Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Hakkinda hayirlisi canim cok dua ediyorum herkese Bu mubarek gunler hurmetine dileklerimiz kabul olsun bebislerimiz saglikla kucagimizda olsun

Yeni ulasabildim doktoruma burun kanaması gibi olursa bi de adet agrısı gibi agrırsa riskli dedi. Dediğin gibi silince geldi benim de

Hap şeklinde olanı mı kullanıyorsun sende canım yoksa crınone jel mi kullanıyorsun?
25 gündür kullanıyorum böyle gelmemıstı hıc haliyle cok telas yaptım
Jel kullaniyorum canim ama hap kullanan arkdslarda da ayni gelmis korkma sonradan oluyor canim icinde birikiyor zamanla rengi degisiyor

İnşallah canım
#merhaba bende tüp bebek yöntemiyle hamileyim şuan 17+1 oldum ve hala jele devam ediyorum ilk başlarda benimde öyle geldi kahverengi tortular dha sonrasında siyah bile geldiğini gördüm gerçekten kullanması çok kötü bu ilaç ve ben Allh nasip ederse doğuma kadar devam". #Başka bir siteden alıntı yaptım çok bakmıştım transfer sonrası turuncu gelince o tutunma zamanından kalanlar geri geliyor ya da erimeyen içeride kalanlar renk değiştirip çıkıyor canım. Sancım ağrın olmasında inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…