Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Ay masallah adetinin düzelmesine çok sevindim canım. Tmm ciddi pcosluyum ben ama şükür elhamdülillah adetim de düzenli kilom da yok . Glukofen i de kullanamadigim için gittim inofolic combi aldım artık inş iyi gelir benim yumoşlara ,

İnşallah iyi gelir canım. bence gelecek çok güzel bir ilaç :))

Sağol canım sana da geçmiş olsun ne güzel dayanabilmissin ama benim midem normalde de çok hassas ağrı kesici bile içsem bulantı yapar çünkü midemde helicobakteripilori var o yüzden de glukofen çok kötü etti beni de kullancaksin dedi ama maalesef onun yerine inofolic aldım inş bu durum sonucumu kötü etkilemez

Canim ins etkilemez inanir misin su dan tiksinir hale geldim ilaçları su ile ictigim icin artik adet sayıyorum kac tane kaldi.diye midem benim de hassas o dedigin rahatsizlik.yok ama hassas bir midem var sana da cok geçmis olsun

Ağrın var mı canım?
Önce vardı ağrım ama bi saattir yok fakat lavaboya gittiğimde kanım vardı pedime de gelmişti zaten adet oldum bildiğin bilmiyorum burda bi kadın doğum hastanesi var ama gitsem mi gitmesem mi yanlış bişey yaparlar pişman olurum o bilmiyorum doktoruma acile gideyim mi dedim gerek yok dedi onun avuntusu değerimin artmış olması bugünkü tahlilimde anlamıyorum ne olacak

Pıhtı kan pıhtısı resmen diğer gelenlerde bildiğin adet kanı
Canim ben dun transfer oldum doktorumun dedigi adet kanu gelse bile ilaclara test gunjne kadar devam etmemiz siyah ve ya kirmizi akinti ve ya kanama olursa hemen progestoron ignesi olmamizi

Merhaba arkadaşlar, ilk defa yazıyorum uzun süredir takip ediyorum sizi. Ekim ayında 2. Negatif sonucumu aldım bu ay adetimle birlikte histeroskopi olucam dondurulmuş embriyom yok. Yani baştan sürece başlıcaz size sorum şu histeroskopi ile rahime çizik atıldıktan ne kadar süre sonra opu olup transfer oldunuz teşekkürler

Kuzum senin kacinci deneme de tuttu daha once kimyasal.yasadin mi ? Benimde rezerv fazla ama pcos da degilim..rahim gorunumu fazla yumurta gozukuyor adetler.duzenli hormonlar.pcos lu gibi degil..doktor bu senin en buyuk artin diyor ama iste dogru eslesmeyi yakalayamadik hala 2. Deneme de kimyasala oldu ilki zaten negatif

Canim korkma gogsun hala dolgun mu yumusama olmadiysa hic korkma hic bisi olmiyacak bebisine insallah..benim deger duserken goguslerim yumusadi ordan anladim agrisi azaldi

Canim korkma gogsun hala dolgun mu yumusama olmadiysa hic korkma hic bisi olmiyacak bebisine insallah..benim deger duserken goguslerim yumusadi ordan anladim agrisi azaldi
Var cnm sızıları bilmiyorum kimyasal olduğumda da çok ağlamıştım bunda daha daha çok üzüldüm herşeyin acısı farklıymış rabbim bu günleri aratacak acılar vermesin hiçbirimize

Kan çok hafifledi kahverengi değişik bişeyler geldi Kızlar sonu nereye doğru gidiyo bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…