- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Benim göbeği de yakıyor. Acile gidip bir süre kalçadan vurulup göbeği rahatlatmak istiyorum. Ben hep göbekten vurdum bütün iğnelerimi ondan sanırım korkuyorum su içince fışkıye gibi dışarı fışkıracakİlk transferimde bende kullanmıştım kalcadan sabah aksam morarma hassasiyet hepsini yasadım bu defa doktorumla konustum onuda gobekten verdi oksapar uda gobekten vuruyorum sizde konusup ıgneyı degıstırebılırsınız
Kan verdin mi canım sen son durum neEvde tekrarlamadim bence 70 ustu olunca anca gosteriyor olabilir benjm testim erken gebelik testi degildi bir de
Benim göbeği de yakıyor. Acile gidip bir süre kalçadan vurulup göbeği rahatlatmak istiyorum. Ben hep göbekten vurdum bütün iğnelerimi ondan sanırım korkuyorum su içince fışkıye gibi dışarı fışkıracak
2 saate cikacak canimKan verdin mi canım sen son durum ne
Haber ver muhakkak canım2 saate cikacak canim
Hayırlı sabahlar hanımlar
Puzzle01 bugün iyi haberler al merkezden inşallah tatlım.
@Merabd inşallah herşey yolunda ve sende bugün tedaviye başlarsın, kontrolden çıkınca yaz.
@Ecehannnn cnm senin transfer tarihin pazartesi mi belli olacaktı??
@Busraaca nasıl gidiyor cnm sesin çıkmıyor?!
İyi hafta sonları dilerim herkese ❤
GünaydınHayırlı sabahlar hanımlar
Puzzle01 bugün iyi haberler al merkezden inşallah tatlım.
@Merabd inşallah herşey yolunda ve sende bugün tedaviye başlarsın, kontrolden çıkınca yaz.
@Ecehannnn cnm senin transfer tarihin pazartesi mi belli olacaktı??
@Busraaca nasıl gidiyor cnm sesin çıkmıyor?!
İyi hafta sonları dilerim herkese ❤
Cankm clexani nerden buldun buralarda hix yok daBende göbekten kan sulandırıci clexan hergun 1 tane vuruyorum. Progestan 1 ampül hergun kalçada. Sabah akşam 2șer tane estrofem. Sabah akşam 1 tane crione jel.
Estrofemi kalp atışını duaya a kadar demişti doktor, kan sulandirici doğuma kadar. P. Iğne ve jel tahminen 12 haftada kesilir bence
Cankm clexani nerden buldun buralarda hix yok da
Clexan morluk yapmıyormuş ta ondan sordum canim ins güzel.nsonuclar alirkm.da brn de vururum morluga raziyim.Diyarbakır Dan getirdim merkezin yanında eczane vardı.
Clexan morluk yapmıyormuş ta ondan sordum canim ins güzel.nsonuclar alirkm.da brn de vururum morluga raziyim.
Bugün kan testi yapmayı düşünüyorum canm. Sabah idrarda yine kocaman bir tek çizgi vardıMelek Ada sen naptın kan verdin mi? Senle aynı gün transfer ve aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen, sende de idrarda negatifti sanırım sonra noldu?
Yaptırınca bana da yaz canımBugün kan testi yapmayı düşünüyorum canm. Sabah idrarda yine kocaman bir tek çizgi vardı
idrar testi yapmak bana daha riskli geliyir nedense hic sevmiyorum idrar da gebelik testini kan ver kurtul belirsizliktenEvet 13 Kasımı beklicem. Ama belki bi kaç tanede daha idrar testi yaparım
idrar testi yapmak bana daha riskli geliyir nedense hic sevmiyorum idrar da gebelik testini kan ver kurtul belirsizlikten
Canim 35 den 16 ya dusmus kimyasal gebelik yani hayirlisi ne diyelim..Haber ver muhakkak canım
Canim 35 den 16 ya dusmus kimyasal gebelik yani hayirlisi ne diyelim..
Üzüldüm bende ama seni çok iyi anlıyorum canım bu acıyı da unutcaz geçicek sonra Allah izin verirse bidaha denerizCanim 35 den 16 ya dusmus kimyasal gebelik yani hayirlisi ne diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?