- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Bu akşam yapacam prodictor yarında normal gebelik testi yaparım artık çıkar yarın vardaİnşallah hepimiz mutlu oluruz ya Predıctor early gebelik testiyle dene yarında bir bence. Umarım güzel sonuçlar alırız yarın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu akşam yapacam prodictor yarında normal gebelik testi yaparım artık çıkar yarın vardaİnşallah hepimiz mutlu oluruz ya Predıctor early gebelik testiyle dene yarında bir bence. Umarım güzel sonuçlar alırız yarın
Canım kan verdin mi bizleri de haberdar edesinDoktor yarın kan ver dedi sordum hemen. Yarın belli olur büyük ihtimalle Hayırlısı neyse o olsun artık
Öğleden sonra vereceğim, hemen yazacağım sonra. Evde bir test daha yaptım şimdi. Düne göre daha netti. Bakalım kan sonucum ne olacakCanım kan verdin mi bizleri de haberdar edesin
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğneninSanki biraz koyulaşmış gibi geldi inşallah hamilesinizdir bence yarın tekrar test yapın
Yüksek ihtimalle hamilesiniz hayırlı olsun iğnenin etkisi 14.gün geçiyormuşKızlar bugün iğnenin 16. Günü
Yapmayacağım diyordum
Ama dayanamadım ikinci çizgi biraz silik ama ne diyorsunuz?
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyorSanki biraz koyulaşmış gibi geldi inşallah hamilesinizdir bence yarın tekrar test yapın
Banada 2.si daha koyu geldiCanım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az ön 2.si daha koyu geldi
Banada 2.si daha koyu geldi
İnşallah vardır
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah
Yaptırdım 62.4 çıktı değer şuan tam sınırdayım Doktorun geri dönüşünü bekliyorum. Takip gerektirecek sanırım.Canım kan verdin mi bizleri de haberdar edesin
Bana da biraz daha koyu geldi pazartesi kan verip bir baktırın benceCanım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce
Kan testi yap bence ya. Silik ama var bayaKızlar bugün iğnenin 16. Günü
Yapmayacağım diyordum
Gebelik var canım bende de böyle idi şuan 4+5 günlük hamileyiöKızlar bugün iğnenin 16. Günü
Yapmayacağım diyordum
Aaa maşallah canım pazartesi tekrar ver yükselişe çıkarsa var demekki.Yaptırdım 62.4 çıktı değer şuan tam sınırdayım Doktorun geri dönüşünü bekliyorum. Takip gerektirecek sanırım.
Yarın vereceğim canımBana da biraz daha koyu geldi pazartesi kan verip bir baktırın bence
İnşallah pozitif çıkarYarın vereceğim canım
İnşallah canımİnşallah pozitif çıkar
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirİnşallah pozitif çıkar
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirBanada 2.si daha koyu geldi
İnşallah vardır
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah
Canım daha ilk günler olduğu için silik çıkması normal benceBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Amin canım inşallah ya iğne olMasındaCanım daha ilk günler olduğu için silik çıkması normal bence
Sonradan koyulaşır yavaş yavaş