Nişan Ekim de kısmetse nişanlanacağız :)Biz de burada toplanalım kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
hmmm...mantıklı!!makyaj malzemelri biraz zor olabilr ama madem böle bi sıkntın var,fırçalarını faln kendin götür..
aynen bizdede durgunluk sözkonusu şekerim...ben kasmassam kimse düşnmüyo gibime geliyo sanki,deliriciiimmm:))buarada dün akşam bi nişanlık beyendim canm:)) berfinciğede duyrulr;)) hemde yine hiç planlamadığım şeklde,kabarık:))) çok içime sindi ama daha şimdiden sipariş vermk için çokmu erkn diyorum sadece...çok beyendim çokk:))

valla fırçalarmı galiba ben götürcem öyle gözüküyor =)

bence beğendiysen al canım ben taaa 2 ay öncesinden aldım ve daha sonra hiç bi yere bakmadım aklım kalmasın diye çünkü arayınca bulunmuyor bence bulmuşken al derim bayanssulusmile

bacılarr bugün burdaymışş hepsiii...pericim bende senin gibi yapıcam makyaj ürünlerimi kendim götürcem fırçalarımda dahil...kullandığın ürünler varsa götür yada esinin dediği gibi fırçalarını al...herkese sürüolar aynı fırçayııı :oklava: göz kalemi ruj falan bunlar varsa özellikle kendin al sana ait olanları götür bence canım...

esinnnn şekerimmm duyduğuma göree elbise beğenmişsin..nerde gördünn paylaş bi zahmet bizimle :) sipariş vermek derken diktircekmisin tatlım ?

bacılarr bugün burdaymışş hepsiii...pericim bende senin gibi yapıcam makyaj ürünlerimi kendim götürcem fırçalarımda dahil...kullandığın ürünler varsa götür yada esinin dediği gibi fırçalarını al...herkese sürüolar aynı fırçayııı :oklava: göz kalemi ruj falan bunlar varsa özellikle kendin al sana ait olanları götür bence canım...

esinnnn şekerimmm duyduğuma göree elbise beğenmişsin..nerde gördünn paylaş bi zahmet bizimle :) sipariş vermek derken diktircekmisin tatlım ?

fırçalarımı kendim götürcem canım ona karar verdim =)

CNMMM:))) evet evet beyendim nişanlıkkk:)) şimdi o kabarık nişanlık olduğu için satın almaya gerk yok diye düşnyorum...ölçülerime göre yueniden dikiceklermiş karar verirsem...ama çok hoşuma gitti kuşum ya...bi gecede okadr para ziyan olck belki ama,çok hoşuma gitti,hatta sözlmle ikimzn çok hoşumuza gitti!bakalım,iş pazarlığa kalıyo galibaa şmdi;) aldığm zamnda resmini hemen eklerim güzelim;)

CNMMM:))) evet evet beyendim nişanlıkkk:)) şimdi o kabarık nişanlık olduğu için satın almaya gerk yok diye düşnyorum...ölçülerime göre yueniden dikiceklermiş karar verirsem...ama çok hoşuma gitti kuşum ya...bi gecede okadr para ziyan olck belki ama,çok hoşuma gitti,hatta sözlmle ikimzn çok hoşumuza gitti!bakalım,iş pazarlığa kalıyo galibaa şmdi;) aldığm zamnda resmini hemen eklerim güzelim;)

ay çook sevindim canımm, boşver parayı gitcek elbet bikere oluo :)) içine sindiyse hiiç düşünme o zaman..kaç para dedi söle bakalım şu fiyatı :)

merhaba kızlar. esinciğim eğer elbiseyi ço kbeğendiysen içine sindiyse parasını çok düşünme sonuçta bir kere olacak şeyler bunlar ve en yapabileceğinin en iyisi olmalı. inşallah bende nişan elbisemi beğendim diye size müjde verebilirim:(((

kuaförde makyaja kesinlikle karşıyım çünkü en temiz yer bile gerçekten temiz değil. mesela ben kardeşimin bile makyaj malzemelerini kullansam hemen gözüm akar yüzümde kırmızı sivilce gibi lekeler olur. onun için ben nişan zamanı kendi malzemelerimi kendim gçtüreceğim.

aslına zaman varsa nişandan önce kuaför ile konuşup nasıl bir makyaj yapılacağına karar verip ona göre kendi makyaj malzemeleriniz ile gitmemiz en güzeli olur gibime geliyor kızlar...

çok haklısın güzelim... Qben hiç düşünmemiştim bu ayrıntıyı aslnda,siz böle söleyince ciddi bi mesele olduğunu düşndm...:) bende bu şeklde yapabilrm...
En yakn zamanda,stres yapmadan kararlarımızı verebilmemiz dileğiyle şekerim;)

benim iş yerinden arkadaşım nişanlanırken kuaföre nişan başını olduğunu söylememiş. dağınık topuz istiyordu modeli tarif etmiş kuaförde yapmış ve normal topuz parası ödemiş. nişan başı olduğunu söyleyince fiyat çok artıyormuş. belki işinize yarar kızlar.

bencede mantıklı nişan başı diyince sanki çok farklı yapıolar fiyat fazla oluo...

anlatımda biraz kıtımdır ben anlatamam resmi çıkartıp götürcem :)

saç modeli olarak buna karar verdim kızlar bende...

Back