Nişan Ekim de kısmetse nişanlanacağız :)Biz de burada toplanalım kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
selam kızlar

ben yeni katılıyorum aranıza hepinize sonsuz mutluluklar dilerim Rabbimden yüzünüzde gülüçükler hiç eksik olmasın inşallah

selam kızlar

ben yeni katılıyorum aranıza hepinize sonsuz mutluluklar dilerim Rabbimden yüzünüzde gülüçükler hiç eksik olmasın inşallah

Aramıza hoşgeldin canım güzel temennilerin için çok teşekkür ederiz :) Nişan tarihin ne zaman?

Aramıza hoşgeldin canım güzel temennilerin için çok teşekkür ederiz :) Nişan tarihin ne zaman?

hoşbuldum bende teşekkür ederim güzel karşılamana :)

aslında ben siteye yeni katıldım sizin konuşmalarınıza tanık oldum ve hepinizi tebrik etmek istedim aranızda çok güzel bi dayanışma var taktir ettim

benim nişanıma daha baya var gelecek sene yaz sonuna doğru isteme ve söz olucak inşallah Allahın izniyle :)

Son düzenleme:
Aslında hiç birimiz yüzyüze tanışmıyoruz sanırım, yada şöyle söyliyim ben kimseyi gerçek hayatta tanımıyorum ilk kez burada konuştuk ama dediğin gibi çok sıcak bir ortam var, arkadaşlarımızın nişan günü yaklaştıkça kendi nişanımız gibi heyecanlandığımızı fark ettim, sonra resim paylaşımlarında sanki bir akrabamın fotoğraflarına bakacak gibi merakla bekliyorum.. :)
Nişanına zaman olmasıda güzel,herşeyi sindirerek yaşamak emin adımlarla ilerlemek en doğrusu, birde insan buralarda ki paylaşımları okudukça fikir alıyor .
Mesela ne nerede güzeldir, nasıl davransak daha uygun olur, Bohçanın üzerinde fiyonk mu daha güzel olur çiçek mi gibi A'dan Z'ye aradığımız herşeyi burada sorup fikir alabiliyoruz çünkü hayat küçük detaylarla anlam kazanıyor.

Son düzenleme:
allah hepimizin gönlüne göre versin benimde bu cuma kısmetse nişanım çok heycanlıyım bohça işlerini hallettik ama ben daha damadın bohçasını hazırlamaya başlamadım :/ darısı herkezin başına :)

Bu güzel sözlere ancak 'Amin' denir .Ay canım hiçbirşey kalmamış resmen :)
Umarım fotoğraflarını sende bizimle paylaşırsın nişandan sonra :)

kesinlikle haklısın canım, ne yalan söyleyim daha önceden paylaşım yapmadan sadece izleyerek okuyarak takip ediodum.ama bu söz falan olunca gerçekden olunması gerektiğini düşünüosun.bohçama dair herşeyi sizler sayesinde öğrendim, sizleden fikir aldım çokda güsel oldu hani :) :enbuyukkk:

evet bende sizlerde bu güzellikleri görünce üye olmamak mümkün değil vallah :)

gelecek yıl inşallah benimde sizlerle paylaşabileceğim o heyecan dolu günlerim olur :asigim:

darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:

Arkadaşlar vakti zamanı gelince bence hem bize gelenlerin hemde gidecek bohçalarımızın,çiçeğimizin hatta çikolatamızın resimlerinide çekelim,
yazıyla destek olmak kadar görsellikte çok önemli :)Üstelik ben hatıra kalsın diye elimden gelen en küçük detayı bile atlamamak istiyorum :)Hepsi ileride bir anı oluyor sözde acemiliğimize geldi, neredeyse hiç bir fotoğraf yok elimde çok üzülüyorum..

Canım ellerine sağlık herşey çok güzel görünüyor , özenerek hazırladığın gerçekten belli oluyor .. Senin bohça fotoğraflarında varsa görmek isterim :)

Canım ellerine sağlık herşey çok güzel görünüyor , özenerek hazırladığın gerçekten belli oluyor .. Senin bohça fotoğraflarında varsa görmek isterim :)

çok tşk ederim tatlım gerçekden uğraştım valla yaa :) benimkileri çekmedim daha doğrusu unuttum nişandan 1gün önce geldiği için nişan telaşı vardı sonrada annem toplamışdı nişan günü :) ordan gelen süslü falan deildi özenmemişlerdi yani, e bide uzak yoldan gelio bozulur düşüncesinde ama herşey güseldi

Bir kaç tül bir kaç kurdele nihayetinde ama işte insan özeniyor ve bekliyor, ne yapacaksın tatlım sonuçta sen en güzelini yapmışsın herkeste görmüştür nişan bohçan sunulurken, minicik şeyler için kırgınlık çıkartmamak en iyisi zaten :) Mutlu olmamıza bakacağız gerisi detay :)

