evet ben zaten testi perşembe günü yaptım bugün değil
tebrık ederım. darısı başımaKan verdim kizlar 243 cikti 11. Günüm
bekleyecek misiz siz gününüAnladım
bekleyecek misiz siz gününü
Gunaydin hanimlar gebelik haberi alanlari tebrik ederim gozunuzaydin darisi biz bekleyenlere size bi sorum olacak ilk kez tup bebek yaptiriyorum ilk transferim olacak estrofem basladir rahim kalinlastirmak icin bu ilac bitince baska ilac kullanilacak mi kac gun sonra transfer yapilir ortalama
Bemde bunu merak ediyorum bu ilaca başladım 4 günde bir 1 tane artırarak içeceğim muayeneden sonra başka ne veriyor aceba ilaç felan ?Gunaydin hanimlar gebelik haberi alanlari tebrik ederim gozunuzaydin darisi biz bekleyenlere size bi sorum olacak ilk kez tup bebek yaptiriyorum ilk transferim olacak estrofem basladir rahim kalinlastirmak icin bu ilac bitince baska ilac kullanilacak mi kac gun sonra transfer yapilir ortalama
Bemde bunu merak ediyorum bu ilaca başladım 4 günde bir 1 tane artırarak içeceğim muayeneden sonra başka ne veriyor aceba ilaç felan ?
anladım canım . Bakalım hafataya pazartesi herşey neyleşecek . Sen bugün test yeptın mı :) senden çok ben merak ediyorumTransferden önce ki son muayene de genelde fitil veya jel başlatılıyor. Bazılarına da progestan içeren düşük önleyici iğne yazılıyor.
Mesela. Ben transferden 5 gün önce crione jel, porogestan iğne başladım. Transfer günü kan sulandırıci başladım. Adetin ilk. Gününden beri de estrofem kullanıyorum. Ayriyeten folik asit devit 3
Hepsine. Şuan devam ediyorum
anladım canım . Bakalım hafataya pazartesi herşey neyleşecek . Sen bugün test yeptın mı :) senden çok ben merak ediyorum
Canımmm sakın moralini bozma senin 3.gün embriyosu imiş, çook erken daha. inşallah pazartesi güzel sonucu alırsınGünaydın. Maalesef olmadı kızlar bugün transferin 9. Günü ve idrarda silik çizgi bile yok tertemiz. Çok üzgünüm.
İnşallah canım hiç ümidim kalmasa da bakalım nasip, baya ağladım rahatladım hormonlarımız da coşmuş durumda ya ondan bu hale geliyoruzCanımmm sakın moralini bozma senin 3.gün embriyosu imiş, çook erken daha. inşallah pazartesi güzel sonucu alırsın
Tesekkur ederim sende guzel haber bekliyosun sanirim rabbim sevindirsin insallahAdetin 1. - 4. Günleri arası ilaca başlıyorsun. Genelde 2 defa kontrole gdiyiorsun adetin 16. İle 20.ci günleri arasında transfer oluyor. Estrofemi kalp atışını duyana kadar çoğu merkez devam ettiriyor. Hap sayısı da rahiminin durumuna göre değişiyor
İlk transferimde bende kullanmıştım kalcadan sabah aksam morarma hassasiyet hepsini yasadım bu defa doktorumla konustum onuda gobekten verdi oksapar uda gobekten vuruyorum sizde konusup ıgneyı degıstırebılırsınızAynen yaa kalçadan yaptırmak çok fena ilk zamanlar bişey yoktu ama şu an çok acıyoo
Evet canim yapiyorKizlar bu crione jel hafif bi kahve rengi akinti yaptırır mi
İyi bari sevindim teşekkür ederimEvet canim yapiyor
Evde tekrarlamadim bence 70 ustu olunca anca gosteriyor olabilir benjm testim erken gebelik testi degildi bir deHayırlı olsun sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah. Testi evde tekrarladınız mı peki hcg kaç olunca evdeki testlerde gösteriyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?