Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Benim göbeği de yakıyor. Acile gidip bir süre kalçadan vurulup göbeği rahatlatmak istiyorum. Ben hep göbekten vurdum bütün iğnelerimi ondan sanırım korkuyorum su içince fışkıye gibi dışarı fışkıracak

Günaydın
Şimdi aradılar 5 yumurta döllenmiş, gelişmeler oldukça arayacağız dediler, çok heyecanlı ve stresli bir bekleyişmiş bu

Cankm clexani nerden buldun buralarda hix yok da

Günaydınlar herkese @Nesquik9 kan verdin mi cnm seninle bnm kan günümüz bugün rabbim kat kat artışlarımızı görmeyi nasip etsin inşallah

Merhaba geçenhafta cumartesi transferim oldu bu gece lekelendim az az kahve de değil pembe de şimdi de geliyor az az kötü birşey olmaz dimi hemşire iğneye devam takip edelim dedi

Melek Ada sen naptın kan verdin mi? Senle aynı gün transfer ve aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen, sende de idrarda negatifti sanırım sonra noldu?
Bugün kan testi yapmayı düşünüyorum canm. Sabah idrarda yine kocaman bir tek çizgi vardı

idrar testi yapmak bana daha riskli geliyir nedense hic sevmiyorum idrar da gebelik testini kan ver kurtul belirsizlikten

Ben daha önce iki gebelik yaşadım ve erkenden kan. Verip çok. Stres yaşadım benim değerim bide başlarda çok. Düşük ve dengesiz başlıyordu.
13 kasım iyidir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…