- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Canim o sekilde geliyor fitil korkma bndende cok geldi@sykapusuzAngelnursee kızlar ve diğer arkadaslar progesteron fitil kullanıyorum az önce kahverengi olarak geri geldi. Haliyle korktum bende Tüp bebek doktoruma mesaj yazdım görmedi daha. Burada kontrol oldugum doktoruma yazdım o da progesteron iğne yaptır iki tane dedi. Ne yapayım kızlar kendı doktorumu mu beklıyım yoksa gideyim mi hastaneye
Aaa canim.hayirli olsun cok mutlu oldum senin adina Allah ins bizlere de nasıp.seder
Ben hemen gidelim diyorum eşim durduruyor canımm ☺ kanda artışı görmek daha iyi olmaz mı? Sen ne zaman yaptıracaksınEvet varAllahım a bin şükür. Sende kan testi günü beklicem misin? Bence bekle şimdiden 2 güne bir tekrarlamak çok stresli.
Maşallah canım bence de var ama kanı zamanında ver bence sonra gerilme arttımı artmadımı diye
Oyle canim doğru diyorsun ins guzel haberler aliriz isteyen herkesBenim 3. Bebek denemem ve hiç beşinci güne gidemedik çünkü az embriyo onlar için risk doğal ortamında yani anne rahminde şansı daha fazla. Yani doğrusunu yapıyorlar aslında. Sen içini rahat tut kendini doktoruna bırak o en doğrusunu yapar. Allah izin verirse de müjdeli haber alırız yoksa ne hastane ne doktor sebep sadece onlar.
Ben gordum canim kac dakika da cıktı bir de kaçıncı gundesin hadi gözün aydın diyelim
olmuş bence
ayy hadi inşallah sımsıkı tutusunlarÇok teşekkür ederim tatlımmmşimdi çıktım hastaneden, 5 günlük 2 bebeğime kavuştum şuan benimleler doktorum transferin iyi geçtiğini söyledi. İnşallah güzel sonuçlarımızı paylaşırız burdan
Şimdiden hayırlı olsun böyle haberleri duymak ne güzel
Hayır canım sat günün başlangıç kabul ediyoruz. 5 Ekim son adet tarihim 4+6 günlük hamileyim yani.Sanmıyorum. Son adet tarihin baz alınarak sayılıyor
Heyoooo tebrikleerrr
Canım doktoruna ulaştın mı? Bedende siyah gibi tortu geliyor ben olumsuz duruma yormadım içeride önceden kalan tortu olunca onlar geri veriyor. Çubuğa mı kahve akıntı geldi? Benim Çubukta bir şey yok gün içinde yürürken hissediyorum tortu geldiğini lavabo da peçete ile silince siyah tortu oluyor iki gündür.@sykapusuzAngelnursee kızlar ve diğer arkadaslar progesteron fitil kullanıyorum az önce kahverengi olarak geri geldi. Haliyle korktum bende Tüp bebek doktoruma mesaj yazdım görmedi daha. Burada kontrol oldugum doktoruma yazdım o da progesteron iğne yaptır iki tane dedi. Ne yapayım kızlar kendı doktorumu mu beklıyım yoksa gideyim mi hastaneye
Bende 7.gun idrar yaptim cikmadi 5. Gun embriyosu..9. Gun kanda 35 ciktiBenm bugün 7. günüm. İki tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Sabah erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı. Çok canm sıkıldı. 5. denemem bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?