Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Insallah kesilir de bir nefes alırsın. Yarın tekrar kan ver bence
İnşallah cnm inşallah binmelidir Onu düşündüm kuzum ikidir testimi merkezimde yaptırmıştım yarın bi özel hastaneye gideyim diyorum fakat farklı yerler farklı farklı çıkar demişler gitsem mi karar veremedim pzrtesiyi mi beklesem

Kan çok hafifledi kahverengi değişik bişeyler geldi Kızlar sonu nereye doğru gidiyo bilmiyorum
Bence için rahat olsun canım o tür kanamaları normal kabul ediyorlar kaç kez ped değiştirdiğin önemli. Bende önceki tedavimde 7. Gün kanama başladı Ama benim normal adet gibi oldu ağrım çok fazlaydı. Testte yapmıştım zaten negatifti. Duramadım doktora gittim alttan muayene ettiler kan aldılar gebelik yok dediler sonradan pişman oldum aslında keşke gitmeseydim diye doktorum da bebek tutunmak için uğraşmış ama başaramamış bu ilaçları kullandığın sürece asla kanaman olmazdı dedi. Bence sakince bekle 1-2 güne azalır inşallah tutunma kanamasıdır.

Canim ben dun transfer oldum doktorumun dedigi adet kanu gelse bile ilaclara test gunjne kadar devam etmemiz siyah ve ya kirmizi akinti ve ya kanama olursa hemen progestoron ignesi olmamizi
Cnm bnm 14.günüm bugün 12.günde pozitif sonucumu da almıştım 190dan 540a çıkmıştı bugün kan verdikten bi kaç saat sonra oldu bu kanama

cnm işte bnmde adet gibi ağrım ve adet gibi kanamam oldu oda yetmezmiş gibi ciğer gibi kan pıhtısı geldi bilmiyorum rabbim korusun

Yok canım benim hiç gebelik olmadı. İki direkt negatifim var. Aynen senin gibi benimde büyük artı dedi doktorum doza göre sayım arttı. Pco olsak hepsinde çok olurdu. İlki 150 vuruldum 8 yumurta, ikinci 225 vuruldum 16 yumurta, son tedavim de 300 vuruldum 31 yumurta çıktı. Canım sizin probleminiz neydi?

Hmm ozaman yapma. Şimdi farklı yerde olmaz 2 kere aynı yerde yaptın. Sabret ozaman inşallah kesilir. Benim de 2 gebeligimde 8.haftada oluyordu 1 2 hafta sürerdi. İkisinde de kanama alanı vardı o dökülüyormuș. Seni çok iyi anlıyorum insan korkuyor. Ama elden birsey gelmez biz sadece önleminizi alıp sabredebiliriz..

Canım ben sabah aç karınıma 1 tane ve gece yatmadan 1 tane olmak üzere 2 tane içiyorum. Geçen tedavimde embriyolarımın kalitesi çok kötüydü bu tedavide Allaha şükür hem sayıca fazla hem de iyi kalitede embriyo elde ettik. İnofolic combiyi düZenli kullandım bunun yanı sıra impryl adında bir vitamin hapı verdi doktorum kaliteye faydası oluyormuş, Anzer Balı , arısütü ve poleni kullandık eşim ve ben tedaviden 3 ay önce başladık. Hangisinin faydası oldu tam bileniyorum ama sonuç itibariyle işe yaradı. İnşallah senin de bissürü kaliteli embriyon olur Bebişlerimize kavuşuruz hepimiz

Evet cnm bekliyorum ayaklarımı yükseğe koydum Rabbim bilir artık nasibimde varsa duruyordur dualarınızda unutmayın beni

cnm işte bnmde adet gibi ağrım ve adet gibi kanamam oldu oda yetmezmiş gibi ciğer gibi kan pıhtısı geldi bilmiyorum rabbim korusun
Canım çok üzüldüm yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum. Bazı kadınlarda böyle kanama olsa da bebişlere hiç bişey olmuyor inşallah seninki de öyle bir durumdur ama sanki bi hastaneye gitsen daha mı iyi olur acaba?

Canım doktorumu Bugün kaç kere aradım stres yapma gitme dedi iğneni ol dedi kan sulandırıcıyı Bırak dedi bende hastaneye giderim alttan bakarlar zarar verirler ne bileyim yanlış bişeyler yaparlar diye gitmedim doktorumda gitme deyince yanlış yaparım dedim doktorumun rahat olma sebebi kan değerimin katlanmış olması ama bilmiyorum gelen pıhtı çok büyüktü

Günaydın
Şimdi aradılar 5 yumurta döllenmiş, gelişmeler oldukça arayacağız dediler, çok heyecanlı ve stresli bir bekleyişmiş bu
Güzel haberler le inşallah canim. Yaş aralığı olarak bana çok umut olacaksın inşallah. Bir şey daha merak ediyorum sigara kullaniyormusun? Ben sigara kullanıyorum bırakmak istiyorum bu aralar ama başaramadım.

Canim ins etkilemez inanir misin su dan tiksinir hale geldim ilaçları su ile ictigim icin artik adet sayıyorum kac tane kaldi.diye midem benim de hassas o dedigin rahatsizlik.yok ama hassas bir midem var sana da cok geçmis olsun
Sağol canım aynı durumdaymışız rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlı sağlıklı evlatlar la versin ins

kanamam geldi kizlar korkuyrm idrara cikmistim pecetede kan geldi
Allahım Allahım nasıl bi gün acaba cnm benim sende hemen doktorunu ara rabbim evladını sana bağışlasın benim şakır şakır geldi yatıyorum sende hemen ayağının altına minder koyup uzan doktorunu ara acile git derse hemen git rabbim beklesin saklasın hepimizi

Aminnn canım inş öyle olur benim Dr sağolsun ne bir Bilgi verir ne bir folik asit verir ve bir başka vitamin cımbızla laf alıyom ağzından inofolic combi ye bugün başladım artık ve ben vejeteryan ım dediğim halde hiçbir vitamin takviye vermedi inş bu ilk tüp denemem bu olur da bir daha gitmem Dr lara.

Yadee canım benı de listeye ekler misin. bende durum bıraz karısık. 1. denememde döllenme olmadı. 2. denememde transfer oldum negatif oldu. 3. deneemde havuz yaptık yanı ıkı kez yumurta toplandı. transferde önümzdeki hafta ıcınde olacak büyük ihtimal 14-15 kasım gibi. bu arada öncesinde 6 dogal gebeliğim var ama hepsi düşük oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…