Canim 35 den 16 ya dusmus kimyasal gebelik yani hayirlisi ne diyelim..
Aynen canim hemen denenir mi bilmiyorum ama ben ilkini eylul ikinciyi ardindan ekimde denedim doktor ne derse o zaman baslicam bu ay derse bu ay ya da 1 adet donemi ara veririz olmadiÜzüldüm bende ama seni çok iyi anlıyorum canım bu acıyı da unutcaz geçicek sonra Allah izin verirse bidaha deneriz
Amin canim tup olayinda malesef bu riskler var bizlerin cok guclu olmasi lazimçok üzüldüm cnm ya rabbim kendiliğinden nasip etsin inşallah
Burdan sonucu yazarım canmmmYaptırınca bana da yaz canım
Üzümdüm canım inşallah tez zamanda rabbim gönlüne göre en hayırlısı ve en güzelini nasip etsin derCanim 35 den 16 ya dusmus kimyasal gebelik yani hayirlisi ne diyelim..
Benim göbeği de yakıyor. Acile gidip bir süre kalçadan vurulup göbeği rahatlatmak istiyorum. Ben hep göbekten vurdum bütün iğnelerimi ondan sanırım korkuyorum su içince fışkıye gibi dışarı fışkıracak
Mutlaka doktorunuzla gorusun buyuk ihtimal ikinci adet donemınızı bekleyeceksınız bende eylul de ilk transferimde yasadım kimyasal gebelıgı elimden geleni yapmak istiyorum bu sefer dedim doktoruma rahime cızık attırdım hısteroskopı yaptırdım olursa nasibimde varsa olur diyorum size de uygunsa cızık ve hısteroskopı yı deneyin derim cunku kimyasal negatif ten daha zor insanı yıpratıyorAmin canim tup olayinda malesef bu riskler var bizlerin cok guclu olmasi lazim
Canım hayırlısı benimde ilk transferim ağustosta kimyasal olmuştu ben iki adet dönemi bekledim üzüntünü hissediyorum aynı yoldan geçmiş birisi olarak rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAmin canim tup olayinda malesef bu riskler var bizlerin cok guclu olmasi lazim
1 tane canımHayırlı olsun canm kucağına almakta nasip olsun inşallah kaçtane transfer edildi peki ❤
Şimdilik bu şekilde devam dedi doktorum bugün konuştuk da canımİlk transferimde bende kullanmıştım kalcadan sabah aksam morarma hassasiyet hepsini yasadım bu defa doktorumla konustum onuda gobekten verdi oksapar uda gobekten vuruyorum sizde konusup ıgneyı degıstırebılırsınız
çok uzuldum canim Allah tekrarini aratmadan yaşatsın insCanim 35 den 16 ya dusmus kimyasal gebelik yani hayirlisi ne diyelim..
9. Gün 3. Gün embriyosu 1,20...söyleyecek bişey yok galiba
Canım benim ne desem seni teselli edemem biliyorum. Aşılama tedavilerimde aldığım negatif sonuçlar beni mahvetmişti. Ama şunu bil ki hiç bişeyin sonu değil. İnşallah hepimiz olması gereken zamanda kavuşucaz yavrularımıza9. Gün 3. Gün embriyosu 1,20...söyleyecek bişey yok galiba
evet ... OpToplanan günden sonra kaç gün sonrasında transfer olursa embriyorlarin mesela 3. Veya 5. Gün olmuş oluyor
merhabalar , 11 kasım pazartesi opu tarihim...Toplanan günden sonra kaç gün sonrasında transfer olursa embriyorlarin mesela 3. Veya 5. Gün olmuş oluyor
canım ben pazartesi transfer olucam inşallah kan sulandırıcı iğnelere de başladımİnşallaaaahhSen ne durumdasın canım? Buarada kızlar hepinize hayırlı kandiller, çok dua edelim emeklerimizin karşılığı bebeklerimiz olsun
oksapar kullanıyorum bende şimdilik hastanede yaptırıyorum kendim yapmaya cesaret edemiyorum çünkü çok yakıyor koldan yapıyorlar morarıyor kol bitince göbeğe geçeriz dedilerKızlar oksapar ve prolutexi göbekten kendiSi yapan var mı
Canim senin testin pozitiv cikiyordu neden boyle dusunuyorsun bende hic bir agri sizi hicbisey yom daha transfer dahil 2 gunBende bu sabah adet olacak gibi ağrıyla uyandım bugün transfer günü dahil 8.günüm..
Canim senin testin pozitiv cikiyordu neden boyle dusunuyorsun bende hic bir agri sizi hicbisey yom daha transfer dahil 2 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?