Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Aynen kullanmıştım başka bi tedavimde ama bu doktorum vermeyince ne bileyim yarın alayım bari inşallah geç kalmamışımdır

Canim bu prolutex kalcadan da oluyo mu bn bugun ilk defa vuruldum dr ole demişti bi arkadaş ta gobekten vurulcak o diyo kafam karisti.. ayni yerde tedavi oluyoruz o kisiylede..
Benim göbekten ama belki kalçadan özellikle istemiştir doktorun canımm

Hayırlı olsun canm kucağına almakta nasip olsun inşallah kaçtane transfer edildi peki ❤

Hayırlı sabahlar hanımlar

Puzzle01 bugün iyi haberler al merkezden inşallah tatlım.

M Merabd inşallah herşey yolunda ve sende bugün tedaviye başlarsın, kontrolden çıkınca yaz.

E Ecehannnn cnm senin transfer tarihin pazartesi mi belli olacaktı??

Ankara345 nasıl gidiyor cnm sesin çıkmıyor?!

İyi hafta sonları dilerim herkese

Günaydın. Maalesef olmadı kızlar bugün transferin 9. Günü ve idrarda silik çizgi bile yok tertemiz. Çok üzgünüm.

Ben estorfeme başladım 18 kontrolüm var sessiz sessiz bekliyorum o gün transfer ve hangi emriyo koycağı belli olacak tabi kan sonucum ve ultrason göre

Günaydın. Maalesef olmadı kızlar bugün transferin 9. Günü ve idrarda silik çizgi bile yok tertemiz. Çok üzgünüm.
Canım şimdi bilgine baktımda 3.gün emriyosu erken olabilir bence test için bu koonu çok yer okudum 3. Gün biraz idrara geç geçiyor hemen kendini üzüp strese sokma bence test gününü bekle derim

İdrar da çıkmaya bilir bence olumsuz düşünmek için çok erken. İlaçlarına devam et test gününü sabırla bekle. Benim oğlumda 3.gün embriyo 9.gün kanda 24 çıkmıştı

Evet öyle aslında hikayeler var ki idrarda görmeyip kanda görenler veya sonradan idrarda görenler vs vs aslında hepsini biliyorum kızlar ama insan başına gelince o seçeneklere daha fazla bel bağlayıp sonucuna yıkılmaktan korkuyor. Pazartesi kan vericem o zamana kadar ilaçları düzenli kullanıcam ama ümitliydim o sarsıldı bi anda. Ne bileyim belki de dediğiniz gibidir ama o seçenek şuan zayıf geliyor bana nedense. Zaten his olarak adet ağrıları başladı bakalım diyecek hiç bişey yok herşey Allah tan..

Bende bu sabah adet olacak gibi ağrıyla uyandım bugün transfer günü dahil 8.günüm..

Bana merkezden masaj yapın bastırarak dediler ilk başlarda iyi güzeldi amaaa artık ne faydaa yine de dağılmıyo üstelik dokundukça daha çok canım yanıyor
benim bugün toplama tarihim kesinleşecek inşallah ; şu an için pazartesi toplama planlanıyor . Bu arada birşey soracaktım transfer toplama tarihi dahil mi 5 gün sayılıyor hariç mi ?

benim bugün toplama tarihim kesinleşecek inşallah ; şu an için pazartesi toplama planlanıyor . Bu arada birşey soracaktım transfer toplama tarihi dahil mi 5 gün sayılıyor hariç mi ?

Toplama günü sayılmıyor. Senin taze transfer mi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…