Nişan Ekim de kısmetse nişanlanacağız :)Biz de burada toplanalım kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ay sen ekim gelini deilmiydinn :)

tümm bohçan bittimi kaça mal oldu eminönündee?

ay sen ekim gelini deilmiydinn :)

tümm bohçan bittimi kaça mal oldu eminönündee?

eylül ama aranıza atlıyordum kaydirigubbakcemile3

inanki para kısmına karışmadım ama en ufak bi örnek veriyim rob normal bi mağazada 250-300 arası orda 120 gerisini sen anla

ben daha sözlümün alışverişne çıkmadım rob,pijama,atlet seti,seccadeler alıncak bide kemer seti kaldı diğerlerini ufak ufak almıştım.

sen bizden önce halleceksin galiba canım o yüzden sana ihtiyacımız olcak...bi bohça için 500 gözden çıkarmak gerekio sanırım ama

merhaba kızlar esinn cim bende eminönünden alışveriş yapmayı düşünüyorum.. oralar nedense sankii çeyiz dizmenin asıl mekanıymış gibi geliyor

uff dimi oda var hem ççeşit bol hem kaliteli...bu yerler tam olarak nerde emin önünde bi tarif etsen tatlım ya, almasamda bigün giidp fiyat araştırması yapım en azından çok fark varsa yazık çünküü...

anadolu yakasından arkdaşlarım bile oraya gidiyoduda bende diodum orda yermi yook demekki asıl mekan orasıymış..

canımmm bi defa seçenek çok fazla örneğin bi yatak örtüsü alıcaksan sana tahmin edemeyeceğin kdr çok model gösteriyorlar.

kızlar ne sorcam nişanlık işini ne yaptınız? benim halen aklımda bişy yok

aaa tabi berfincmm...çeyiz dedimmi eminönü,heleki mahmutpaşaya ben gitmedim ama delirirsin orda diyolar banaa:)) fatihte ben bi bohça sandık sordum gülüm,400 milyon dediler bana,herks diyoki şimdi,mahmutpaşada yarısından bile ucuzuna bulcaksın...bende hiçbişeyi ellemiyorum şimdiden!paran cebinde olduktan sonra,birazda gözün açık olduktan sonra neleri ne ucuz paraya alırsın şaşırrsın vallahi!bende paramı tam bi alıyım elime,dediğinz gibi kızlar,sabah erknden gidicem sözlümle kısmetse,kimseyide sürüklemek istemiyorum peşmden ama kısmet tabi,herşeyi alıp çıkıcam...birazda bu yüzden rahatlığmm:)buarada cahilliğime verin kuzucuklar ya,rob nedirohaoldumsmile

ayy bohçayaa yatak örtüsüdemi alınıooo

bir tek nişanlık ve ayakkabı işimi hallettim canım..sen nasıl bşi düşünüosunn bi model varmı aklında kabarık falan...

o konuda bende cahilim kuzum bilmiorum rob ne :sm_confused: ahh ahh zaten o para bi elime geçsee hiç beklemicemde :) yaa 400 çok fazla içi boş bohça sandığı dimi bu bahseetiğin tatlım

aynen ölee...( içi bomboş,kadife kaplı bi sandık işte!!ama bide onun içinin dolması var...kıyafeti var...zartı var,zurtu var...günah dedim sonrada yani!! hadi biri bize rob u açıklasın kuzucklar:)))

aynen ölee...( içi bomboş,kadife kaplı bi sandık işte!!ama bide onun içinin dolması var...kıyafeti var...zartı var,zurtu var...günah dedim sonrada yani!! hadi biri bize rob u açıklasın kuzucklar:)))

ayy yavrucum hiçç gerekk yook gerçekden yazık bide erkek ne anlar öle süslü püslü sandıkdan tamam biz kızlar evlenince aksesuar olarak kullanaırızda....

ben sandık yerine valiz alıcam mesela içine bohça örtüsü alıcam o şekilde vericez..

hem annem bizim burakilere baktığında 50-60 lira bişimiş sandıkda, senin bulduğun altın kaplama falanmı ayy merakk ettimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…