- Konu Sahibi esinnnnn02
yok yok bacım yüreğine inmesin örnekti o sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok bacım yüreğine inmesin örnekti o sırnaşık şey
hehehehheee yerim senii benn:)))
robdöşambr'a rob diyorlar canlar![]()
yoook benn çook cahilimm :sm_confused:
onuda mı bilmiyorsun şöyle anlatıyım ağzında puro elinde viski olan adamlar giyiyorlardı eskiden filmlerde aklinialirimsmile saten sabahlık düşün![]()
anam lafımı olur gülümm:)) yaz tabee,muhabbet,sohbet bak zaman geçiyo...hemde bak rob un robdöşambr olduğunu öğrendkkkk:)))saol kuzummm:))
anam lafımı olur gülümm:)) yaz tabee,muhabbet,sohbet bak zaman geçiyo...hemde bak rob un robdöşambr olduğunu öğrendkkkk:)))saol kuzummm:))
rica ederim ne demek ne demek =) kızlar aranızda türbanlı olan varmı
:1no2: yok canmm...yani ben değilm,berfinckte değil anladığm kadarylan...niyen sordunn ??
şimdiii bohçalarımızı eminönü bayrampaşa hattı dedik..peki ya kıyafetlerimiz yani sizler içinn :) bakırköy diyim ilk olarak, yeraltı çarşısındada bi kaç mağaza var ama alan arkdaşlarımdan duydum gidip görmedim...başka alternatif olaak ümraniye lidgeydi adı sanırım orasını duymuştum...
nişanda başımı nasıl yaptırcam bilmiyorumda fikir alıyım dedim =)
bayrampaşada oturan varmı?
ben o kadar çok yer gezdimki kıyafetimi almak için yine geldim 500 evlerden aldım![]()
ahanda ben 500 evlerde oturyorum gülm:)) nerden aldn elbiseniii:)))
benim gittiğim kuaför türbanlı çok güsel modeller yapıodu ama hani böle yana doğru saç varmış gibi güsel modeller oluodu onları beğenmiştim..