Ne zaman gecti canımGeçen hafta bende de oldu cnm uzan dinlen kırmızı olmadıkça korkma
İnşallaaaahhayy hadi inşallah sımsıkı tutusunlar
Hayırlı olsun sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah. Testi evde tekrarladınız mı peki hcg kaç olunca evdeki testlerde gösteriyor acabaBende 7.gun idrar yaptim cikmadi 5. Gun embriyosu..9. Gun kanda 35 cikti
Cnm 5 ekim son adetin ilk günü mü benmde 6 ekim ilk günü sİzi bir günle takip ediyoruz o zamanHayır canım sat günün başlangıç kabul ediyoruz. 5 Ekim son adet tarihim 4+6 günlük hamileyim yani.
Gözünaydın canım benim inşallah sağlıkla alırsın kucağınaBenim ki 3 hafta 2 günlük
Bende göbekten vuruyorum. Bir tane prolutex progeston içeriği, bir tanede oksapar kan sulandırıcı. İkisini de kendim yapıyorum ama benim acıyor. Göbeğim morluk içinde ama olsun değerO gobekten ignenin adi ne canim
Şimdi bir arkadaşa yazdım ben varımKızlar oksapar ve prolutexi göbekten kendiSi yapan var mı
Gözünaydın canım benim inşallah sağlıkla alırsın kucağınaBu konuyu sen açtın ve senin sayende biraraya geldik, iyi ki burda paylaşımlarımız oldu şimdi de senin mutlu haberini aldık Darısı hepimizin başına inşallah
Hadi hayırlısı canım çok heyecanlıProgram var canım nette son sat gününü yazıyorsun kaç günlük olduğunu diyor :)) 5. Hafta içinde görünüyor canım salı günü gideceğim ben inşallah keseyi görmeye
Canım program a yazdım 4. Haftandasın 3 hafta 5 günlük seninkiProgram var canım nette son sat gününü yazıyorsun kaç günlük olduğunu diyor :)) 5. Hafta içinde görünüyor canım salı günü gideceğim ben inşallah keseyi görmeye
Bende oksapar kullaniyorum ama hic morluk olmuyor canim nasil yapiyosun? O gobekten yapilan igneyi gunde bir mi vuruluyosun?ben kalcadan yptiriyorum ama kalcamda derman kalmadiBende göbekten vuruyorum. Bir tane prolutex progeston içeriği, bir tanede oksapar kan sulandırıcı. İkisini de kendim yapıyorum ama benim acıyor. Göbeğim morluk içinde ama olsun değer
Yaaa çok var o zaman12.haftaya kdr devam canim
Canim zeki bey oksapari 12.haftada birak dmsti bana sende pihtilasma sorunu filnmi cikti??Bende göbekten kan sulandırıci clexan hergun 1 tane vuruyorum. Progestan 1 ampül hergun kalçada. Sabah akşam 2șer tane estrofem. Sabah akşam 1 tane crione jel.
Estrofemi kalp atışını duaya a kadar demişti doktor, kan sulandirici doğuma kadar. P. Iğne ve jel tahminen 12 haftada kesilir bence
Bende şimdi program indirdim canım ordan bakıyordum haşhaş kadarmışCanım program a yazdım 4. Haftandasın 3 hafta 5 günlük seninki
Malesef canimYaaa çok var o zaman
Günde bir kez akşam saatı kendim belirledim merkez saati gün içinde sen belirle dedi iki iğnemi de yumurta geliştirici iğneler gibi yapıyorum. Ben ikinci tedavim de hibor kullanmıştım o daha çok yakıyordu birde taze transfer olunca yumurtanın iğneleri daha kötü olup kalçaya geçmiştim orayı da mahvetti. Benim derim sanırım hassas ya da kilom biraz var deri altı yağı yakıyor resmen.Bende oksapar kullaniyorum ama hic morluk olmuyor canim nasil yapiyosun? O gobekten yapilan igneyi gunde bir mi vuruluyosun?ben kalcadan yptiriyorum ama kalcamda derman kalmadi
Yarın doktoruma sorarım artık canım çok sağolBeni test tarihinden 10 gün sonra keseye çağırdı cnm yani 25 test tarihim 5 i kese görmeye gittim
Canim zeki bey oksapari 12.haftada birak dmsti bana sende pihtilasma sorunu filnmi cikti??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?