Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Allah razı olsun canım uğrastın inş olmaz agrım

Kızlar ben hergün hem crinone jel hemde günde 2 ampul progestan iğne oluyorum, pozitif haberinden sonra iğneler yine devam ediyor mu çok merak ediyorum çünkü çok canım yanmaya başladı son günlerde

Kızlar ben hergün hem crinone jel hemde günde 2 ampul progestan iğne oluyorum, pozitif haberinden sonra iğneler yine devam ediyor mu çok merak ediyorum çünkü çok canım yanmaya başladı son günlerde
Ben hiç kalçadan iğne olmadım canım, göbekten iğnem hiç canım yanmıyor, belki doktorun bu iğneyi değerlendirebilir canımm. Bu arada benim de son adet 13 ekimdi. Pazar günü 4 haftalık olacaklar inşaaallahh

Minnak yavrular yaa aynı zamanda gelişecekler demekki canım ne güzeeel Kalçadan iğneleri vermeyen doktor candır kıymetini bilin 15 gündür beni mahvetti devam etmese keşke yaaa iyice hassasiyet oluştu

Geçen hafta bende de oldu cnm uzan dinlen kırmızı olmadıkça korkma

O ignenin adi ne canim?

Şimdi benim son adetim 13 ekim o zaman pazar günü 4 haftalık mı oluyorum? kese ne zaman görünür acabaa
Program var canım nette son sat gününü yazıyorsun kaç günlük olduğunu diyor :)) 5. Hafta içinde görünüyor canım salı günü gideceğim ben inşallah keseyi görmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…