- Konu Sahibi esinnnnn02
işte pek oturamayacağımz için pek görebilceğimizi sanmıyorm cnm:hulya:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte pek oturamayacağımz için pek görebilceğimizi sanmıyorm cnm:hulya:
anambilmiyorumkismile ne alıyosun gülm okadr 2 aydır bitmedi yahuuuakannehir
merhaba kızlar bende ekimde nişanlanıcamm hala kıyafet beğenemedm
hoşbulduk esincimm
yok canım daha yeni başlayacağız bayramı geçirmeyi bekliyoruz. ayrı şehirlerdeyiz orda gelin görme olacak bayramdan sonra... ekimde de orda nişan olacak. 7 kasımda da Allah izin verirse burdaki nişan olacak alayacağın henüz rahat rahat oturuyorum :)))
ayrı şehir çok zor oluo be canım alışverişi falan tek yapıosun bizde aynı durumdayız benneyaptımki sizin 2 tarafdamı nişan oluo anlamadım ben onu :sm_confused:
ayrı şehir gerçekten çok zor.. sözlüm ankarada bu arada.. berfin kardeşim onun akrabada çok geniş bizim akrabada o yüzden iki yerde nişan yapılsın kararı alındı.. yarın annemler ankaraya gidiyorlar yarın ordaki nişan burdaki nişan tarihi belli olacak bakalım hayırlısı..
kızlar aslında rahatlıktan değil, yani kendi adıma bayramdan sonrayı bekliyorum ben alışveriş işlerine başlamak için.. :icecream:
çifter çifter ne güsel ard arda heycannn
bizde uzak olduğumuz için yavuklum bayramda gelince beraber yapcaz alışverişimizi misler gibi geceliklerimizi,pijamalaırmızıı 2taraflı beğenerek alcazz amann sabahlarr olmasınn çook güsel bişiiiiiiii :sm_cool:
aynen arkadaşım çift heyecan yaşayacağız inşallah hayırlısı ile..
kızz yapın tabii insan sevdiği ile ilerde kullanacağı şeyleri alması kadr güzel bi duygu varmıdır..
yarın annemgil bi gitsin kesin tarihler hayırlısı ile alınsında benim sevdiceğimde bayramdan sonra annesi ile gelicek burdan yapacağız alışverişi inşallah.. sen nereye gelin gidiyorsun bakalımm
berfincim merhaba cnm:)) sanada merhaba ykyy cimm:) yalnz ikinzmi gitceksinz güzelim alışverişe bayramda?bide bayramda açıkmıdr eminönü tarafları?gerçi eminönündenmi alcaksınz bilmiyorumdaabilmiyorumkismile
bencede tatlım...kulüp alemini mahrum etme o güzelliktenn
ya ben başlıcam tabi kuşum ama millet bana zombi gibi bakıyo sanki,daha 2buçk ay var diyincede...kaydirigubbakcemile3 buarada benm sözlümde avcılarlı senin bulduğun yerler nasıl?uygunmu?eminönü gibi olmaz hiçbiyer diyolar be kuzumm...
hmm..aynen haklısın tatlım...ambarlıda o ama uzun süredirde kalmıyo aslnda orda...karışk o..neyse biz çeyize geri dönelimm:))bu erkekler hep böle galiba!!yaparz,hallederiz diye diye içime kasvet çöktüü:1ninca: ama ben izin vermicemm bunaaaasempatiksalakcinni tuttuğm gibi kolundan doooruu mahmutpaşakaydirigubbakcemile bide ben çok seviyorm nedense o tarafalrı...birazda çingenelik yapabilyorum orda..:))