Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Üzüldüm bende ama seni çok iyi anlıyorum canım bu acıyı da unutcaz geçicek sonra Allah izin verirse bidaha deneriz
Aynen canim hemen denenir mi bilmiyorum ama ben ilkini eylul ikinciyi ardindan ekimde denedim doktor ne derse o zaman baslicam bu ay derse bu ay ya da 1 adet donemi ara veririz olmadi

Amin canim tup olayinda malesef bu riskler var bizlerin cok guclu olmasi lazim
Mutlaka doktorunuzla gorusun buyuk ihtimal ikinci adet donemınızı bekleyeceksınız bende eylul de ilk transferimde yasadım kimyasal gebelıgı elimden geleni yapmak istiyorum bu sefer dedim doktoruma rahime cızık attırdım hısteroskopı yaptırdım olursa nasibimde varsa olur diyorum size de uygunsa cızık ve hısteroskopı yı deneyin derim cunku kimyasal negatif ten daha zor insanı yıpratıyor

Amin canim tup olayinda malesef bu riskler var bizlerin cok guclu olmasi lazim
Canım hayırlısı benimde ilk transferim ağustosta kimyasal olmuştu ben iki adet dönemi bekledim üzüntünü hissediyorum aynı yoldan geçmiş birisi olarak rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Şimdilik bu şekilde devam dedi doktorum bugün konuştuk da canım

9. Gün 3. Gün embriyosu 1,20...söyleyecek bişey yok galiba
Canım benim ne desem seni teselli edemem biliyorum. Aşılama tedavilerimde aldığım negatif sonuçlar beni mahvetmişti. Ama şunu bil ki hiç bişeyin sonu değil. İnşallah hepimiz olması gereken zamanda kavuşucaz yavrularımıza

Bende bu sabah adet olacak gibi ağrıyla uyandım bugün transfer günü dahil 8.günüm..
Canim senin testin pozitiv cikiyordu neden boyle dusunuyorsun bende hic bir agri sizi hicbisey yom daha transfer dahil 2 gun

Canim senin testin pozitiv cikiyordu neden boyle dusunuyorsun bende hic bir agri sizi hicbisey yom daha transfer dahil 2 gun

Szaten daha erken. Ben olumsuz demek istemedim. Yani bugün öyle oldu. Yoksa şükür tabi. Böyle ağrılar erken başlayabilir veya daha geç de olabilir

Kızlar 12.gün 190 14. Gün bugün 540 çıktı az önce kan geldi hala da geliyo doktoru aradım hemen artışın çok güzel düşük olacağını sanmıyorum dedi oksapar ve ecosprin hapı kesti adet ağrım var resmen çok kötüyüm böyle bişey duydunuz mu hiç nolur dua edin bana düşüyo mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…