye hocam kızdı taze transfer istedim diye iyiki taze olmadı diyorum şimdi. Ben tecrübe ettim sen iste mikroçip bizim sayı 6 7 milyondu istedik canım embriyolarım maşallah hedefe ulaştı

Mesela bende bağışıklık sistemim güçlü çok değil ama ikinci doktor bundan da olabilir demişti. Dedim bunun için ilaç varmış onu içmek istiyorum dedim ziya hocam önce gerek yok ama sen istersen plana eklerim dedi. İstedim transfer günü yine intrilip diye bağışıklık serumu var onu da vurduk üçüncü denemem olduğu için hiçbir şey şansa bırakılmadı. Mikroçip yapıldı, bağışıklık için önlem alındı ilk defa içim çok rahat tedavimi oldum şükür sonuç geldi

Yarın gidince konuşup isteyim ben aman aman maşallah allah nazarlardan korusun inşallah sıkıntısız sağlıklı bir gebelik geçirirsin bütüm dualarımm hepinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…