Son düzenleme:
berfinnn oldumu gülm nişaaaannn:)auyyy canm hadi geçmş olsnnn,hayrlı olsnnn...nasıl geçti güzelim:))hani nişandan fotoğraflarını eklednmi biyere??:)))

berfinnn oldumu gülm nişaaaannn:)auyyy canm hadi geçmş olsnnn,hayrlı olsnnn...nasıl geçti güzelim:))hani nişandan fotoğraflarını eklednmi biyere??:)))

tatlımmm oldu tabe olduuu bi önceki sayfaya bitanecik ekledim stüdyo fotoları daha çıkmadı eklicem onlarıda :) albüme resim ekleyemedim ama çook güsell geçtii korkuodum olsun bitsin diee amaa keşke bitmeseydi dio insann :) senin şafak kaç bakalım sen nalemdesin aldınmı elbislerini falan :)

zaten ben onların orda bakacağını düşündüğüm için uğraştım, onların orda toplanıp bohça görmeye geliolarmış bizim burda yok öle bişi :) o yüzden dedim azcık süslü olsun :) elbette mutluluk en başda önemli olan tadını çıkartıoruz bu günlerin :)

içimdeki kıskançlık duygusuna engel olamıyorummm.... nişanlım eski sevdiği kızla aynı mahallede oturuolar, eniştesininde yeğeni aynı zamanda.bu durum canımı çok sıkıo çok düşündürüo.bide ayrı şehirlerdeyiz yanında da deilim mahalle bakkalı nişanlımın arkdaşı oraya bile yeri gelio gitmesine kızıorum.yapmak istemiorum ama engel olamıorum kendime.kız ağlanıp sızlanıomuş hala kuzenlerine.nişanlım boşver takma umrumda deil dio ama gelde sen bunu bana anlat...seviyorum sevilioyrum biliorum ama bu durumda canımı sıkıo çocuğun bi suçu yok ama o kızında ağzını gözünü kırmak istiorum :mymeka: ama bi yandan da bu içinde bulunudğum durumu nişanlıma yansıtmak,göstermek istemiroumm poffffffffffffffffff

Tatlım bence çok sevmenin en kötü yanı kıskançlık, bende ikili ilişkilerde böyleyim malesef onu gözümden bile sakınıyorum oda erkeklerin ben yürürken bana bakmalarına bile tahammül edemiyor..Ama ne yapalım ya sevemeseydik ya sevemedimiz için kıskanamasaydık bu şekilde içimi rahatlatmaya çalışıyorum..
İnsanlar kıskançlığı güven sorunu olarak görsede bence asla böyle birşey değil.
Yaşadığın zor birşey ama bence nişanlına güven ve çok üzerine gitmemeye çalış söylemesi kolay biliyorum ama seni yanlış anlayabilir erkeklerin en sevmediği şey onlara güvenmiyormuşuz gibi davranmamız..
Olaya birde şöyle bak, sevdiğin adam ona çok yakın olan o kişiyi istese seçebilirdi bütün olanakları vardı ama o seni seçti hemde bir ömür geçirebilmek için.Düşünsene belkide hergün gördüğü kişiyi bir kez daha sevmek için eline yüzlerce fırsat geçti ama o bunları hiçe saydı çünkü onu istemiyor istediği tek kişi sensin canım:)

o yüzden kızıorum birazda kendime aslında, böle içten içe güvenmiyormuyum diorum ama sonra biri gelio dioki evlenmek için seni seçti rahatlayı veriyorum.gerçekden kıskançlık güvensizlik gibi anlaşılsada öle deil yabancı gözlerden sakınıo.güzel ama zor şeler alışmak lazım.yanında olsam düşünmem gözlerine baktığında anlarım...
Söylediklerin gerçekden çok doğru birilerinin yüzüme bunu haykırmasınamı ihtiyacım vardı bilmiyorum ama iyi geldi.bunalıma girdiğim zamanlar hemen gelip bu yazını okuyum ben en iyisi :)

Canım bu sözlülük ve nişanlılık psikolojisi zor birşey flört zamanı gibi değil bir nevi evlilik sendurumu başlangıcı yaşıyoruz, ama ancak bunu sevgimizle ve karşımızda ki insanlara güvenimizle yenebiliriz..O kişiyi hiç kafaya takma ama ben nazara inanırım mutluluğunuzu görüp kötü gözle bakmasın nazar boncukları filan bahane tatlım kaçtane onlara inanıp takan arkadaşlarımın başına nazardan neler neler geldi..
Mesela biz dışarı çıktığımızda sırf insanların kötü bakışları yüzünden bir anda en tatlı anımızda hiç yok yere kırgınlık çıkıyor..
Büyüklerin bilirler mutlaka nazar duası okusunlar size :)
fazlada bu konulara girmek istemiyorum malum hassas konular ama üzülmeni görünce dayanamadım.
Ayın 24 üne çok çok az kaldı ve ben tuhaf bir sakinlikle etrafta dolaşıyorum aklıma geldiçe miğdeme kramplar giriyor hayırlısıyla güzel bir şekilde bir geçse şu nişan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…