- Konu Sahibi esinnnnn02
-
hmmm...mantıklı!!makyaj malzemelri biraz zor olabilr ama madem böle bi sıkntın var,fırçalarını faln kendin götür..
aynen bizdede durgunluk sözkonusu şekerim...ben kasmassam kimse düşnmüyo gibime geliyo sanki,deliriciiimmm:))buarada dün akşam bi nişanlık beyendim canm:)) berfinciğede duyrulr) hemde yine hiç planlamadığım şeklde,kabarık:))) çok içime sindi ama daha şimdiden sipariş vermk için çokmu erkn diyorum sadece...çok beyendim çokk:))
bacılarr bugün burdaymışş hepsiii...pericim bende senin gibi yapıcam makyaj ürünlerimi kendim götürcem fırçalarımda dahil...kullandığın ürünler varsa götür yada esinin dediği gibi fırçalarını al...herkese sürüolar aynı fırçayıııklava: göz kalemi ruj falan bunlar varsa özellikle kendin al sana ait olanları götür bence canım...
esinnnn şekerimmm duyduğuma göree elbise beğenmişsin..nerde gördünn paylaş bi zahmet bizimle :) sipariş vermek derken diktircekmisin tatlım ?
fırçalarımı kendim götürcem canım ona karar verdim =)
yazdığını sonradan gördüm canım en iyisi bencde opuyorumnanaktan
CNMMM:))) evet evet beyendim nişanlıkkk:)) şimdi o kabarık nişanlık olduğu için satın almaya gerk yok diye düşnyorum...ölçülerime göre yueniden dikiceklermiş karar verirsem...ama çok hoşuma gitti kuşum ya...bi gecede okadr para ziyan olck belki ama,çok hoşuma gitti,hatta sözlmle ikimzn çok hoşumuza gitti!bakalım,iş pazarlığa kalıyo galibaa şmdialdığm zamnda resmini hemen eklerim güzelim
çok güzelmiş model canım =)
bana türban modeli bulun kızlar ya sade ama şık bulamıyorum deli oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?