Nişan Ekim de kısmetse nişanlanacağız :)Biz de burada toplanalım kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
merhaba kızlar. bende ekim sonu ya da kasım ortası nişanlanacağım. berfin elbisen gerçekten çok güzel, çok yakışmış. hangi mağazadan ne kadara aldın???

ufff kızlar canım çok sıkkın,çok sinirliyim benim adama :oklava: sözümüz kesilene kadar herşey çok güseldi bir tartışmamız bile olmazdı...nişan arifesindeyiz her gün bi kavga eder olduk..bunlar canımı çok sıkıo ne bilim insan şimdi daha mutlu olmazmı...sorun ne hiç bişi bilmem abuk sabuk laf sokma inatlaşmalar anlamadım ya..bazen çok korkuorum benneyaptımki yaa yeter diorum çıldırıorum bide bi inat bi inat...2 dkka önce yine kavga ettik o yüzden burda patladım artık..öğlene doğru şimdi aşk sözcüklerimizi fısıldarız karşılıklı özür dileriz..ama neden ki böle olur, nedenki kalp kırılır...

son günlerde artık hep allah utandırmasın, allahım korusun der oldum :çok üzgünüm: ee bide uzağız bişileri yüz yüze halledemioruz...sorun ne bilmiorum ve bu belirsizlik bazen beni çok yoruo benneyaptımkibenneyaptımki

bir tek biz bu durumu yaşıyoruz sanıyordum bende:) sanırım nişan öncesi gerginliğinden kaynaklı yani ben artık ona bağlıyorum. bizde 5yıldır tartışmadık bile ama 1 aydır her fırsatta sorun çıkartıyoruz. bu ikimizlede ilgili bir durum ve adı gerginlik. sanırım bu dönemi yaşayan her çiftte oluyor ve sonra kendiliğinden geçiyor. Allah hepimize yüzümüzün akıyla gelinliği giymeyi kısmet etsin, sorunsuz, tartışmasız. mutluluğumuz daim olsun...

çiftler en çok sözlülük nişanlılık zamanı ayrılırlarmış kızlar dikkatli olun ALLAH korusun.. bizde okadar çok kavga ediyoruz bi iyi günümüz yok nerdeyse iğrenç bi durum önceden hiç ama hiç kavga etmezdik şimdi hergün kavgalıyız onun için hiç uzatmaya gerek yok bu dönemleri çok yıpranıyor çiftler çünkü RABB'im hepimizin yardımcısı olsun...

Back