Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Benim de transferden önce kasikta baskı göğüste hassasiyet vardı. Transferden sonra 2. Ve 3. Gün su gibi akıntım oldu bildiğin altım ıslanmış gibi 4. 5. 6. Günleri bütün baskı hassasiyet gitti şuan nötr hiç bir şey hissetmiyorum. Sadece bacağımda çekilme var gibi

Kendi kendime sinirle iyorum gozle gorulmeyen uc tane minik var orda tekmelemesini mi bekliyoshn diye kendimi azarliyorum ama bi tarafdanda hicbi adet agrisi olmaz diyorum tabii daha ilk gun 5gun embriosu kac gune tutunuyor bilgin varmi?

Kendi kendime sinirle iyorum gozle gorulmeyen uc tane minik var orda tekmelemesini mi bekliyoshn diye kendimi azarliyorum ama bi tarafdanda hicbi adet agrisi olmaz diyorum tabii daha ilk gun 5gun embriosu kac gune tutunuyor bilgin varmi?

Kesin bilgim yok ben burdan öğrendiğim kadarıyla. Tutunma ilk 2 3 gün olur. Önemli olan yerleşme. Herkeste farklılık gösteriyor betaHCG çünkü çok farklı oluyor bazısında yüksek bazısında düşük onu da yerleşmeye bağlıyorum. Geç yerleşmişse kana idrarda geç çıkar veya az..

Aynen yaa kalçadan yaptırmak çok fena ilk zamanlar bişey yoktu ama şu an çok acıyoo
Kızlar ben psikolojik mi bilmiyorum ama ben dolapta yarım saat alkol pamuk bekletiyorum, eşime ovduruyorum (erkek gücü daha iyi), birde bu forumda okumuştum arnica krem aldım sürüyorum günde üç defa, sanki o da ağrıyı biraz azalttı morarmayı da alıyor. Bugün 9. Vuruldum ilk günler daha kötüydüm bunları yapmadan önce. Göbekten olan beni mahvediyor yakıyor morardı da ama ona da dayanıyorum yeterki güzel sonucu alayım 9 ay vurulurum

İlaç olarak estrofeme devam ediyosunuz hepiniz demi benim pozitif olduğumu öğrendiği gün kesti Onu
Hepimizin sıkıntısı farklı canım, merkezde farklı öyle olunca kimimiz devam ediyor kimimiz bırakıyor. Ben transfer öncesi reçete aynen devam ediyorum. Sabah akşam 2șer tane estrofem, folik asit, coaspirin, sabah akşsm jel, iki tane iğne biri yine jel gibi progeston içeriyor, diğeri kan sulandırıcı.

Bende göbekten vuruyorum. Bir tane prolutex progeston içeriği, bir tanede oksapar kan sulandırıcı. İkisini de kendim yapıyorum ama benim acıyor. Göbeğim morluk içinde ama olsun değer
Benim göbeğim baya yağlı ondan mı acaba ya, sen zayıf mısın canım.

Benimde pozitif oldu yarın ikinci kan testim folikasit başlamadık daha neden bilmiyorum unuttu mu acaba yarın kan verirken sorcam

Prolutex 25 mg canımm, sıfır acı ve en güzeli kendim vuruyorum tabi doktora sormak lazım aralarında Bi fark var mı diye canımm.
Canim bu prolutex kalcadan da oluyo mu bn bugun ilk defa vuruldum dr ole demişti bi arkadaş ta gobekten vurulcak o diyo kafam karisti.. ayni yerde tedavi oluyoruz o kisiylede..

Benimde pozitif oldu yarın ikinci kan testim folikasit başlamadık daha neden bilmiyorum unuttu mu acaba yarın kan verirken sorcam

Folik asiti kendin başlayabilirdin ben tedaviyi düşündüğümden beri başladım. Tedaviyle birlikte bide devit 3 başladım (vitamin)

Arnica kremden bende kullanıyorum canım bahsetmiştim bi ara sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…