Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Melek Ada sen naptın kan verdin mi? Senle aynı gün transfer ve aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen, sende de idrarda negatifti sanırım sonra noldu?

Gunaydin hanimlar gebelik haberi alanlari tebrik ederim gozunuzaydin darisi biz bekleyenlere size bi sorum olacak ilk kez tup bebek yaptiriyorum ilk transferim olacak estrofem basladir rahim kalinlastirmak icin bu ilac bitince baska ilac kullanilacak mi kac gun sonra transfer yapilir ortalama

Adetin 1. - 4. Günleri arası ilaca başlıyorsun. Genelde 2 defa kontrole gdiyiorsun adetin 16. İle 20.ci günleri arasında transfer oluyor. Estrofemi kalp atışını duyana kadar çoğu merkez devam ettiriyor. Hap sayısı da rahiminin durumuna göre değişiyor

Bemde bunu merak ediyorum bu ilaca başladım 4 günde bir 1 tane artırarak içeceğim muayeneden sonra başka ne veriyor aceba ilaç felan ?

Bemde bunu merak ediyorum bu ilaca başladım 4 günde bir 1 tane artırarak içeceğim muayeneden sonra başka ne veriyor aceba ilaç felan ?

Transferden önce ki son muayene de genelde fitil veya jel başlatılıyor. Bazılarına da progestan içeren düşük önleyici iğne yazılıyor.
Mesela. Ben transferden 5 gün önce crione jel, porogestan iğne başladım. Transfer günü kan sulandırıci başladım. Adetin ilk. Gününden beri de estrofem kullanıyorum. Ayriyeten folik asit devit 3
Hepsine. Şuan devam ediyorum

anladım canım . Bakalım hafataya pazartesi herşey neyleşecek . Sen bugün test yeptın mı :) senden çok ben merak ediyorum

Canımmm sakın moralini bozma senin 3.gün embriyosu imiş, çook erken daha. inşallah pazartesi güzel sonucu alırsın
İnşallah canım hiç ümidim kalmasa da bakalım nasip, baya ağladım rahatladım hormonlarımız da coşmuş durumda ya ondan bu hale geliyoruz

Tesekkur ederim sende guzel haber bekliyosun sanirim rabbim sevindirsin insallah

Aynen yaa kalçadan yaptırmak çok fena ilk zamanlar bişey yoktu ama şu an çok acıyoo
İlk transferimde bende kullanmıştım kalcadan sabah aksam morarma hassasiyet hepsini yasadım bu defa doktorumla konustum onuda gobekten verdi oksapar uda gobekten vuruyorum sizde konusup ıgneyı degıstırebılırsınız

Hayırlı olsun sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah. Testi evde tekrarladınız mı peki hcg kaç olunca evdeki testlerde gösteriyor acaba
Evde tekrarlamadim bence 70 ustu olunca anca gosteriyor olabilir benjm testim erken gebelik testi degildi bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…