- Konu Sahibi esinnnnn02
-
selam kızlar
ben yeni katılıyorum aranıza hepinize sonsuz mutluluklar dilerim Rabbimden yüzünüzde gülüçükler hiç eksik olmasın inşallah
Aramıza hoşgeldin canım güzel temennilerin için çok teşekkür ederiz :) Nişan tarihin ne zaman?
allah hepimizin gönlüne göre versin benimde bu cuma kısmetse nişanım çok heycanlıyım bohça işlerini hallettik ama ben daha damadın bohçasını hazırlamaya başlamadım :/ darısı herkezin başına :)
Aslında hiç birimiz yüzyüze tanışmıyoruz sanırım, yada şöyle söyliyim ben kimseyi gerçek hayatta tanımıyorum ilk kez burada konuştuk ama dediğin gibi çok sıcak bir ortam var, arkadaşlarımızın nişan günü yaklaştıkça kendi nişanımız gibi heyecanlandığımızı fark ettim, sonra resim paylaşımlarında sanki bir akrabamın fotoğraflarına bakacak gibi merakla bekliyorum.. :)
Nişanına zaman olmasıda güzel,herşeyi sindirerek yaşamak emin adımlarla ilerlemek en doğrusu, birde insan buralarda ki paylaşımları okudukça fikir alıyor .
Mesela ne nerede güzeldir, nasıl davransak daha uygun olur, Bohçanın üzerinde fiyonk mu daha güzel olur çiçek mi gibi A'dan Z'ye aradığımız herşeyi burada sorup fikir alabiliyoruz çünkü hayat küçük detaylarla anlam kazanıyor.
Aslında hiç birimiz yüzyüze tanışmıyoruz sanırım, yada şöyle söyliyim ben kimseyi gerçek hayatta tanımıyorum ilk kez burada konuştuk ama dediğin gibi çok sıcak bir ortam var, arkadaşlarımızın nişan günü yaklaştıkça kendi nişanımız gibi heyecanlandığımızı fark ettim, sonra resim paylaşımlarında sanki bir akrabamın fotoğraflarına bakacak gibi merakla bekliyorum.. :)
Nişanına zaman olmasıda güzel,herşeyi sindirerek yaşamak emin adımlarla ilerlemek en doğrusu, birde insan buralarda ki paylaşımları okudukça fikir alıyor .
Mesela ne nerede güzeldir, nasıl davransak daha uygun olur, Bohçanın üzerinde fiyonk mu daha güzel olur çiçek mi gibi A'dan Z'ye aradığımız herşeyi burada sorup fikir alabiliyoruz çünkü hayat küçük detaylarla anlam kazanıyor.
Canım ellerine sağlık herşey çok güzel görünüyor , özenerek hazırladığın gerçekten belli oluyor .. Senin bohça fotoğraflarında varsa görmek isterim :)
çok tşk ederim tatlım gerçekden uğraştım valla yaa :) benimkileri çekmedim daha doğrusu unuttum nişandan 1gün önce geldiği için nişan telaşı vardı sonrada annem toplamışdı nişan günü :) ordan gelen süslü falan deildi özenmemişlerdi yani, e bide uzak yoldan gelio bozulur düşüncesinde ama herşey güseldi
berfinnn oldumu gülm nişaaaannn:)auyyy canm hadi geçmş olsnnn,hayrlı olsnnn...nasıl geçti güzelim:))hani nişandan fotoğraflarını eklednmi biyere??:)))
Bir kaç tül bir kaç kurdele nihayetinde ama işte insan özeniyor ve bekliyor, ne yapacaksın tatlım sonuçta sen en güzelini yapmışsın herkeste görmüştür nişan bohçan sunulurken, minicik şeyler için kırgınlık çıkartmamak en iyisi zaten :) Mutlu olmamıza bakacağız gerisi detay :)
içimdeki kıskançlık duygusuna engel olamıyorummm.... nişanlım eski sevdiği kızla aynı mahallede oturuolar, eniştesininde yeğeni aynı zamanda.bu durum canımı çok sıkıo çok düşündürüo.bide ayrı şehirlerdeyiz yanında da deilim mahalle bakkalı nişanlımın arkdaşı oraya bile yeri gelio gitmesine kızıorum.yapmak istemiorum ama engel olamıorum kendime.kız ağlanıp sızlanıomuş hala kuzenlerine.nişanlım boşver takma umrumda deil dio ama gelde sen bunu bana anlat...seviyorum sevilioyrum biliorum ama bu durumda canımı sıkıoçocuğun bi suçu yok ama o kızında ağzını gözünü kırmak istiorum :mymeka: ama bi yandan da bu içinde bulunudğum durumu nişanlıma yansıtmak,göstermek istemiroumm poffffffffffffffffff
Tatlım bence çok sevmenin en kötü yanı kıskançlık, bende ikili ilişkilerde böyleyim malesef onu gözümden bile sakınıyorum oda erkeklerin ben yürürken bana bakmalarına bile tahammül edemiyor..Ama ne yapalım ya sevemeseydik ya sevemedimiz için kıskanamasaydık bu şekilde içimi rahatlatmaya çalışıyorum..
İnsanlar kıskançlığı güven sorunu olarak görsede bence asla böyle birşey değil.
Yaşadığın zor birşey ama bence nişanlına güven ve çok üzerine gitmemeye çalış söylemesi kolay biliyorum ama seni yanlış anlayabilir erkeklerin en sevmediği şey onlara güvenmiyormuşuz gibi davranmamız..
Olaya birde şöyle bak, sevdiğin adam ona çok yakın olan o kişiyi istese seçebilirdi bütün olanakları vardı ama o seni seçti hemde bir ömür geçirebilmek için.Düşünsene belkide hergün gördüğü kişiyi bir kez daha sevmek için eline yüzlerce fırsat geçti ama o bunları hiçe saydı çünkü onu istemiyor istediği tek kişi sensin canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?