Ayy ne çok sevindim canım benimİnşaallah canım benim.
Pazartesi 164.07 cımtı beta hcg gebelik var yarı gideceğim hastaneye
Amin inşallahHayırlı olsunndarısı hepimizin başına 30 ekim de iğne oldum bende bekliyorum. Acaba test yapsam mı ya 13. Gün bugün
Test yapıcak mısın nisa yoksa bat gününü mu bekliyeceksin?Benimde bugün 14. Günüm ama adet olacakmış gibi kaşıklarım ağrıyor
Aynen batı bekleyeceğimTest yapıcak mısın nisa yoksa bat gününü mu bekliyeceksin?
Umudunu asla kaybetme ne güzel dedin bak nasip..olursa da olmazsada vardır bir hayır, bizim için yıpratıcı oluyor ama sabredeceğiz moralini yüksek tut sen..Aynen batı bekleyeceğim
Çok umudum yok zaten
Nasip
Benimkide 14 dedi. Bende korkuyorum negatif çıkacak diye yaAmin inşallahaynı gün iğne vurulmuşuz bende bekliyorum doktor 13 kasımda yap dedi testi.
birazda korkuyor gibiyim negatif çıkacak diye ama tabi hayırlısı
Merhaba test için 12.gün erken biraz daha beklemelisinizMerhaba kızlar benim çatlatma İğneside 12. günüm Buda testim
Merhaba, silikte olsa bir çizgi var ama henüz erken çünkü ilacın etkisiyle yalancı pozitif çıkabiliyormuş sen 2 gün sonra tekrar yap emin olmak içinMerhaba kızlar benim çatlatma İğneside 12. günüm Buda testim
Yarın 13. günüm bir de yarın sabah yapayım belki koylaşma varsa emin olurumMerhaba, silikte olsa bir çizgi var ama henüz erken çünkü ilacın etkisiyle yalancı pozitif çıkabiliyormuş sen 2 gün sonra tekrar yap emin olmak için
Ben yapmıştım 13.doğru sonuç aldım çok şülür canım darısı sana inşaallahHayırlı olsunndarısı hepimizin başına 30 ekim de iğne oldum bende bekliyorum. Acaba test yapsam mı ya 13. Gün bugün
Elinizde test varsa her gün yapıp koyulaşmayı takip etmek en mantıklısıYarın 13. günüm bir de yarın sabah yapayım belki koylaşma varsa emin olurum
Ay yarın yapsam mı acaba? Ama herkeste farklı sanırım işte yaBen yapmıştım 13.doğru sonuç aldım çok şülür canım darısı sana inşaallah
Yap istersen 16.güne kadar yap çıkarsa kan verirsinAy yarın yapsam mı acaba? Ama herkeste farklı sanırım işte ya
Raabbim en güzel vakkite nasip ediyor şişede öyle olacak inanıyorum ❤Elinizde test varsa her gün yapıp koyulaşmayı takip etmek en mantıklısıbenim 10 ve 13.gün silik çıktı 15te tek çizgi 17. Günde adet oldum maalesef tutmadı yani iyice emin olmadan heveslenmemenizi tavsiye ederim sonra kötü oluyor inşallah sizinki olumlu olur
İnşallah fatmacımRaabbim en güzel vakkite nasip ediyor şişede öyle olacak inanıyorum ❤
Amin inşallah yarın tekrar yapacağım bakalımElinizde test varsa her gün yapıp koyulaşmayı takip etmek en mantıklısıbenim 10 ve 13.gün silik çıktı 15te tek çizgi 17. Günde adet oldum maalesef tutmadı yani iyice emin olmadan heveslenmemenizi tavsiye ederim sonra kötü oluyor inşallah sizinki olumlu olur
Rabbimden umut kesilmez tatlım. sen umudunu yitirme inşallahİnşallah fatmacımaslında ben geçen sene Kasım sonunda hamile kalmayı planlıyordum ama işte Allah ın işine karışılmazmış nasip olmadı. İşim dolayısıyla öyle plan yapmıştım doğum eylülde olsun diye Acaba ondan mı olmadı ikinci sefere kaldı diyorum çünkü bu ayki yumurtlama ay sonuna doğru olacak tam da geçen yıl istediğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?