Nişan Ekim de kısmetse nişanlanacağız :)Biz de burada toplanalım kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

nişanı hiç düşünme tatlım 25i sabahı diyceksinki keşke hiç bitmeseydi :) ilk dans anı biraz heycanlı oluyo ondada ben şöle bi taktik uyguladım.tüm arkdaşlara dedimki ben dansa çıkar çıkmaz sahneyi sizde doldurun böylelikle arada kaynıyo.sonrası hiç yerimde oturmadım desem yeridir :)) ha bide 2 bardak viski tam rahatlıyosun :)

22.10.2010 tarihinde aile içinde yapacağımız sade bir nişan olucak. Ekimde nişanlanan tüm arkadaşlarıma mutluluklar.. Allah tamamına erdirsin. :asigim:

22.10.2010 tarihinde aile içinde yapacağımız sade bir nişan olucak. Ekimde nişanlanan tüm arkadaşlarıma mutluluklar.. Allah tamamına erdirsin. :asigim:

Benden 4 gün öncesin canım , umarım herşey istediğin güzellikte geçer :)

Son düzenleme:
aranıza katıldım kızlar hem de nişandan sadece 14 gün öncesinde alınan ani bir kararla. 15 tatilde olacaktı ama kardeşimin askere gidecek olması ve havalara güvenmemiz ile hızlı bir kararla öne aldık. 31 ekimde nişanlanıyorum.zemuszemuszemuszemus Allahtan bohçalaar falan bitmek üzereydi sözlendiğimden beri yavaş yavaş hazırlıyordum, eksiklerde 3 gün sonra nişan çarşısında tamamlanacak. düğün salonu ve davetiye işleri de halloldu. En zoru sona kaldı nişan kıyafet,eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile onu da haftasonu bursadan bakıcaz . Önceliğim tarlatanlılar ama bulamazsak abiyeye dönücem mecburen( bana şans dileyin kızlarr.. zaten çok heyecanlıyımm iki ayağım bir papuçtaasempatiksalakcinni

kapıya asmak için yapmıştım nişan günü :)

berfincim kapı süsü fikri harikaymış ödünç-çalmak istiyorum:) nasıl yaptın ki??guclubacismile

30.10.10 tarihinde ben de nişanlanıcam inşallah kızlar çok heyecanlıyımmmm eyvahedigeldismiledelikafadulden

kapıya asmak için yapmıştım nişan günü :)

berfincim kapı süsü fikri harikaymış ödünç-çalmak istiyorum:) nasıl yaptın ki??guclubacismile

canım erkek tarafı izmirden nişan sabahı kalabalık grup bizim eve gelcekti.ee nişan evi belli olsun die öle bişi yapıyım dedim bide isimlerimizin baş harfi stıcker aldım onuda yapıştırdım.canım bi çiçekciye gittim hani bebek odalarına asılan askılar olur ya hastanelerde buda öle bişiydi üzerinde ayıcıklar falan vardı :) söktüm onları kurdeleldim falan tülledim boncukladım ortasınada resmimizi koydum astım kapıya :)

kızlar çok güsel telaş bunlar valla nişan bitince herşeyin dedğdiğini anlayacaksınız.umarım sorunsuz mükemmel olur herşeyiniz..hepinize mutluluklarr..

kızlar çok güsel telaş bunlar valla nişan bitince herşeyin dedğdiğini anlayacaksınız.umarım sorunsuz mükemmel olur herşeyiniz..hepinize mutluluklarr..

Sağol canım sen de yeni nişanlanmışsın seni de tebrik ederim darısı başımıza kaydirigubbakcemile3 O günü sorunsuz bi şekilde atlatırız hepimiz inşallah. Ya size de öyle mi geliyordu bilmiyorum ama sanki bana sürekli bi aksilik vs. çıkacakmış gibi geliyor off inşallah öyle bi şey olmaz Allahımmm :Saruboceq: Son 12 günnn sempatiksalakcinni

gözde bacı aynı gün nişanlanıyoruzz :)))

arkadaşlar bişey sormak istiyorum nişanda damada ne takılır?? bi çok kişiye sordum saat dedi çoğunluk nişanda saat takarsak düğünde ne takıcaz kafamçokkarıştı

arkadaşlar bişey sormak istiyorum nişanda damada ne takılır?? bi çok kişiye sordum saat dedi çoğunluk nişanda saat takarsak düğünde ne takıcaz kafamçokkarıştı

canım annemler çeyrek taktı formalite sonuçda onlarda bize geldi.düğünde ben saat takıcam o yüzden nişanda takmadım.

Hepinize simdiden hayirli olsun kizlar, benim Nisanim yaklasik 1 Ay önce oldu :)
Nasil heyecan yasadiginizi cok iyi anliyorum, ben bile Nisan günü o kadar cok korkuyordum ki bir aksilik cikacak diye ama Salona girer girmez unutuyorsunuz herseyi bir tek Askinizi görüyorsunuz :)) Bu yüzden benim sizlere tavsiyem herseyin tadini cikarin bunlar tatli heyecanlar :)

Annemler Nisanlima Ziynet Altini taktilar canim, ceyrek altin ufak durmasin dedik, tabi sart degil bu yada bu takilacak diye bazilari kol dügmeside takiyor alternatif olarak... Bende Dügünde saat takacim o yüzden Nisanda altini tercih ettik.

Biz de saat takacağız. Genelde öyle oluyor. Ama altın, kol düğmesi vs. takan da oluyor.

Tebrik ederim canım öncelikle. İnşallah ben de salona girince unuturum heyecanımı. Bana tam tersi salona girince daha fazla heyecanlanıcam gibi geliyo ya hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…