Nişan Ekim de kısmetse nişanlanacağız :)Biz de burada toplanalım kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
aciiiillllllllllllll:))) canlarım ya benimde ani bi nişanım olacak ani kararla eylülde inşallah yani bayramdan hemen sonra kıslar ya ankarada alt kısmı kabarık nişan kıyafeti satan yerler biliyomusunuz ama hazır olacak diktirmekle uğraşmak istemiyorum nereye sorsam dikeriz diyorlar ama ya dikince güzel olmazsa almak zorunda kalcam o yüzden lütfen yarım edinnnnnnnnnnnn bu araa halletmem lazım mutlakaaaa

demekki bu durum genel olan bişi ve strese bağlı gibi..allahım gerçekden o gelinliği giymeyi nasip etsin..hani bazen olsun bitsin bi an önce diorum çünkü ekime kadar böle giderse nasıl dayanırım bilmiorum..benimde inatlığım var aşağı kalır yanım yook amaaaa çoook kötü bişi yaaa....sabah yine görevimizi yerine getirdik :)) ayy allahım geldiğimiz duruma bak gülüorum yaa :) kızlar sabırr sabırr sabırr....

canımm yaaa nee güselll mutluluklar bol bol :) valla tatlım ben istdayım ankarada bildiğimhiç bir yerr yook :kedi:

vallahamıı neresi izmir'in :) hiç tanıdığım yok orda alışmak zor olcak

Alsancak tarafındayım canım... Sen ne tarafa geliceksin? Gerçi İstanbul'dan sonra İzmir sana küçük gelicek ama :)

chance21 bu arada nişan albümüne baktım çok şık ve güsel olmuşsunn bayıldım, söylemeden edemicemmm buyrunnnnnnnnn

Çok teşekkür ederim canımmmopuyorumnanaktan O senin güzelliğin...

Alsancak tarafındayım canım... Sen ne tarafa geliceksin? Gerçi İstanbul'dan sonra İzmir sana küçük gelicek ama :)

Çok teşekkür ederim canımmmopuyorumnanaktan O senin güzelliğin...

bende karşıyaka gelicemm, ist büyük yer ama sevmiorum zaten ayda yılda bir büyüklüğünü görüorum :) bakalımm bi alışsam tek derdim o :)

kızlar bence nişan salonda şaşalı bir yerde ve elbisede kabarık gösterişli ise çiçek belki olabilir.
ama genel olarak nişan çiçeğini abartılı buluyorum. onun yerine belki şık bir kese ya da çanta daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

bende nişan için hazırlıklara bayramdan sonra başlayacağım ama elbise işi beni çok düşündürüyor. nasıl yapacam nereden bakmaya başlayacam hiç bilmiyorum(((

iyiym bende çok şükr işteee:)) çok pozitifmisin yoksa durgunmusn tam anlayamadım ama tatlm yaaabilmiyorumkismile

pozitifimmm

nişan hazırlıkları konusunda durgunluk var =)

birşey sorcam kızlar ya çok karasızım şimdi kuaförde makyaja biraz karşıyım herkeze aynı fırçaları kullanıyorlar falan sevmiyorum napcam ben.. malzemelerimi kendim mi alsam yoksa fırçalarımımı kendim alsam ?

hmmm...mantıklı!!makyaj malzemelri biraz zor olabilr ama madem böle bi sıkntın var,fırçalarını faln kendin götür..
aynen bizdede durgunluk sözkonusu şekerim...ben kasmassam kimse düşnmüyo gibime geliyo sanki,deliriciiimmm:))buarada dün akşam bi nişanlık beyendim canm:)) berfinciğede duyrulr) hemde yine hiç planlamadığım şeklde,kabarık:))) çok içime sindi ama daha şimdiden sipariş vermk için çokmu erkn diyorum sadece...çok beyendim çokk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…