Nişan Ekim de kısmetse nişanlanacağız :)Biz de burada toplanalım kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar bugün çenem çook düştü ama ne olur kusura bakmayın sürekli ben çıktım aradan, bu resimleri bugün eklicemm 100 yapmaya uğraşıomm... :asigim:

anam lafımı olur gülümm:)) yaz tabee,muhabbet,sohbet bak zaman geçiyo...hemde bak rob un robdöşambr olduğunu öğrendkkkk:)))saol kuzummm:))

anam lafımı olur gülümm:)) yaz tabee,muhabbet,sohbet bak zaman geçiyo...hemde bak rob un robdöşambr olduğunu öğrendkkkk:)))saol kuzummm:))

şimdiii bohçalarımızı eminönü bayrampaşa hattı dedik..peki ya kıyafetlerimiz yani sizler içinn :) bakırköy diyim ilk olarak, yeraltı çarşısındada bi kaç mağaza var ama alan arkdaşlarımdan duydum gidip görmedim...başka alternatif olaak ümraniye lidgeydi adı sanırım orasını duymuştum...

Selam kızlar nasılsınız? nasıl gidiyo hazırlıklar? Benim için şu an listenin başında ilk olarak elbise var onu bi beğenebilsem gerisi hallolur zaten bi şekilde. çok kararsızımm bi dee bakalım nasıl bi elbise alıcam :uhm:

bayrampaşada oturan varmı?

ben o kadar çok yer gezdimki kıyafetimi almak için yine geldim 500 evlerden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…